Şimdi Ara

Ablam PDA İSTİYOR Yardım edin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim pda lar konusunda hiçbir fikrim yok.Ablam alacam dedi ama gidip boşuna uyduruk bir şeye fazla para vermesini istemiyorum ve sizden yardım istiyorum...Şu an hem ekonomik olarak hem de kullanış özellik bakımından alınacak pda hangisi acaba?Ablam rezervasyon işlemleri,internet,mail,office programlarını sıkça kullanıyor.Şarj süresi çok çok önemli inetrnet hızı arttırılabilir hafızasının olmasıve donma yaşamaması önemli...500-600 arası ytl fiyat verir ama daha yukarısı içinse baya bir açıklama yapıp aldırmam lazım yani çok pahalı olmaması lazım...Bir de son sorum blackberry ile pda arasında ne frk va:( demiştim çok iyi olmadığımı :)):(( sanırım aynı şeyler blackbery marka ama tabii emin değilim tşekkür edermi emeği geçenlere

• Çok sayıda PDA ve Smartphone modeli var ve bunların Bayan Erkek ayrımı yok.
    Ancak bayanların kullanımına biraz daha uygun kibar cihazlar tercih edilebilir, tuş takımları ve
    klavyenin kibarlığı açısından da düşünmek gerekiyor.
    Belirttiğin fiyatlara uygun olarak Samsung i600 Smartphone tavsiye ederim, bir de Blackberry tavsiye ederim, sıfır şart değilse 2. el sitelerinde mutlaka bulursun tertemiz cihazlar var.
    Mesela Blackberry 8320 full bir cihaz Wireless ve Ofis desteği v.s. hepsi mevcut
  • öncelikle pda larda şarj süreleri cep telefonlarındaki gibi olmuyor malesef siz mail filan demişsiniz alttaki linkteki pda işiniz görür gibi sizin için klavye ve wifi olması şart bu pda size göre hem hesaplı hem de ihtiyaçlarınızı karşılar sanırım tabi arkadaşların fikirleride önemli

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasm530w#tablnk
  • asus alsın asus
  • Bence de Asus alsın.
  • ama hangi asus?:)) asus yorumlarına baktım da yukarıdaki linkteki birisi menülerin ağır olduğunu donma falan yaşandığını söylemiş
  • Ayrıca Asus P750'lerin büyük kısmı da toplatılmış diye duydum, Vatan Bilgisayarın kendi elemanından bizzat duydum , şaşırdım
    Neden Asus P750 cihaz yok sizde diye sordum , "abi hepsi toplatıldı" dedi,
    bu cevabı hem İzmir hem de İstanbul Bostancı Vatan Bilgisayar'da aldım.
    İnandım mı ? Hayır, kesinlikle inanmadım bu işin içinde başka birşey olmalı , inanmak zor.
    Asus gibi bir firma binlerce ürün gönderiyor, sonra hepsini toplatıyor !!
    Anlam veremedim ben bu işe...Aynı zamanda da İnternette birçok sitede satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 10 Eylül 2008; 2:57:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Rezervasyon işlemleri" demişsiniz. Windows mobile cihazlardaki pocket internet explorer ve diğer 3. parti browser yazılımları, bir çok web sitesinde sorun çıkarıyor. Diğer şeyler de sorun yaşamaz pek ama office özellikle de excel çalışmak çok kolay değil, küçük ekranda. Çok mecbur kaldığım durumlarda pocket exceli kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim. PC de 5 dk süren iş, PPC de yarım saat sürüyor. Bence ablanız almadan önce, birinden ödünç alıp bir kaç gün kullansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_ari

"Rezervasyon işlemleri" demişsiniz. Windows mobile cihazlardaki pocket internet explorer ve diğer 3. parti browser yazılımları, bir çok web sitesinde sorun çıkarıyor. Bence ablanız almadan önce, birinden ödünç alıp bir kaç gün kullansın.

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.