Şimdi Ara

about:blank sorunu yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • burayı boş kullan yapıyorum yine search sayfası çıkıyor bunu temizleyen programın adı neydi?

About:blank Nedir?

"About:blank" terimi, bir web tarayıcısının yeni açılmış bir sekmesinde veya penceresinde görüntülenen boş bir sayfayı ifade eder. Bu sayfa, web tarayıcısının varsayılan ayarlarında herhangi bir web sitesi veya içerik yüklenmediğinde görünür.

"About:blank" ifadesi aynı zamanda bir URL'dir ve "about" şemasını ve "blank" alt dizini içerir. Bu URL'yi web tarayıcının adres çubuğuna girerek boş bir sayfa açabilirsin.

About:blank Ne Demektir?

"About:blank" ifadesi, "boş sayfa hakkında" anlamına gelir. Bu sayfa, herhangi bir web sitesi veya içeriğe ait bir bilgi içermez. Web tarayıcıları, yeni sekmeler veya pencereler açıldığında varsayılan olarak bu boş sayfayı yükler ve bu sayede kullanıcıların yeni bir web sitesi yüklemeden önce adres çubuğuna bir URL girebilecekleri veya bir arama yapabilecekleri boş bir sayfa sunar.

Kullanıcılar ayrıca, gizlilik nedenleriyle veya istenmeyen web sitelerini engellemek için yeni sekmeler veya pencereler açtıklarında "about:blank" sayfasını varsayılan başlangıç sayfası olarak ayarlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ad-aware ve spy bot search n destroy

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • eger yukarıda yazılanları deneyip hala basaramadıysan bilgisayarı güvenli kipte acıp
    vaşlat-calıstır-regedit- bul- sitenin ismi yazıp silebilirsin

Orjinalden alıntı: mcse2k3

ad-aware ve spy bot search n destroy

+1500... başlığını gördüğümde aynen bunu yazmak için girmiştim ama biri benden önce davranmış.. bunları yükle ve arada bi tarat.. kısa bir işlemden soora bilgisayarın tertemiz olucaktır.. bi de güncel bi virüs programın varsa sen güvenlik için elinden geleni yapmış oluyosun..

ben her sörften soona yani günde bi kere yatmadan bu reçeteyi uygularım
    Gigabyte MA78GM-S2H ; AMD 5600+ X2 ; PALIT 9600GT SONIC ; OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz DDRII ; Samsung 320GB SATAII ; LG 20X SATA ; AEROCOOL M40 HTPC ; Enermax 370W ; Logitech S510 Klavye+Mouse ; RT-205 ADSL ; Panasonic TH-42PV70F Plazma
  • benim gibi yapın c: 10gb d:70gb .
    C: DeepFreeze

Orjinalden alıntı: cuneytoz

benim gibi yapın c: 10gb d:70gb .
    C: DeepFreeze

deep freeze nedir abi bi açıklama yapsan?
    Gigabyte MA78GM-S2H ; AMD 5600+ X2 ; PALIT 9600GT SONIC ; OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz DDRII ; Samsung 320GB SATAII ; LG 20X SATA ; AEROCOOL M40 HTPC ; Enermax 370W ; Logitech S510 Klavye+Mouse ; RT-205 ADSL ; Panasonic TH-42PV70F Plazma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deepfreze bi sistem koruma programı.sistemin imageini alıyosun ve ondan sonra windowsu bile silsen bilgisayarı kapatıp açtığında herşey image aldığın hale dönüyo.çok kullanıcılı yerlerde ideal bi program.

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

ad-aware ve spy bot search n destroy

+1

Orjinalden alıntı: JackDaniels

deepfreze bi sistem koruma programı.sistemin imageini alıyosun ve ondan sonra windowsu bile silsen bilgisayarı kapatıp açtığında herşey image aldığın hale dönüyo.çok kullanıcılı yerlerde ideal bi program.

-------------------------------------
    Hocam bunu hiç kimseye tavsiye etmem. internetcafe ler için güzel olabilir ama ev kullanıcıları için tam bir felaket. Bu proğramı kurduktan sonra bilgisayarına bir nokta bile ilave edemiyorsun. aksine bu proğram kalkmıyorda, tek çözüm format atmak oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

deepfreze bi sistem koruma programı.sistemin imageini alıyosun ve ondan sonra windowsu bile silsen bilgisayarı kapatıp açtığında herşey image aldığın hale dönüyo.çok kullanıcılı yerlerde ideal bi program.

Mesela D: ye bir oyun yüklediğinde C: deki registrye düzgün yazabiliyormusun? Yoksa yüklemeden önce deepfreez i kaldırman mı gerekiyor?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.