Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları (Türkçe Adventure Oyunu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
18.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya çok güzelmiş elinize sağlık

ben üye olduğum halde tam çözümü göremiyorum. biri buraya kopyalayıp yağıştırabilirmi???
  • İndiriyorum.
  • çok geyik olmuş indireyim bir bakayım.
  • tam çözüme bakmasan iyi olur aslında takıldığın yeri söyle cevaplıyalım tek bi yer için bütün oyunu yakma gerçi nası yanıyo ben de bilmiyorum ama :D hem buraya koyarsak her girenin bakası gelecektir
  • arkadaşlar su sesini nasıl kesicem yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Komnator

tam çözüme bakmasan iyi olur aslında takıldığın yeri söyle cevaplıyalım tek bi yer için bütün oyunu yakma gerçi nası yanıyo ben de bilmiyorum ama :D hem buraya koyarsak her girenin bakası gelecektir

Bölüm 6 da kaldım kimlik soruo orda.
  • sokak satıcısına git kimlik çıkartmasını iste senden polis kıyafetli foto isticek, polis kıyafetini giy,kankanın eve git çalışma odasından fotoğraf makinasını al çek kendini ver sokak satıcısına
  • Ya arkadaşlar bu sabah paylaşmıştım oyunu ama sonra hiç bakmaya fırsatım olamadı.
    Oyunu beğenmenize çok ama çok sevindim. Oyunu zaten gülme amaçlı yapmıştım ki amacına ulaşmış görülüyor. Yorumlarınız için çok teşekürler. Tam çözümü ekleyeyim siteye isterseniz isteyen baksın. Oyunu bir anda bitirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

Ya arkadaşlar bu sabah paylaşmıştım oyunu ama sonra hiç bakmaya fırsatım olamadı.
    Oyunu beğenmenize çok ama çok sevindim. Oyunu zaten gülme amaçlı yapmıştım ki amacına ulaşmış görülüyor. Yorumlarınız için çok teşekürler. Tam çözümü ekleyeyim siteye isterseniz isteyen baksın. Oyunu bir anda bitirsin

çok iyi olur bu arad 2. yi 3d olarak beklyoruz hiç olmadı yine flash ile yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

arkadaşlar su sesini nasıl kesicem yardım edin lütfen

Su sesini kesmen için karakola git(polis kıayfetiyle gitmen gerekiyor) orada üst kata çıkm yerde bardak olcak. O bardağı al su borusun altına koy. Ses azalcak.
  • arkadaslar ben bunu indirecegim ama rapidshareden cok fazla sey indirmisim beklmem gerekiyor.eger bana simdi hemen atabilecek varsa eklesin msnimi lütfen beko_ersen@hotmail.com
  • harika bi oyun turk oyun sektörüne destek
  • cok manyakda kimlik icin su yandaki suyu halletmem gerekior yapamadım
    edit:tmm yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyrafionn -- 1 Eylül 2007; 2:28:39 >
  • Oyun umduğumdan güzelmiş
  • hemen denicem
  • yarın indireyim en iyisi.kotadan kazık yemeyelim bir de.
  • indiriyorumm
  • quote:

sokak satıcısına git kimlik çıkartmasını iste senden polis kıyafetli foto isticek, polis kıyafetini giy,kankanın eve git çalışma odasından fotoğraf makinasını al çek kendini ver sokak satıcısına

bende 6. bölümde kalmıştım dediğini yaptım yine geçemedim nasıl olcak?adam beni keklemeyin falan diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

quote:

sokak satıcısına git kimlik çıkartmasını iste senden polis kıyafetli foto isticek, polis kıyafetini giy,kankanın eve git çalışma odasından fotoğraf makinasını al çek kendini ver sokak satıcısına

bende 6. bölümde kalmıştım dediğini yaptım yine geçemedim nasıl olcak?adam beni keklemeyin falan diyor

sokak satıcısına kimliği polis kıyafetiyle değilde normal gariban Abuzittinin o tek elbisesiyle ver./yeşil olanıyla)
    Bu arada yorumlarınız için teşşekürler arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.