Şimdi Ara

abooo 345 ayt fen biyo ne böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biosu çok zor 4.deneme 8 net geldi fhdkdjn toplam 30. Fiziği asırı kolay biyosu asırı zor olmus kimyasına bayıldım tam ösym ayarı

• bugün çözdüm harbiden güzel,ama biyoda bol meb okumanızı öneririm hocam
    barış hocanın altı çizili var cok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heme yarın baslıyorum hocam cok sag olunabooo 345 ayt fen biyo ne böyle 

• Biosu cidden kaliteliydi sistem soruları biraz daha olsa çok daha iyi olurdu sanki

• evet hocam ozellikle o reseptor sorusu feciydi xd kimya fizik tekrarı bitmek uzere bioya baslamadım belki ondan bu kadar dusuk gelmistir ama guzeldi bence.

Sanırım denemeyi çözmeden çözümlerini dinliyorsunuz. Tyt sos ve fenden de dinliyor musunuz? Bunları da araya sıkıstırıp tyt fen sos 30+u garantilemek lazım

• hocam bu arada bu aralar daha sık görüyorum çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim
    ne okuyorsunuz

• a mı hocam

• evet cevap a hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Var mı peki hocam ayt fen için deneme çözüm videosu öneriniz? (Güzel olduğunu düşündüklerinizin tamamını yazabilirsiniz bundan sonra paso video izleyeceğim zaten)

• benim de tam olarak aynı aralık tyt çok riskli, ama yapacak bir sey yok dediğiniz gibi son 2 gün tekrarlarımızı yapıp gideceğiz inş sınavda yamulmayız. Asıl sınavımız ayt inşallah ayt ile tyt yi öne çekeriz. güzel bir ayt ile 40k tyt 15 20 bandına çekilir

• marcduchamp kullanıcısına yanıt

hedef net aralığın kaç hocam, ben de 55kdan bıraktım 15k istiyom, 20k da okey

• hocam tyt çok oynak geliyor yıl boyu 85 95 arasında gitti geldi. Nadiren 100+ yaptım töder gibi. AYT ise 54 netle başladım dün 65 yaptım sadece 1 kez 72 gördüm. Sınava kadar 70e çekmeye çalışacağım yapabilirsem. Hedefim benim de aynı aralık ama 30k bile okeyim artık kazanıp gitmek istiyorum sadece

inşallah yazın sizinle hangi tıpı tercih etsem konuları açarız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.