Şimdi Ara

Absolut'in en ufağını nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Absolut'in en ufak olan 5 cl'lik votkasını hangi mağazalarda bulabilirim? Kokteyl yapacağım da çeşitlerinden. Migros, Carrefour gibi yerlere baktımda göremedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Absolut'un En Küçük Boyutunu Nereden Bulabilirsin?

Absolut Vodka'nın en küçük boyutlu şişesi 5 cl'dir. Bu boyut, tek kişilik içecekler veya kokteyller için idealdir.

5 cl Absolut Vodka Fiyatı

5 cl Absolut Vodka'nın fiyatı, satın aldığın yere göre değişebilir. Ancak genel olarak 5 cl'lik bir şişe için 10-15 TL arasında bir fiyat aralığı bekleyebilirsin.

5 cl Absolut Vodka Nerede Satılır?

5 cl Absolut Vodka'yı marketler, alkol bayileri ve online perakendeciler de dahil olmak üzere çeşitli yerlerden satın alabilirsin. Ayrıca bazı bar ve restoranlar da 5 cl'lik porsiyonlarda Absolut Vodka sunmaktadır.

Absolut 5 cl Özellikleri

Absolut Vodka'nın 5 cl'lik şişesi, klasik İsveç votkasının tüm özelliklerini taşır:

• Berrak ve saf
    • Pürüzsüz ve yumuşak bir içim
    • Nötr bir tat profili, onu kokteyllerde veya tek başına içmek için ideal kılar

İster bir partiye katılın ister evde rahatlayın, Absolut Vodka'nın 5 cl'lik boyutu, keyifli bir deneyim için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Absolut'u nasıl okuyosun
  • okuldan bi arkadasın amcası thy de temizlik şirketi müdürüymüş 50-60 tane felan getirmişti 5 cl lık vodka,viski felan nerde satılır bılmıyorum ama tekel bayilerinde bulamassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.
    okuldan bi arkadasın amcası thy de temizlik şirketi müdürüymüş 50-60 tane felan getirmişti 5 cl lık vodka,viski felan nerde satılır bılmıyorum ama tekel bayilerinde bulamassın

tekel bayilerinde bulamazsa tuhafiyecilerde bulabilir herhalde..
  • elinde ilginç absolut şişesi varsa takas yapabiliriz. bende çok var 5cl lik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Simit

Absolut'u nasıl okuyosun

İlkokul terk mi? Türkeyi(kurallarını) öğrenemeden yabancı dil mi öğrendin sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türco -- 28 Aralık 2010; 13:56:19 >
  • tekel bayilerinin hemen hepsinde vardir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu Kazağı Nereden Bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.
    okuldan bi arkadasın amcası thy de temizlik şirketi müdürüymüş 50-60 tane felan getirmişti 5 cl lık vodka,viski felan nerde satılır bılmıyorum ama mc donaldsta bulamassın

tekel bayilerinde bulamazsa tuhafiyecilerde bulabilir herhaldelöpcükmüsün nesin tozol..

tekel bayilerinde vardır hocam.bizim burdakinde dolapta dizili absolt rakı viski cin malibu hepsinden 5cc var

• tekel bakkallarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

http://www.ickimgelsin.com/urun/aa2de7ae75eddc6b9658786dc80ed99a/?liste&ref=%2Ckeywords%3Aabsolut&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

Bunu gördüm, her çeşidi var tam istediğim gibi ama sipariş versem anca haftaya elimde olur ya, yılbaşı ve ertesi güne lazım.

• Yo hemen geliyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: türco

quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

http://www.ickimgelsin.com/urun/aa2de7ae75eddc6b9658786dc80ed99a/?liste&ref=%2Ckeywords%3Aabsolut&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

Bunu gördüm, her çeşidi var tam istediğim gibi ama sipariş versem anca haftaya elimde olur ya, yılbaşı ve ertesi güne lazım.

• absolut tekellerde varmıdır 5 liği?

bide hiç votka içmedim viski takılırdık 5 lik neşelendirirmi ufaktan
  • herhangi bir tekelde bulursun en son aldığımda 12 tlydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.