Şimdi Ara

ABS(karın) çalışma sisteminiz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şöyle yapıyorum doğrumu yanlışmı bilmiyorum malum daha cardioyu bırakıp 10-8-8-6 + yuksek carb ve protein sistemini uygulamaya başlayalı 25 gün olmuş pek bişey diyemeyeceğim benim sistemimin etkileri için :D bi 70. 80. günden sonra konuşmam daha faydalı olur :D

başlangıç

8 set heel touch (20 saniye hareket,10 saniye dinlenme.)

1dk dinlenme
    8 set ayaklar havada crunch (20 saniye hareket,10 saniye dinlenme)
    1dk dinlenme
    8 set oblik crunch (dirsekleri diz kapağına değdirme.) (20 saniye hareket,10 saniye dinlenme.)
    1dk dinlenme
    5 set Dumbbell ile leg raise. (12 tekrar 45 saniye dinlenme.)
    1dk dinlenme
    3 set ağırlık plakası ile mekik (10 tekrar 30 saniye dinlenme.)
    1dk dinlenme
    BİTİŞ: 8 set Şınav Vaziyeti gergin duruş (plank) - (20 saniye hareket,10 saniye dinlenme.)

---EVE GİDİŞ---
    1 ay sonra eve gidiş: Ya arkadaşım adonis çıktı b aklava çıkmıyo !!!
    2,5 ay sonra eve gidiş: adonis kayboldu baklava çıktı.
    5 ay sonra eve gidiş: ikiside var.
    bu arada gerçekten böyle ilk adonis çıkıyor çoğu kişide sonra baklava ama baklava çıkıncada adonis kayboluyor şahsen salondaki arkadaşıma öyle oldu :D

bu arada bunları yapıyorum ama galiba karnım alıştı artık diğer gün pek acı olmuyor yada karın bölgemiz küçük minik kas grubu olduğu için kendini hızlı toparlıyor.Yada artık programı bırakıp kendi sistemimi kurucam.Hareketi 40 saniye yapıp 15 saniye dinlenicem.Bakalım bilmiyorum pazarteside çalışayım böyle.Eğer salı günü ağrı acı sızı olmazsa çarşamba günü benim workout devreye girecek :D

Bu arada 8 set diyorum ya 1 set 20 sanyie çalısıyorum ondan sonra 10 sn dinlenme sonra 2. sete geçiyorum. tabata workout deniliyor buna galiba.

evet sizler nasıl çalışıyorsunuz karın bölgesini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 2 Haziran 2013; 16:10:00 >

• Karin calismayi pek sevmedigim icin genelde calismiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardiyodan sonra 3-4 set alt karın, 3-4 set üst karın ve 2-3 set de oblik. İşi o kadar uzun ve komplike hale getirmeye gerek yok.
  • 5 dakikalık yürüyüşümden sonra 6 tane farklı karın haraketi yapıyorum 3 veya 4 er set yaklaşık 1 saatimi alıyor, ondan sonra ağırlıklara geçiyorum, onun dışında evde her gün adonis ve mekik

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

5 dakikalık yürüyüşümden sonra 6 tane farklı karın haraketi yapıyorum 3 veya 4 er set yaklaşık 1 saatimi alıyor, ondan sonra ağırlıklara geçiyorum, onun dışında evde her gün adonis ve mekik

55 dakika karın mı çalışıyorsun ?
  • Dinlenme süresi ile birlikte 1 saati buluyor yavaş yavaş dinlenerek yapıyorum

• Kusura bakma da psikopatlıktan başka birşey değil. Karın kaslarının hacmi ne ki 1 saat boyunca strese tabi tutuyorsun ? En baba antrenman 15-20 dakikada biter. Bacakları bile 1 saat çalışmıyoruz, omuz + bacak antrenmanım 1 saat civarında bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç geç çalışma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkiler öyle alışmış stresi seviyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Benimkiler öyle alışmış stresi seviyor

Sen bilirsin beni hiç bağlamaz ama o kadar çalışmanın bir gereği yok. 15-20 dakika çalış ve fark olacak mı gör, inan bana gelişim açısından bir fark olmayacak. Ayrıca her gün çalıştırmanın da bir gereği yok. Karın kası olduğu için overtraining olmazlar ama en azından 1 gün çalışıp 1 gün dinlenme(gelişmeye bırakma) gereklidir.
  • Bacak gününde çalışıyorum, squat, deadlift vs derken ısınmış oluyorlar bir miktar arkasından önce cable crunch, sonra normal crunch en son da leg raise yapıp bitiriyorum. set sayıları 3-4, tekrar sayıları 20-40
  • ABripper forever
  • bu arada bişey sorucam bizim bir arkadaşın arkadaşının abisi varda adamn bildiğiniz affedersin AYI gibi.Spor yapmasa yağ torbası olacağı her halinden belli.Ama adamda 4 tane pack var.Bildiğiniz.Şimdi ben anlamıyorum obez olmadıkça baklava çıkarmı ? yani adam ayı gibi ama benden fit bir vücudu var desem yeridir.

