Şimdi Ara

Abra A5 V1.1 mi V2.1 mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
11.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Abra a5 2.1 stoklara 8-10 Ağustos arası gelecekmiş.Benim de pek vaktim olmadığından ötürü bugün itibariyle Abra A7 1.1 siparişi vermiş bulunmaktayım.

Sagolasin ben de ne zaman gelecek diye merak ediyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a5 2.1 versiyonu a5 1.1'e göre daha çok ısınıyor sanırım. Monster'ın kendi youtube hesabında test ediyorlardı dirt showdown da, aynı saniyede 2.1 80 derecelere çıkarken 1.1 70 in aşağısında görünüyordu. Tasarım olarak da resimlerdekinin aksine kullanımda 1.1 daha çok hoş geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 28 Temmuz 2014; 20:26:53 >
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Ya bir de su var, 1.1 lar aşınma yaparken 2.1 lerde yok. Kasalari iyi.

Sicaklik konusunda şahsen 90 derece oyun bilg için kritik değil ama 2.1 de sicaklik el yakiyomus. Isiyi klavyeye vermesi çok kotu.

Orijinalden alıntı: avatar78

Ya bir de su var, 1.1 lar aşınma yaparken 2.1 lerde yok. Kasalari iyi.

Sicaklik konusunda şahsen 90 derece oyun bilg için kritik değil ama 2.1 de sicaklik el yakiyomus. Isiyi klavyeye vermesi çok kotu.

Kasayı karbon kaplatırsın olur biter.
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Onu düşündüm de cok amele durur diye korkuyorum

Orijinalden alıntı: avatar78

Onu düşündüm de cok amele durur diye korkuyorum

Mat karbon fiber durur mu acaba ?

• 1.1 az ısınıyor dıyenler testlerı hıc ıncelemedı mı 98 lere cıkıyor ısınmıyor demenızın nedenı tamamen sogutma sıstemının ısıyı arkadan dısarı atması sonucu kasanın ısınmaması yoksa 2 sıde aynı sekılde ısınıyor hangısının kasası hosunuza gıderse onu alın ama v 1.1 ın kasasında asınmalar cok oluyor

Orijinalden alıntı: fym2005

1.1 az ısınıyor dıyenler testlerı hıc ıncelemedı mı 98 lere cıkıyor ısınmıyor demenızın nedenı tamamen sogutma sıstemının ısıyı arkadan dısarı atması sonucu kasanın ısınmaması yoksa 2 sıde aynı sekılde ısınıyor hangısının kasası hosunuza gıderse onu alın ama v 1.1 ın kasasında asınmalar cok oluyor

ekran kartı olarak olarak v1.1 daha soğuk,işlemci ve anakart olarak fark yoktur
  • o da aynı nasıl daha sogukmus ıkısıde tek fanlı ıslemcıler aynı da ekran kartı neden daha soguk olsun
  • İkisinde de aynı işlemci ve ekran kartı olmasına rağmen kasa yapısı ısınmaya önemli ölçude etki edebilir bu malzeme kalitesi-iletkenliği ile ilgili de olabilir mühendislikle de burada belirleyici olacak eşit koşullar ve donanımlar altında 20 dakika civarında stres tesri yapılır sonuçlar burada paylaşılır yoksa oyun videoları üzeeinden ısınıyor ısınmıyor demek doğru olmaz ancak eşit şartlarda yapılan testlerle olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1.1.2 ile farkı var midir ? Pek oyun oynamayı düşünmüyorum oynarsam da kaliteli oynamak adına bu bilgisayarları tercih edicem. I5 Islemcili veya i7 U islemcili bir sürü bilgisayar kullandım. Hepsi de kabız ediyor.
    Uzun yıllar kullanırım inşallah. Yapma etme a7 varken diyen var mi? Büyük ekran sorun degil benim icin. Düşüncelerinizi ve monster da 860m li ve ışıklı Klavyeli model tavsiyelerinizi bekliyorum. .

a5 1.1 ile 1.1.2 farklarıni teknik olarak bilen varsa yorumlarını esirgemesin..
    • KiA Sportage GT-Line Prestige T-GDI - 4x4 177hp Otm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

Merhaba. Bugun a5 v1.1 almayi düşünüyorum.
    1.1.2 ile farkı var midir ? Pek oyun oynamayı düşünmüyorum oynarsam da kaliteli oynamak adına bu bilgisayarları tercih edicem. I5 Islemcili veya i7 U islemcili bir sürü bilgisayar kullandım. Hepsi de kabız ediyor.
    Uzun yıllar kullanırım inşallah. Yapma etme a7 varken diyen var mi? Büyük ekran sorun degil benim icin. Düşüncelerinizi ve monster da 860m li ve ışıklı Klavyeli model tavsiyelerinizi bekliyorum. .

a5 1.1 ile 1.1.2 farklarıni teknik olarak bilen varsa yorumlarını esirgemesin..

sadece biri 1tb biri 750gb

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.