Şimdi Ara

Abonelerle Sohbet Programımız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eylül ayından itibaren bize destek olan abonelerimize özel bir soru/cevap, sohbet programına başlıyoruz. Her ayın uygun bir hafta ve gününde bu etkinliğimize muhakkak devam edeceğiz. Bu konu başlığı altında hem bu program hem de diğer programlar hakkında beklentilerinizi paylaşabilirsiniz.

İlk programımız 10 Eylül, Perşembe akşamı. Saati buradaki yorumlara göre ayarlayabiliriz.

Desteğiniz için teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0.pRobLem -- 7 Eylül 2015; 17:15:55 >

• Akşam 20.00 veya 21.00 en uygun saatler bence
  • Böyle forumda yazışınca da eski forum günlerim aklıma geliyor. Teheeyyy
  • 20.00 / 21.00 uygundur aynen
  • Katılmaya çalışırım saat çok problem değil
  • Güzel fikir iyi düşünülmüş herkesi bekleriz ben gelemesemde tekrarını izleyeceğim
    yesil1109
  • Tam abone olacaktım dolar kuru 3'leri gördü.Ama ben gönüllerin abonesi sayılırım değil mi abi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abone değilim ama bir şey merak ettim bu sohbet canlı bağlantı ile mi olacak? Yoksa sohbet abone moduna alınıp sadece öyle mi olacak?
  • Bu akşam canlı yayında abonelerimizle gerçekleştireceğimiz soru - cevap programı haftaya ertelenmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.
  • Bence Bsc'de ''Filim'' Köşesi Olmalı Yeni Vizyon'daki Filimleri Bize Aktarmalı. Saygınız İçin Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.