Şimdi Ara

ablam yaşında kızdan hoşlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgilimden yeni ayrıldım ve nedenim ise onu bazı şeylere zorlamamaktı, sonuçta kimsenin vebalini almak istemem vs.
    gelelım bu duruma 19 yaşındayım ve hoşlandıgım hatun 27 yaşlarında, ramazandan 1 hafta önce beraber (2 ablam ve o hatun benım arabayla) tatile gittik. nese bu iyi biri gibi duruyor . ilk başlarda bişi yoktu ah ki ki koh koh eylenıyoduk gülüyorduk. dün iftara geldi karşıma oturdu ailecek yemek yedik ve o sırada hoşlandığımı anladm . acaba farklı bişey mi var ondan mı hoşlandım sandım . nası olcak bu iş.

yine bu sene ablamın çalıştıgı yerdekı başka birisinin yazlığına tatile gitmiştik orda da biz 3 kardeş o aile ( 2 erkek çocuk 1 si 18 diğer 15 yaşında onların anne baba) ve birde bunların kuzeni 22 yaşlarında. Allahım hiçte güzel kız değil ama orda denize filan beraber girdik ben buna küçük şakalar filan yaptım çok hoşlandım hatta aşık oldum sandım. fotolarına bakınca içim bi kötü oluyor, ekleyemedim bile face den.

not:yazılan kişi ve kurumlar tamamen gerçektir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsncck -- 23 Ağustos 2011; 7:00:53 >

• İşin zor hocam ama geçici birşey olabilir, beklemekte fayda var yani 27 yaşında 1, ablalarının arkadaşı 2... Zor bi seçim
  • Sevıyosan gıt konus bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya işin kötü yanı sevgilisi var. konuşsam nolcak bişi mi olcak. ama bugun nedense yatarken onunla evlendiğimizi falan düşündüm.
  • seni ciddiye bile almaz bence :D simdiden unutmaya basla
  • erkek milleti böyledir işte (kendimden biliyorum)

bizlere biraz biri yakınlık gösterdiği zaman hemen gevşiyoruz.
    şıpsevdi aşık oluyoruz.
    veya olduğumuzu sanıyoruz.
    gece yatarken onu düşünüyoruz.
    kendi kendimize platoniğe bağlayıp kahroluyoruz.

bu kız ablanın arkadaşı olduğundan dolayı büyük ihtimalle seni kardeşi gibi görüyordur.
    o yüzden sizinle tatile çıkmış ve rahat davranmıştır.
    kendini kasma ve yaşıtın birini bul.
    kesinlikle daha mutlu olursun.

hele ki senin bu düşündüklerini anlarsa veya sen belli edersen hem ablan arkadaşından hem sen utancından yerin dibine girrmiş olursun.
    sakin ol hormonların hemen kabarmasın.

benden sana abi tavsiyesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

erkek milleti böyledir işte (kendimden biliyorum)

bizlere biraz biri yakınlık gösterdiği zaman hemen gevşiyoruz.
    şıpsevdi aşık oluyoruz.
    veya olduğumuzu sanıyoruz.
    gece yatarken onu düşünüyoruz.
    kendi kendimize platoniğe bağlayıp kahroluyoruz.

bu kız ablanın arkadaşı olduğundan dolayı büyük ihtimalle seni kardeşi gibi görüyordur.
    o yüzden sizinle tatile çıkmış ve rahat davranmıştır.
    kendini kasma ve yaşıtın birini bul.
    kesinlikle daha mutlu olursun.

hele ki senin bu düşündüklerini anlarsa veya sen belli edersen hem ablan arkadaşından hem sen utancından yerin dibine girrmiş olursun.
    sakin ol hormonların hemen kabarmasın.

benden sana abi tavsiyesi..

sanki yaşıtlarım bana pek olgun gibi gelmiyor . daha 19 yaşındayım ciddi ilişki yaşamanın bi manası da yok ama biraz daha olgun davranış gösteren birini bulsam iyi olur dediğiniz gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    3 ay önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkekler gençken olgun biraz yaşlanınca çıtır kişilerden hoşlanır.
    dünyanın her yerinde böyledir.

işi ciddiyete dökmek için daha 7-8 senen var.
    ama karşındaki o seneleri doldurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsncck

ya işin kötü yanı sevgilisi var. konuşsam nolcak bişi mi olcak. ama bugun nedense yatarken onunla evlendiğimizi falan düşündüm.

Puhahahah
  • banada ablamın arkadaşı nişanlım derdi ben yüz vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ThE_GaRgİ_

banada ablamın arkadaşı nişanlım derdi ben yüz vermedim

ya nası bi insanım la ben . demin de rüyamda dersanaden bi arkla yataktaydık. gecenin ilerleyen saatlerine doğru ben bunu opmeye kalktım içöeri biri daldı. bidaha öprmeye kalktım bıdha biri daldı. nese efenim tam işi götürcem felan , (normalde benım boy 189 kızında 188 fılandır) kızın tabi benım gıbı uzun adamla hiç yatmadığını düşünerek kendmi bişey sanıyoruum vs. tam pompiş yapcam bi ses geldi, ezan okunuyormuş. oh dedim ya oruç oruç c.nüp olcaktık :D
  • Peki Erkek:21 Kız:23 olursa uygun mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

Peki Erkek:21 Kız:23 olursa uygun mu sizce?

ayıp sana
  • şıp sevdisin sen la

otur sakince biraz bekle geçer
  • O yaslarda cok normal, herkesin hayatinda o yaslarda boyle birsey yasanmistir. Ergenlikten cikmanin ve 18 i gecmenin verdigi ozguvenle karsindaki o yastaki hanimlarin sana ilgi duydugunu sanirsin
  • İnsanlar boşta kalmasaydı böyle şeyler olmazdı.
  • sen büyük bi abazasın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

şıp sevdisin sen la

otur sakince biraz bekle geçer

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ekranı silmek zorunda kaldım senin yüzünden ya böyle bi yorum yok "otur sakince biraz bekle geçer" nasıl bi yorumdur hoca allah aşkına ahahahhahahahahahahah yemin ederim çok güldüm ya düz duvara tırmanmış arkadaş sanki otur sakince ahahahahahahahahahahahah
  • kızın babasıyım senı tanıyorum dedım kızım tatile gitme ama dinlemedi neyse akşam babanı anneni yanına al güzelbi çicek yaptır gel adabınız ile isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

Peki Erkek:21 Kız:23 olursa uygun mu sizce?

uygundur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.