Şimdi Ara

Aboubakar: Hayalim Premier Lig'te oynamaktı Swansea'ye gidiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Eren]

2 sene sonra değeri 30m.

Hala Abu'nun değerini anlayamayanlar var facepalm.

Premier Lig'de çıkış yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Premier Aboubakar gibi hızlı ve delici forvetler için en uygun lig niye iş yapamasın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

2 sene sonra değeri 30m.

Hala Abu'nun değerini anlayamayanlar var facepalm.

2 sene sonra sıfırı at

2 sene sonra 3 e rahatlıkla alınır swansea gibi takımda kariyerini öldürür adamlar şampiyonlar ligini hayatta göremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Temmuz 2017; 23:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrıezmaNN

Premier Aboubakar gibi hızlı ve delici forvetler için en uygun lig niye iş yapamasın?

Göreceksin.

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Bjk ye bile gec alisti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annoca

Beni yanlış anlama, abou mu cenk mi denirse kesinlikle abou derim ama cenke göre abou daha iyi başkalarına göre değil.

Cenk yerli statüsünde oynayan bonservisi olmadan ve imza parasını maaşına katmasına rağmen maaşı uygun olan çok güzel bir yedektir. Cenki şu an için ilk 11 olmaz. Zaten şenol hoca bir çok röportajlarında dedi cenki küstürmemek için ilk 11 oynattım diye(direk böyle söylemdi bunu ima etti) küstürmemekten kastı ise abounun bonservisi bizde olmadığı için cenki ise bizim olduğu için küstürmedi.

Abouyu burda öven arkadaşlar bize bu yılki maliyeti 5.8'di. Yaptıkları 5.8 i karşılamadı eksi taraftayız. Verim maliyet analizi yaparsak aboudan kazık yedik bunun açıklaması bu. Pepe 2 yıllığına 9.5 abou ise tek yıllığına 5.8 azcık düşünün bu olayı.

Şimdi abouyu aldaydık ilerde 40-50'ye satarızcı arkadaşlar gelcek. Söyliyeyim ozzye bile 15 milyonluk teklif gelmedi haberiniz olsun. Bizim ligimizin kalitesi düşük. Bizim katar ligine bakış açımız neyse avrupalılarında bizim lige bakış açısı hemen hemen aynı yada 1 tık daha iyidir. Daha fazlası değil.

Yazdıklarım sana değil genel olarak abouyu seven arkadaşlara

Bu adamı fazla küçümsüyorsun. Beşiktaş Avrupa'ya veda edince demoralize yaşadı ama Talisca ve bu adam aldı ipten sizi. Hele Cenk'le kıyaslamak tamamiyle hata ve zarar. Sadece sayılar üzerinden eleştirmek manasız.

Cenk 6 Penaltı golü 2 son maç Osmanlıya attığı 2 tane de Beer Shava ya attığı gol var. Buna rağmen 47M 24G 4A ile oynadı.

Aboubakar ise 38M 19G 4A ile oynadı. Napoli deplasmanında attığı 2 gol Olimpakos ile oynanan 2 maçta da attığı gol olsun. Avrupa'da güzel iş yaptı. Ligde ise son 8 maçta 6 gol 3 asist ile o konsantrasyon kaybını engelleyen en büyük etmendi Talisca ile beraber. Artı olarak sürekli rakip defansı yıpratan sürekli koşu yapma olasılığı olduğu için rakip defansı baya geriye gömen bi adamdı ve değişik bir şekilde skill yeteneği gayet sağlamdı. Bence büyük kayıp ama yeri tabi ki dolar.Tek eksiği kırmızı kart sorunu işte. Yabancı olması artık bi problem değil zaten.

Harcandığı paraya sonuna kadar değdi adam. Karşı karşıya kaçırmayan adam mı var dünyada. Adam gitti diye kazık yedik, zaten çok da iyi değildi lafları vefasızlık olur.

