Şimdi Ara

Abra A5 V9.2.2 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
6.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende monster abra a5 v.9.2.2 var bilgisayar gta 5i akıcı bi şekilde oynatıo sıkıntı yok sıcaklığıda eh ama pilin bataryası cayır cayır yanıyor elimi süremiyorum neden olur bir çözümü varmıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kking

    abra a5 v9.2 ya da a5 v9.2.2 almayı düşünüyorum. ram dışında aralarındaki fark nedir acaba? bilgisi olan var mı? incelemelerede farklara fazla değinilmemiş. sadece ram farkı mı var?

    Aynı şeyi ben de merak ediyorum. 8 - 16 ram olayı dışında fark edemediğimiz bir fark var mı iki ürün arasında?
  • Dragonite737 kullanıcısına yanıt
    İndirimli geliyor işte. Aslında benim aklımdaki sorulardan biri de özelleştir seçeneğinde neden değiştirdiğim parça indirimli olarak gelmiyor. Atıyorum ben rami 8 gb ama frekansı daha yüksek seçecek olsam yine sıfır ram alma parasına geliyor yanlış anladıysam düzeltin. V9.3 ve v9.3.3 arasında bu farkı gördüm. 16 ramli ama daha ucuza geliyor ram

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Abra A5 V9.3.3 modelimiz 16GB ramli olarak özelleştirilmiş yeni bir modeldir. Bu modelimizin fiyatı V9.3'ün 16GB rame yükseltilmesiyle oluşan fiyattan daha avantajlı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre sizin için en ideal olan modeli seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • bendede bu cihaz mevcut fakat cihazda fps düşüşü ve donma problemleri yaşıyorum bu dertlerden muzdarip olan arkadaşlar var mı ? müsait zaman bulamadığımdan müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum :D yardımcı olursanız sevinirm
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    Ben alali 2ay oldu. Oyuarda her sey cok guzel giderken birgun sicakliklar 60 70 arasi oynarken mad max oyununda ultrada 60fps yerine surekli 40 50 arasinda fps dususu vardi. Monsterin kendi yazilimindan performans moduna aldim pcyi ve hersey yeniden guzel. Sende dene istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem Monster markasından uzak durmanız. 20 ekimde Tulpar T5 V13.1 aldım. Az buz bir parada ödemedim 4999 tl. Ben mimarlık okuyorum. O yüzden grafik işlemcisi falan uygun fiyata iyi olsun diye aldım. Fps düşüşleri yaşama sıkıntım oldu. Teknik servise söyledim. Bir sıkıntı yok dediler. Aldıktan 25 gün sonra 2 m sata ssd girişlisi ve arkadan çift fanlı olan versiyonu çıkmış. Fare kullandığınız kısımda fan olması hiç hoş durum değil. Anlamadığım nokta benim fark etmem 25 gün sürdü daha erken çıkmış olabilir madem çıkacaktı niye satışları kesmediniz yada önden bilgilendirme yapmadınız böyle bir versiyon gelecek vs diye. Bülten vb. için mail istiyorsunuz bari oradan yollasaydınız. Reklam da falan yollanıyor da bunun bilgilendirmesi neden olmuyor? Elindekileri mi satmaya çalışıyorlar anlayamadım. Müşteri ile olan ilişkileri çok iyi vs. kavramları bana çok inandırıcı gelmez şu saatten sonra. O yüzden benim tavsiyem başka marka bilgisayarlara yönelmeniz. Bu arada sadece sana olan bir şeyi neden markayı kötülemek için kullanıyorsun diye söylenecek arkadaşlara şimdiden cevabım sana olmayacağının garantisini kim verebilir ???




  • Müşteri hizmetleriyle konuş üstüne parasını ver al büyük ihtimal kabul ederler diye düşünüyorum.
  • Ayk7478 kullanıcısına yanıt
    Söyledim ama kabul etmediler anlamadım neden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.