Şimdi Ara

ABS LAMBASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 99 model Honda Cıvıc aracımı yaklaşık 15 gün kullanmadım geçen hafta kullanmaya başladığımın ikinci günü yolda giderken Abs lambası kendiliğinden yanmaya başladı bir süre duramadan gitmek zorunda kaldım daha sonra aracı parkedip stop edip marşa bastıktan sonra bir daha lamba yanmadı bu gün araba rölantide çalışırken abs lambası yine kendiliğinden yandı motoru stop edip çalıştırınca söndü bu tip bir sorunla karşılaşanınız varmıdır.Arabayı yolda birkaç sefer denedim abs normal şekilde devreye giriyor.

• Balatalara baktırıver bi
  • eğer arabayı zorladıysan abs lambası devredışı olabiliyor bu sanırım bi çeşit koruma mekanızması bende 97 civic var bi keresinde el frenini çekip bide normal frene asıldım daha kısa dursun diye çat abs ışığı yandı sonra söndü. bi keresindede kankamın 2005 kasa civici bi kaç ani frenden sora absini devre dışı bıraktı.
  • Evet ilk seferinde ani hızlanma yapmıştım o zaman abs ışığı yandı ikincisindede arabada bir yağ kaçağı ararken arabayı boşta yüksek devirde çalıştırırken yandı.
  • alla alla ama yinede frene basmamışsın niye yandıkı bunlardan yanmaması lazımn ki ben genelde hava güzelse keyfim yerindeyse trafik müsaitse devirli kullanırım ani kalkış yaparım falan ama o zaman pek yanmaz bide dururken boşta gaz vererekte yanması ilginç bi baktır dicem ama onlarda bulamayabilir.
  • Aşırı zorlayınca yanıyor, benim Accord'u Bosch servisinde test yaparken 7900 devire çıkardılar.
    Giderken de ABS lambasının 1 dk kadar yanık duracağını söylediler. Biraz sonra kendiliğinden söndü.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım 97 1,6 otomatik euro civic araç aldım şu anda sürekli abs ışığı yanıyor acaba nasıl söndürebiliriz neyden kaynaklıdır.yardımcı olabilir misiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airbag ikaz lambası
    17 yıl önce açıldı
    Sönmeyen airbag lambası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.