Şimdi Ara

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
9.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok süper yapmışsın valla iki oyunda süper olmuş.. gittikçe geliştirrisin umarım bir sonraki oyunu dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

bune yahu, nasıl bir oyun ilk defa duyuyorum, buraya daha fazla takılmam gerek herhalde. konu dışını bırakalım az

aynen ya konu dışına takılmaktan hayattan koptuk
  • eline sağlık kardeş harika olmuş 3 üde isteriz ha ona göre
    sonu daha iii olabilirdi

ayrıca bazı yerlerde oyun bi önceki bölüme dönebilio o kutu çıkarken falan

birde 1. oyunda abunun odada pencere vardı şimdi yok bide solucan apartmanındaki dairelerin zilinde yazan isimler tıklayınca değişio ama oyun süper kardes görevleri ve bulmacalar 1. oyundakiyle aynı sayılır bu biraz daha karışık
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgun

eline sağlık kardeş harika olmuş 3 üde isteriz ha ona göre
    sonu daha iii olabilirdi

ayrıca bazı yerlerde oyun bi önceki bölüme dönebilio o kutu çıkarken falan

birde 1. oyunda abunun odada pencere vardı şimdi yok bide solucan apartmanındaki dairelerin zilinde yazan isimler tıklayınca değişio ama oyun süper kardes görevleri ve bulmacalar 1. oyundakiyle aynı sayılır bu biraz daha karışık

iyi yaklamaşsın eksiklikleri. Pencerryi bilerek kaldırdım ama kapı zillerindeki isimler benimde dikkatimi çekti ve oyunu o can alıcı bugı çok kötü. Yorumlar için teşşeküler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syodej -- 10 Şubat 2008; 13:34:47 >
  • Ya dost,komedi komedi komedi diyorum...Matraklığa yönel boşver aksiyonu falan yaw...
  • gercekten guzel surukleyici ilk oyunun kardesimle bitirdim bunuda zevkle oynuyacagim.3 ve sonrasini bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Ya dost,komedi komedi komedi diyorum...Matraklığa yönel boşver aksiyonu falan yaw...

bundan sonraki oyunlarda daha çok komediye yönelicem.
    Bide bir şey soracam 2.oyun yeteri kadar komik değil miydi yine araya yiyi espriler sıkıştırdığımı düşünüyorum
  • buglar için bi patch yayınla eline sağlık 3 de oyun bölümleri bi 20 falan yap daha çok sarar hemen bitio yad mod falan yayınlayada bilirsin 2 için akşin mod falan ,kurtlar vadisi mod
  • Bugün oynayacaktım ama yine geç kaldım. Çok geç kalmadan oynayabilirim umarım. Birinci oyundan çok daha iyi ve sürükleyici bir oyun olduğuna eminim. Bazı forum sitelerindeki müthiş okunma ve mesaj sayısı da gözümden kaçmadı. Bence oyunun bu kadar popüler olmasının en büyük sebebi hikayenin sürükleyici olması. Başına oturdunuzmu oyunun sonunu mutlaka merak ediyorsunuz. Bir de, Abuzittin'in Maceraları serisinden, oyunlarda grafiklerin pek te önemli olmadığını, asıl önemli olan şeyin sürükleyicilik ve eğlence olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Çok başarılısın Oğuz'cum tebrik ederim. Umarım Türk macera oyunları git gide daha da artar.
  • yUKARI LÜTFEN
  • 2 yide bitirdim süperdi biraz zordu ama iidi. 3 te biraz daha komedi istiyoruz
  • az sabredin benim oyunumda geliyor
    Tabii bunun gibi olcak ama konusu baska olcak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrcesar -- 15 Şubat 2008; 21:12:35 >
  • biraz önce bitirdim 2yide . Sonu fena olmamış Fakat Şifre olayı biraz saçma geldi bana ya burda tam çözümü yazmasa nasıl bulcaktık onu

Herşeye rağmen cok güzel cok beğendim 3ü Merakla bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

Abuzittinin Maceraları 2 (Türkçe Macera Oyunu)

Oyundan bir kaç resim

Yapımcı Firma: theSilentMotel
    Türü: Macera - Komedi
    Oyuncu Özellikleri:
    Toplama-çıkarma işlemlerini yapabilen
    Mouse iyi kullanabilen
    Hızlı düşenebilen
    Oyunu eğlenmek için oynayan
    ve ilk oyunu oynamış kişiler
    Özet: İlk oyunda Abuzittin askerlik arkadaşı Murat'ın nişan yüzüğü kaybetmiş ve yüzüğü tekrar ele geçirebilmek için türlü maceralara girmişti ve en sonunda yüzüğün aynısından sahip olan Otel Turkonun sahibinden yüzüğü çalmıştı. Ama olaylar burada kalmayacaktır.
    Konusu: Abuzittin'in askerlik arkadaşı Murat bir gün kaçırılır ve Murat'ın kaçırılmasının suçu Abuzittindir ve onu bulmakta yine Abuzittine kalır. Abuzittin Murat'ı bulmaya çalışırken birbirine rakip iki çetenin ortasıda kalır ve olaylar ilerdikçe işler iyice karşılaşır ve sonunda Abuzittin'i yine bir çok süpriz beklemektedir.

İlk oyunu oynamamışsanız buraya
    http://****.com/files/86538986/Abuzittinin_Maceralar__305_.rar.html

bu oyunu oynamak istiyorsanızda buraya
    http://****.com/files/86874112/Abuzittinin_Maceralar__305__II.rar

gıyak oyun

• güzel yorum yapabilen arkadaşlara yorumları için teşşekürler.
  • Abi oyunu bitirdim super ya bazı oyunlardan 10 kat daha zevk aldım bu oyundan helal olsun 3'uncusnu bekliyorum sabırsızlıkla .
  • teşşeküler. 3.oyun en erken yaza gelir bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Syodej

teşşeküler. 3.oyun en erken yaza gelir bu arada

Arkadasım, bi şey diyecem benim işi halledermiyiz msn adresimi eklemişsin ne zaman acarsın
  • hehe çok komik
    güzel oyun
  • Saol.
    Konu biraz yukarlara çıksın dimi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.