Şimdi Ara

Abraham Lincoln; Vampire Hunter (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Gidilir mi beyler ?

Bence gidilir 3d'si fena değil

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

quote:

Orijinalden alıntı: alidinc06

quote:

Gidilmez.Çünkü aptalca yapılmış her zaman ki amerikan saçmalığı.Oyunculuklar berbat.Tek güzel olan şey tim burton ve ona has efektleri.Geri kalanı çöp

Sen ne kadar kendinden emin konuşmuşsun öyle kardeşim gidilmez , aptalca , çöp , oyunculuklar berbat falan ne demek şimdi ben izledim ve bence oyunculuklar müthiş film güzel her türlüde gidilir film hakkında fikrini sunacaksan beğenmedim falan de şu söylediklerin olmuşmu

Fikirler özgürdür.Katılmıyorsanız mesajımı alıntılamananıza gerek yoktu.Siz beğenmişsiniz ama, ben beğenmedim.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Ayrıca kendi fikirlerinizi başkalarına empoze etme gibi bir yanlış içine girmişsiniz ve hitap konusunda daha saygılı olmanızı tavsiye derim.Sizin senli-benli konuşmanız için ilk önce beni samimi bir şekilde tanımanız gerekir.

'' ayrıca kendi fikirlerinizi başkalarına empoze etme gibi bir yanlış içine girmişsiniz ''.

Bu sizin mesajınız : ''Gidilmez.Çünkü aptalca yapılmış her zaman ki amerikan saçmalığı.Oyunculuklar berbat.Tek güzel olan şey tim burton ve ona has efektleri.Geri kalanı çöp ''

Bu benim ilk mesajım : '' Film benim açımdan çok güzeldi tarihi bir olayın farklı bir versiyonu diyelim Atmosfer ve sahnelerin çekimi kamera açıları beni benden aldı ama bu benim fikrim tabiki ( bazı abartı sahneler var onun dışında film bildiğiniz muhteşem 3d izledim ve gayet başarılıydı) ''

Ben fikir öne sürmüşüm , siz kendiniz beğenmediniz diye gidilimez , çöp gibi tabirler kullanmışsınız neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartışmayacağım ve konuyu kendi açımdan kapatıyorum iyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gidilmez.Çünkü aptalca yapılmış her zaman ki amerikan saçmalığı.Oyunculuklar berbat.Tek güzel olan şey tim burton ve ona has efektleri.Geri kalanı çöp

Sen ne kadar kendinden emin konuşmuşsun öyle kardeşim gidilmez , aptalca , çöp , oyunculuklar berbat falan ne demek şimdi ben izledim ve bence oyunculuklar müthiş film güzel her türlüde gidilir film hakkında fikrini sunacaksan beğenmedim falan de şu söylediklerin olmuşmu

Fikirler özgürdür.Katılmıyorsanız mesajımı alıntılamananıza gerek yoktu.Siz beğenmişsiniz ama, ben beğenmedim.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Ayrıca kendi fikirlerinizi başkalarına empoze etme gibi bir yanlış içine girmişsiniz ve hitap konusunda daha saygılı olmanızı tavsiye derim.Sizin senli-benli konuşmanız için ilk önce beni samimi bir şekilde tanımanız gerekir.

'' ayrıca kendi fikirlerinizi başkalarına empoze etme gibi bir yanlış içine girmişsiniz ''.

Bu sizin mesajınız : ''Gidilmez.Çünkü aptalca yapılmış her zaman ki amerikan saçmalığı.Oyunculuklar berbat.Tek güzel olan şey tim burton ve ona has efektleri.Geri kalanı çöp ''

Bu benim ilk mesajım : '' Film benim açımdan çok güzeldi tarihi bir olayın farklı bir versiyonu diyelim Atmosfer ve sahnelerin çekimi kamera açıları beni benden aldı ama bu benim fikrim tabiki ( bazı abartı sahneler var onun dışında film bildiğiniz muhteşem 3d izledim ve gayet başarılıydı) ''

Ben fikir öne sürmüşüm , siz kendiniz beğenmediniz diye gidilimez , çöp gibi tabirler kullanmışsınız neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartışmayacağım ve konuyu kendi açımdan kapatıyorum iyi günler.

Sizin yanlışınız benim mesajım üzerinden beni eleştirmeniz.Yazdıklarımı keşke dikkatli okuyabilseydiniz.Neyse..

• Kararsız kaldım şimdi. Fragmanı etkileyici fakat başka filmlerden ona sıra gelir mi bilmiyorum.

Atların olduğu kovalamaca sahnesi çok iyiydi.Bir de tabiki yanan köprüde geçen sahne çok iyiydi.Bu iki sahne dışında 3d zevkini yaşamadım.

Bana göre film 10 üzerinden 7 anca alır.Pek bişey beklemeyin.
  • Vasat bir film hani sinemaya gidilirmi bunu icin bence gidilmez. Lakin disardasindir yapacak bir şey yoktur ehhh vakit geçsin diye gidilir. Oyunculukları bende beğenmedim hani karşılaşmada bir blade değil bence hani blade in o karizmasını abraham da yakalayamamislar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Australian Dream
  • Abraham Lincoln'den kimse böyle bir görev beklemediği için tabii izlemeye gittiğimiz filmlerde bu filmin fragmanını gören kahkahayı basmaya başlıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Bu yazının altına imzamı atarım.

Bu Telefonu Beğenmiyorum, Sırf Tepki Olsun Diye İmzama Ekledim, Soluk Ekranlı Telefon.

• Türü seven biri olarak sabırsızlıkla 720p beklemeye devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: grafiker

Vasat bir film hani sinemaya gidilirmi bunu icin bence gidilmez. Lakin disardasindir yapacak bir şey yoktur ehhh vakit geçsin diye gidilir. Oyunculukları bende beğenmedim hani karşılaşmada bir blade değil bence hani blade in o karizmasını abraham da yakalayamamislar.

aynen dediğin sebeple izledim ben de

ben filmi sevdim tanıdık oyuncular da vardı hem mesela o kız son durak 3 de başroldü...adam'ı oynayan adam dark city nin başrolü ki müthiş bir filmdir dark city

3d lik hiç bişe yoktu....neyseki gözlük bize kaldı çıkışta almadılar

• fragmandan fazlası yok. çöp
  • Valla izlemeyi düşünüyordum ama yorumları görünce vazgeçtim. Zaten bu tür korku bazlı veya gerilim bazlı filmler ile aram pek iyi değil Abraham Lincoln'ün düzgün bir filmidir diye geldik adamı da vampir yapıvermişler (ya da vampirler ile savaşan kişi) konuyu bilemediğimden ötürü artık. Zaten fragmanlar ve bir kaç yorumdan sonra burası ilgimi de pek fazla çekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 8 Eylül 2012; 23:24:52 >
  • Sinemada 3d olarak izledim .. ben çok beğendim filmi açıkcası... Van Helsing tadında bir film olmuş... ama tabiki Van Helsing daha güzel... hele atların arasında bi kapışma sahnesi var oraya bayıldım çok fantastik olmuş...
  • Birçok kişi ile aynı puanı veriyorum 7/10.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.