• Abou gidiyosa fotomuzu degistirme vakti geldi.Epl aboubakar goals/skills 2017-2018 videosunu merakla bekliyo olucam.Yolun acik olsun kara cocuk

• MDemirbas14 kullanıcısına yanıt
    İlk paragrafımda dedim ki cenk mi abou mu diye sorsalar abou derim dedim. Cenk aboudan iyi demek futbol cahilliğidir. Hee maliyet verim analizi yaparsak abou mu cenk mi o zaman cenk derim. Cenk eğer imza parasını maaş içinde göstermeyip direk aldaydı şu anki maaşı 1.5 olurdu abounun ise bu yılki maliyeti 5.8

Bir diğer husus abou bizden gitti diye abouya laf atmıyorum. ben abouyu bugüne kadar hep eleştirdim. Hatta alındığı gün dahi etoyu da alalım diye attığım mesaj var. Eğer olmpiakos maçında o kırmızıyı görmeseydi lyonuda elerdik ajaxıda elerdik manu ile final oynardık. Ama ne oldu gitti takımı sattı tıpkı kiev maçındaki gibi. 17-18 yaşında bir çocuk değil 25 yaşında peofesyonel olmuş ve 1 yıllık olarak geldiği takıma 5.8 milyon maliyeti olmuş biri bu hareketleri yapmamalıydı. Napoli maçında attığı gol sürekli örnek veriliyor o gollerden biri kalecinin saçmalamasıydı 2. golü ise ofsayttan kafa vurmak isterken omzuyla vurup şansa attığı gol. Hızlı güçlü defansı yıpratan bir oyuncu ama sadece bu kadar forvet değil kazma.

• quote:

Orijinalden alıntı: annoca

İlk paragrafımda dedim ki cenk mi abou mu diye sorsalar abou derim dedim. Cenk aboudan iyi demek futbol cahilliğidir. Hee maliyet verim analizi yaparsak abou mu cenk mi o zaman cenk derim. Cenk eğer imza parasını maaş içinde göstermeyip direk aldaydı şu anki maaşı 1.5 olurdu abounun ise bu yılki maliyeti 5.8

Bir diğer husus abou bizden gitti diye abouya laf atmıyorum. ben abouyu bugüne kadar hep eleştirdim. Hatta alındığı gün dahi etoyu da alalım diye attığım mesaj var. Eğer olmpiakos maçında o kırmızıyı görmeseydi lyonuda elerdik ajaxıda elerdik manu ile final oynardık. Ama ne oldu gitti takımı sattı tıpkı kiev maçındaki gibi. 17-18 yaşında bir çocuk değil 25 yaşında peofesyonel olmuş ve 1 yıllık olarak geldiği takıma 5.8 milyon maliyeti olmuş biri bu hareketleri yapmamalıydı. Napoli maçında attığı gol sürekli örnek veriliyor o gollerden biri kalecinin saçmalamasıydı 2. golü ise ofsayttan kafa vurmak isterken omzuyla vurup şansa attığı gol. Hızlı güçlü defansı yıpratan bir oyuncu ama sadece bu kadar forvet değil kazma.

Büyük takımız diyorsan bu paraları da vereceksin artık.Cenk mi Aboubakar mı deyip maliyet için Cenk'i seçersen çeyrek finali görmeden elveda dersin hatta o düşüşle ligi kaybedebilirsin. Leipzig bile 2. oldu diye dünya para harcıyor Beşiktaş mı harcamayacak. Ki diğer oyunculardan gayet tasarruf etmişken. Evet maliyet olarak ucuz değildi ama değdi. Beşiktaş bu kumardan gayet kazançlı çıktı. Her şeyin maliyeti düşünülecekse Mitroviç'i falan dövmesi lazım Fikret Orman'ın.

