Şimdi Ara

ABRA A5 V5.1.1 KAÇ YIL GİDER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir süredir yapılan yorumları ve incelemeleri okuyorum. Merak ettiğim hemen hemen her şeyi öğrendim fakat kafamdaki tek soru işareti bu; başlıkta da belirttiğim gibi Abra A5 V5.1.1 modelini kaç yıl rahatlıkla kullanabilirim? 4-5 yıl idare eder mi? Bu benim kullanımıma bağlı diyenler olacaktır o yüzden biraz şöyle bahsedeyim; genel olarak evde kullanırım nadiren dışarı çıkarırım, ne kadar zamanda bir bakım yaptırmak gerekirse ilgilenirim yeter ki daha uzun bir süre kullanabileyim. 3-4 hafta içinde almayı planlıyorum. Varsa özellikle uzun zamandır monster laptop kullananlar kendi deneyimlerinden bahsederse ve tavsiyelerde bulunursa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WallRider

Merhabalar bir süredir yapılan yorumları ve incelemeleri okuyorum. Merak ettiğim hemen hemen her şeyi öğrendim fakat kafamdaki tek soru işareti bu; başlıkta da belirttiğim gibi Abra A5 V5.1.1 modelini kaç yıl rahatlıkla kullanabilirim? 4-5 yıl idare eder mi? Bu benim kullanımıma bağlı diyenler olacaktır o yüzden biraz şöyle bahsedeyim; genel olarak evde kullanırım nadiren dışarı çıkarırım, ne kadar zamanda bir bakım yaptırmak gerekirse ilgilenirim yeter ki daha uzun bir süre kullanabileyim. 3-4 hafta içinde almayı planlıyorum. Varsa özellikle uzun zamandır monster laptop kullananlar kendi deneyimlerinden bahsederse ve tavsiyelerde bulunursa memnun olurum.

İyi yanları saymakla anlatılmaz
    Kötü yanı ses sistemi Sıfır

• Sen sorumu anlamamışsın

• Gider bence 4-5 yıl. Bende Abra A5 5.1 almak istiyorum GTA5'i sorunsuz açıyor yüksek ayarlarda.
  • bende a5 v5.1 düşünüyorum monster bizi yarıyolda bırakmaz değil mi servis,garanti vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArrowDH

bende a5 v5.1 düşünüyorum monster bizi yarıyolda bırakmaz değil mi servis,garanti vs.

Servis konusunda endişen olmasın. Çok ilgili ve son kullanııyı düşünerek işlerini yapıyorlar.

4-5 yıl gider mi bilinmez ama hor kullanmazsan, bakımını yaparsan 4 yıl rahat kullanırsın

• servis ve garantisi önemli çünkü elektronik alet elbet bir gün bozulabiliyor önemli olan firmanın ürününün arkasında durması.eğer monster alırsam gerekli bakımlarını yaptırırım ben mezun olana kadar idare etsin yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.