Bildirim
##ABIT AB9-QUADGT İNCELEMESİ&YARDIMLAŞMA TOPİĞİ (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatına göre Türkiyede bulunan kartların en iyisi ( malzemesine bakın göreceksiniz )
Aslında kart 250-350 Ytl lik kartlarla aynı performansa sahip -
Abit gerçekten Güzel board -
bunda sonraki abit boRdum ya IP 35 yada X38 QAUD GT SONUNA KADAR ABİT -
ab9 quadgt ile ip35 arasındaki farklar neler? ab9 quadgtden ip35e geçmeye değer mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: Koray_Aykut
ab9 quadgt ile ip35 arasındaki farklar neler? ab9 quadgtden ip35e geçmeye değer mi?
Değmez abi Core 2 3ghz O/C ile yola devam -
Herkese selam, beyler burası panayır alanı gibi olmuş, Bende yarın e2160 işlemci ve MSI Platinium anakart lı bir sestem toplayacaktım ve başlığı tesadüfen gördüm,
Heyecanla okumaya başlamıştım ki hevesim kursağımda kaldı.
1-Anakartdan gelen vınlama sesi
2-Sata DVD-RW larla sorun çıkartıyor olması ve
3-Bulunubilirliğinin zor olması... Bu konulardaki yorumlarınızı bekliyorum,
ayrıca bu anakartla (965) P35 lerin arasında ne fark var. -
vınlama sesi vcore 1.5v üzerinde geliyor
sata dvd sorunu sadece bi kişide cıktı...
bulman ımkansız ama haftaya boardumu satıcam ...2.el de gorursun aksilik çıkmazsa
farka gelince 965p ler su anda hala fsb lideri oc için düşünüyosan ama tabiki bulman çok zor bu chipseti...aralraında fazla bi fark yok testlerde hala kafa kafayalar... -
hastaX;bulmak zor olsa da kesinlikle beklemeye değecek bir kart.
Saydığınız sorunları ise s3ko cevaplamış. O.C yapacaksanız cmos özelliği, O.C kapasitesi, mavi ışıklandırması, uguru yazılımı çok güzel
-
-
arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum anakartı forumdan bi arkadaşa sattım hayırlı olsun ona ayrıca konuyu gene takip edicem size yardımcı olucam tabiki -
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum anakartı forumdan bi arkadaşa sattım hayırlı olsun ona ayrıca konuyu gene takip edicem size yardımcı olucam tabiki
Arkadaştan bayrağı ben devraldım. -
quote:
Orjinalden alıntı: s3k0
arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum anakartı forumdan bi arkadaşa sattım hayırlı olsun ona ayrıca konuyu gene takip edicem size yardımcı olucam tabiki
Katkıların için saol s3k0 . birikimlerinle çok kişiye yardımcı oldun
@ hannibal aramıza hoş geldin -
biraz iştahanızı kabartıyım yeni anakartım 15dklık denemeler : )
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=322378
stabil değil super piden bellidir normalde 15-16 olması gerekirdi..
güle güle abit hoşgeldin msi : ) (tabiki fani bunlar)
-
Sonunda bende bugün bu anakarttan aldım, vatan'daki kampanya ile aldım ve epey ucuza geldi, 100 küsür ytl tam fiyat-performans seçimi oldu diyebilirim
Yalnız şimdi değil ama yakın bir zamanda bende raid 0 yapmak istiyorum, performans olarak ich9r ile arasında fark olur mu acaba? şimdilik tek tereddütüm bu. -
BEYLER BENDE ARANIZ DAN AYIRILIYORUM ABİT IX38 QAUD GT ALDIM HADİİ KOLAY GELE
-
fazla bi fark hatta hissetmen imkansız disklerin yeni 16-32mb cachle seriler ise yüksek hızlarda raid imkanın var demek -
Dün gece bende sistemi kurdum, 1 hafta yeni psu alana kadar dandik bir psu var elimde, onunla idare edeceğim, yalnız şu meşhur tıslama sesi bende de var, büyük ihtimalle psu'nun yetmemesinden kaynaklanıyor bence, işlemcinin üzerindeki pwm'ler yapıyor. Şu anda kasasız kullandığım için o ses daha belirgin bende, umarım 8 pin ve iyi bir güç kaynağıyla o sesten kurtulurum. -
Bugün birde Abit flashmenu ile bios güncellemesi yaptım, 1.5'e, yalnız cpuz hala versiyonu 1.0 olarak görüyor, flashmenu de ise 1.5 yazıyor şu anki versiyon olarak.??? -
Kimse girmiyor artık topic'e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X