Şimdi Ara

Abit AI7-Guru Intel i865PE Chipset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abit IS-7 bulamadığım için bu anakartı düşünmeye başladım.P4 2.8 Ht ya da 3.0 Ht ile kullanacağım.2*256 ram kullanacağım.Ne dersiniz?Aralarında ki fiyat farkı $5.Yardımcı olursanız sevineceğim çünkü bu anakart konusundan artık midem bulandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyvomax -- 1 Şubat 2005, 13:49:24 >

• arkadaşım düşünmüş olduğun anakartı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum p4 2.8 ht var üzerinde gayet memnunum 3150 de çalıştırıyorum 225 fsp ile sorun çıkarmıyor yalzın bu pat olayını bir türlü aktif hale getiremedim birde bu anakart bilgisayarı fişten çektiğin zaman 5 dakka sonra fişi takıp açtığında kendi kendine fsp hızını 199 a düşürüyor yani fişi çekmezsen icatta bişey yok çektiğin zaman açarken biosa bi kereye mahsus girip çıkman lazım haberin olsun onun dışında gayet performansı bi ürün yalnız ii araştır 875 çipşetli ASUS un daha ucuz kartları var onlarada bi bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neso

arkadaşım düşünmüş olduğun anakartı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum p4 2.8 ht var üzerinde gayet memnunum 3150 de çalıştırıyorum 225 fsp ile sorun çıkarmıyor yalzın bu pat olayını bir türlü aktif hale getiremedim birde bu anakart bilgisayarı fişten çektiğin zaman 5 dakka sonra fişi takıp açtığında kendi kendine fsp hızını 199 a düşürüyor yani fişi çekmezsen icatta bişey yok çektiğin zaman açarken biosa bi kereye mahsus girip çıkman lazım haberin olsun onun dışında gayet performansı bi ürün yalnız ii araştır 875 çipşetli ASUS un daha ucuz kartları var onlarada bi bak derim

Senin anakartın bios pili bitmiş olmasın.

Bence Abit AI-7 gözün kapalı alabileceğin anakartlardan biridir. Kullandığım kısa süre zarfında hiç bir kötü yanını görmedim. Overclock özellikleri bakımından da oldukça iyidir. Orta halli bir soğutma ile 3.0 işlemciyi günlük 3.6 çok rahat kullanabilirsin.

• bios pilinden değil hocam çünki diğer yaptığım ayarlar olduğu gibi duruyor yalnız açılışta 199 oluyor bunun sebebini araştırdım anakartın bir özellliğiymiş yalnız default olduğu zaman anakart kendi o/c yapıyordu örneğin default 200fsp de kendi 205 fsp olarak açıyormuş ama bendeki fsp 225 olduğu için tam tersine düşürüyor bioso girdiğimde 225 gözüküyor tekrar çıkıp yeniden başladığunda 225 le başlıyor birde şu sebepten olabilir Örneğin ASUS kartlarda yanlış o/c yaptığın zaman makine kitlendiği zaman yeniden başladığında biosu sıfılama özelliği var bunlarda bu özellik yok makine kitlendiği zaman kaldımayacağı kadar overclok yapınca bios pilin çıkarıp biosu sıfırlamadan açılmıyor bunun için fişi çektiğin zaman biraz bekleyip tekrar açarsan 199 fsp açılıp biostan değerleri düşürebiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.