Yada olay şöyle mi:

Yağ kilogramın fazla ise,karın kası için çok daha uğraşman lazım.Yağsız insanda 3-4 ayda çıkıyorsa sende 8-9 ayda çıkıyor.Ama bu kural obez veya aşırı kilolu olmadığın sürece geçerli.Malum şunuda unutmamak lazım,Kas KG yükseldikçe Yağ % azalıyor.

Benimkini az çok anlamışsınızdır zaten yeni başlayan kassız sülük tamamen deri-yağ.Bu karın kası olayı benım kafamı kurcalıyor pek çözemedim bu işi.Çünkü her kafadan ayrı bir ses.ZAYIFLA ÇIKAR,KAS YAP ÇIKAR,HERKESTE ÇIKAR,4 AYDA ÇIKAR,EKTOYSAN 1 AYDA ÇIKAR,ZAYIFLAMADAN ASLA ÇIKMAZ İLK ZAYIFLA KOŞ BOL BOL KARBONHİDRAT 0 TÜKET,vs vs.

Malum insan 7 ay "plaj vücudu baklava six pack adonissss cardio" için uğraşınca ve 7 ayda beslenmesine dikkat ettiği halde hiç bir sonuç elde edemeyince pes etme aşamasına geliyor tabi 25 gün önce cardioyu keserek tekrar doğdum buda ayrı mesele.Zamanla görücez bakalım.Bu arada şükür ki spora başladığım gibi değil aklım baklava için başlamıştım cardio + karın yapıp giderdim dumbbell bile kaldırmazdım :D.Ama şimdi gelişebildiğim yere kadar gelişmek ve yapmak istiyorum.

• Yağ oranı önemli tabi ama karın kaslarının hacmine göre bir miktar yağ olsa bile görünebilir.

Sağlam karın kası istiyorsan, o barı ensene koy ve squat yap. poponu olabildiğince yere yaklaştır. deadlift yap. 200 tane mekik çekmekten çok daha iyidir bu hareketler karın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

bu arada bişey sorucam bizim bir arkadaşın arkadaşının abisi varda adamn bildiğiniz affedersin AYI gibi.Spor yapmasa yağ torbası olacağı her halinden belli.Ama adamda 4 tane pack var.Bildiğiniz.Şimdi ben anlamıyorum obez olmadıkça baklava çıkarmı ? yani adam ayı gibi ama benden fit bir vücudu var desem yeridir.

Yada olay şöyle mi:

Yağ kilogramın fazla ise,karın kası için çok daha uğraşman lazım.Yağsız insanda 3-4 ayda çıkıyorsa sende 8-9 ayda çıkıyor.Ama bu kural obez veya aşırı kilolu olmadığın sürece geçerli.Malum şunuda unutmamak lazım,Kas KG yükseldikçe Yağ % azalıyor.

Benimkini az çok anlamışsınızdır zaten yeni başlayan kassız sülük tamamen deri-yağ.Bu karın kası olayı benım kafamı kurcalıyor pek çözemedim bu işi.Çünkü her kafadan ayrı bir ses.ZAYIFLA ÇIKAR,KAS YAP ÇIKAR,HERKESTE ÇIKAR,4 AYDA ÇIKAR,EKTOYSAN 1 AYDA ÇIKAR,ZAYIFLAMADAN ASLA ÇIKMAZ İLK ZAYIFLA KOŞ BOL BOL KARBONHİDRAT 0 TÜKET,vs vs.

Malum insan 7 ay "plaj vücudu baklava six pack adonissss cardio" için uğraşınca ve 7 ayda beslenmesine dikkat ettiği halde hiç bir sonuç elde edemeyince pes etme aşamasına geliyor tabi 25 gün önce cardioyu keserek tekrar doğdum buda ayrı mesele.Zamanla görücez bakalım.Bu arada şükür ki spora başladığım gibi değil aklım baklava için başlamıştım cardio + karın yapıp giderdim dumbbell bile kaldırmazdım :D.Ama şimdi gelişebildiğim yere kadar gelişmek ve yapmak istiyorum.

ben karın kaslarının çok abartıldığını düşünüyorum nolacak yani six pack'e sahip olunca çıplak mı gezicez sokakta bence sende bunu takıntı haline getirmişsin. Diğer yerlere daha çok önem ver bence karn antrenmanlarını eksik etme yağ oranını yükselmemesine dikkat et bi süre sonra görmeye başlarsın hevesin kaçar sonra

• Her insanın sixpack'i farklı oluyor kiminin iri iri çıkar, kiminin çapraz, kiminin yamuk yumuk, kiminin küçük

• Eğer kendini tanımladığın gibi biriysen. Ektoya yakın birisin kardio yapmana gerek yok eğer yağ sorunun yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Eğer kendini tanımladığın gibi biriysen. Ektoya yakın birisin kardio yapmana gerek yok eğer yağ sorunun yoksa.

Yag yok 10kg falan sadece kas olmadigi icin hafif skinny fat gorunumu var onuda atlaticaz artik ama tam skinny fat degil bole normal derecede asiri degil ya 5-6 aylik hacim calismasiyla duzelecegimi dusunuyorum vallahi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 3 Haziran 2013; 12:01:44 >
  • Göbeği aşırı derecede kafaya takmaya gerek yok ağırlık çalışmaya başla bence basabildigin maksimum ağırlıgı bas zaman kaybetme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.