Şimdi Ara

Abra serisi ne zaman stoklara gelecek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma onerdim de stokta yok su an ne zaman gelecek :D bi de 3-4 arkadaşa oneriyorm alacaklar bi hediye falan yollayin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur yavrum başka bişey ister misin?

• Bozuk arızalı mavi ekran alan abra konusu okumaktan sıkıldım.Olmuyosa zorlamasınlar başka bişey getirsinler alana yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

Bozuk arızalı mavi ekran alan abra konusu okumaktan sıkıldım.Olmuyosa zorlamasınlar başka bişey getirsinler alana yazık

5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok ve fiyat performans da üstüne yok kullanmadan bence yorum yapma

• tulpar serisinde böyle sorun görmedim forumda ama konulara baştan aşşağıya bakın baya abra var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacus

tulpar serisinde böyle sorun görmedim forumda ama konulara baştan aşşağıya bakın baya abra var

Kullanmadan yorum yapmamak lazım, sonuçta bi sorun yaşamayan adamlar oo süper hiç sorun yaşamadım diye konu açmıyor forumda
  • Bu ay sonuna doğru 5.nesil broadwell işlemciler geliyor abralara.O zamana kadar bekleyin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abrada mavi ekran almış olmanız tüm abralarin öyle olduğu anlamına gelmez. 5.ay ve tek mavi ekran bile görmedim sorun sizde olabilir mi acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.