Napoli maçındaki çok da şansadeğildi amaadamın yaptığı da bu. Cenk olsa o toplarda orada olur muydu ? Kovalar mıydı o topu öyle ? Sarkar mıydı arkaya? İkinci golde de hakkını yemeyin durması gereken yerde durdu vurmuş topa. İlla Drogba gibi mi vurması lazım adamın.

Aboubakar'ın oynadığı stil gol atmaya odaklı değil zaten yıpratma amaçlı. Şenol Güneş bu yüzden Cenk'i sürekli ikinci yarı oyuna aldı. Sürekli hareket halinde oluşu stoperleri sıkıntıya sokup duruyor yoruyordu ve yoruldukça hem kendi vücut kordinasyonu zayıflıyor hem de rakibinkini zayıflatıyordu. E kendininki de zayıflayınca istediği vuruşları yapamıyordu adam.Elmander de bizdeyken Selçuktan az, Melo ile aynı gol sayısına ulaşmıştı.Gayet de karşı karşıya pozisyon yakalıyor fakat atamıyordu. Nedeni ise hem o kadar koşup hem de çok temiz bir bitiriciliği olan adamın neredeyse olmayışı. Olanlar da zaten Aboubakar'ın bir üst modeli Lukaku falan oluyor o da zaten kaç milyonlara gidiyor görüyoruz.

• Gitmesine sevindim. Son 10 15 yıldaki (Gomez hariç) kazma santrafor rolünü hakkıyla üstlenen oyunculardan bir diğeriydi. Yolu açık olsun. Emekleri için tüm camia teşekkür eder.
  • Kalsa iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar'ın ingilterede oynaması kaçınılmaz bir durum. Hep söylüyorum çok rahat ingiliz piyasasına pazarlarız diye ama Porto satamadı sen mi satacan diyen bir kitle var burda Aboubakar sakatlık falan olmazsa 3 yıl için de 20 milyon üstü bir transfer yapacak. Bu kitle bakalım o zaman cahilliğine ne kılıf uyduracak.
  • Aboubakar bizde olsa teklif edecekleri bonservis 6/7 milyon euro olur.

Bizde oynarken 20/30 önermezler.

• bu adam orta sira takimi golcusu is yapar yetenekleri var ama sampiyon takim oyuncusu degil. O sebeple sampiyonlar liginde basarili oldu Besiktas sampiyonlar liginin orta sira takimi seviyesinde. Surekli hucum yapan takimda yeterli topsuz alan topu tutma pas alisverisi oyunu okuma ozellikleri yok.

Koy swensaya Nice a, Sampadoria ya, konyaspora fln oynasin.

Sagolsun katki verdi kotulemek icin soylemiyorum ama bu adamin stili boyle, premier lig icin uygun fizikli guclu fln.

Suleiman youla tarzi bi oyuncu.
  • Bazı arkadaşlar tam futbol cahili. İngilteredeki oyuncuyla bizim oyuncumuza yapılacak teklifleri bir sanıyorlar. İngilterede oynayana 20 teklif ederlerse aynı yetenekteki aynı potansiyeldeki sende oynayana 10 teklif ederler. Bunu kaç kez diyoruz ama bir türlü basmıyor kafaları.

• BPL de oynamak istiyor diye kimse sanırım gencecik bi topçuyu suçlamayacak :)))))))

ben de olsam ben de BPL isterdim Türkiye ligi yerinde..

bi GS - FB gibi 2. sınıf takımlarla oynamak var bi de çelsi mençıstır arsenal gibi takımlarla oynamak var.
  • O bitiricilikle orada tutunamaz bu topraklara geri döner

• D. kullanıcısına yanıt
    Bu dayının ismi Evertonla geçiyor hadi bakalım.
  • Adam gitti hemen arkasından saydırmaya başladılar.Durun bakalım yerine kimi koyacaklar.
  • Bunun da sonu Mario Gomez gibi olacak. O da BJK'nin kadrini kıymetini bilmedi,şimdi hali ortada. Bu adamları tabir yerindeyse BJK diriltti. Galatasaraylıyım ama böyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.