Şimdi Ara

Abimin yaptığı ne şimdi ?(Gitmiş akşam kavga var.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abin cünnüb yapmıştır o arabayi.binme boşver arap sabunu falan silin sonra bin :Ddddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandım ki sevgilisine biri asılmış onunla kavga edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehars

çocuğa yüklenmeyin bu kadar liseye giden bi adama karşı çok ağır konuşmuşsunuz ve kendine göre haklı sebebleri var Aile arabasının herkesin üzerinde hakkı vardır ayrıca sana yiyecek bişi almazken kız arakdaşının kardeşine bişiler almasına içerlemekte çok haklısın ruhsal çöküntüye girmekte bile bana göre haklısın ama arkadaşın dediği gibi araba gitmekle eskimez boşver uğraşma bence ileride abinin eline koz verirsin büyüklük sende kalsın

ben olsam abimi döverim. senin kadar benim de hakkım var arabada bindirmiyorum lan derim. geceleyin de arabayı kaçırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Obi Wan Kenobi

Bu zihniyetle abin arabasıyla kızlarla gezerken sen ancak dh forumda gezersin.

nick cok iyiymis

• Olayi tek tarafli anlatuyorsun birader?baban abinin arabayi kullanmasina izin veriyor mu?Durumunuz iyi mi?abin babana annene ve sana bakiyor mu yoksa parasini kiza mi harciyor

• tüm konuyu okudum tansiyonum yükseldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen04

tüm konuyu okudum tansiyonum yükseldi

Bana mı sinirlendiniz hocam ?
  • lan neredeyse herkes kızın yanında olmuş olum manyak mısınız kız arkadaşını sırf üniversite görecek kendinin olmayan araçla şehir dışına götürmek nedir bırak kızın kendi ailesi götürsün ne öyle özel soförü gibi
    bu kadar kızların peşinde pervane olmayın 250 gram için
    abin kız arkadaşın kardeşine bile sürekli yemek ısmalatıyorsa kusura bakma abin o kızın tasması olmuş o kız abini iyice sömürmeden bırakmaz abin de tam bir keriz

• quote:

Orijinalden alıntı: woozer

lan neredeyse herkes kızın yanında olmuş olum manyak mısınız kız arkadaşını sırf üniversite görecek kendinin olmayan araçla şehir dışına götürmek nedir bırak kızın kendi ailesi götürsün ne öyle özel soförü gibi
    abin kız arkadaşın kardeşine bile sürekli yemek ısmalatıyorsa kusura bakma abin o kızın tasması olmuş o kız abini iyice sömürmeden bırakmaz abin de tam bir keriz

Eve gelsin bir diceklerimi biliyorum. Kaç defa dedim bak bu kız tıpı kazansın sana postayı koyar . Tıp okuyan kız işletme okuyan biriyle çıkmaz gerizekalı abim işte.

• quote:

lan neredeyse herkes kızın yanında olmuş olum manyak mısınız kız arkadaşını sırf üniversite görecek kendinin olmayan araçla şehir dışına götürmek nedir bırak kızın kendi ailesi götürsün ne öyle özel soförü gibi

burası konu dışı hocam.buraya derdini anlatan herkim olursa olsun suçludur her zaman bahsedilen kişiyi savunup konu açan kişiye ters düşecekler.ne yapsın onlarda böyle ego tatmin ediyor.
    bazı kişiler kıskanma olayına bağlamış ulan her otu kız olayına getirmeyin.konudanda anlkaşılacağı üzere konuyu açan kişinin abisi kızın uşağı olmuş durumda kardeşide bu durumdan rahatsız.bunu anlayamıyorsanız sonra gelip '' sende kız yap knk '' gibi saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

Orijinalden alıntı: oxygen04

tüm konuyu okudum tansiyonum yükseldi

Bana mı sinirlendiniz hocam ?

yok hocam abinle sevgilisine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Olayi tek tarafli anlatuyorsun birader?baban abinin arabayi kullanmasina izin veriyor mu?Durumunuz iyi mi?abin babana annene ve sana bakiyor mu yoksa parasini kiza mi harciyor

Babam izin verecek durumda değil.Annem izin vermediği halde gitmiş.

Babam emekli öğretmen anla işte maddi durumu çok iyi değil.
  • quote:

quote:

Eve gelsin bir diceklerimi biliyorum. Kaç defa dedim bak bu kız tıpı kazansın sana postayı koyar . Tıp okuyan kız işletme okuyan biriyle çıkmaz gerizekalı abim işte.

Tıp okuyan kız, niye işletme okuyan biriyle çıkmasın ki? Üniversitede meslekleri bu kadar abartmayın. Ha ileride evlenir mi bilemeyiz; ama çıkma, gezme, tozma işinde sınır yok, kafanı yorma fazla.

Ayrıca abine harbiden dayılanacak kadar onu gözden çıkarmışsan, net şekilde sevmiyorsun, saygı da duymuyorsun. Ben 21 yaşındayım, abim 27 yaşında. Kendisinden net güçlüyüm, bilek güreşinde de deviriyorum; ama gelse vursa, elimi kaldıramam. Zamanında da çok dayağını yemişliğim de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

quote:

Tıp okuyan kız, niye işletme okuyan biriyle çıkmasın ki? Üniversitede meslekleri bu kadar abartmayın. Ha ileride evlenir mi bilemeyiz; ama çıkma, gezme, tozma işinde sınır yok, kafanı yorma fazla.

Ayrıca abine harbiden dayılanacak kadar onu gözden çıkarmışsan, net şekilde sevmiyorsun, saygı da duymuyorsun. Ben 21 yaşındayım, abim 27 yaşında. Kendisinden net güçlüyüm, bilek güreşinde de deviriyorum; ama gelse vursa, elimi kaldıramam. Zamanında da çok dayağını yemişliğim de var.

Abime bu zamana kadar o bana sataşmadığı sürece dayılanmadım. Ne zaman geldi vurdu o zaman karşılık verdim.

Sevme saygı duyma konusunda ise yukarıda belirttim;

Hocam ben şu an lise 2 yim yani geçen sene şu zamanlarda okul tercihi vs yapıyordum. Babamda o zamanlarda ağır bir hastalık geçirdi bilinç falan yoktu omzuna girerek yürütmeye çalıştık.

Yani babama o zaman en çok ihtiyacım olan vakitlerdi. Sen abi olsan kardeşine okul tercihlerine yardım etmez misin edersin o etmedi onu gezdirirsin zor zamandan geçtin diye o yapmadı hadi bunu geçtim kazandığım okula gidelim bile demedi... Ama şimdi o kızın kazanması bile kesin değilken arabayla başka şehire gidip bakmaktan bahsediyor....

Yani bu durumda saygı duyulacak bir abilik göremedim ben.

Size sorayım eğer abiniz böyle zor bir durumda böyle yapsan napardınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Kıskanma abini

Ayrıca sen kimsin de abinin sevgilisine kaşar diyosun

Hobbit e söyle kuzeni felan varsa sana ayarlasın sen de onla gez

Abi sen misin ?

Bence nicke bakarsan bu sevgilisi

Omg

• Kapıdan girer girmez suratına okkalı bir balgam at. Hakkım haram-ı hoş olsun de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Kapıdan girer girmez suratına okkalı bir balgam at. Hakkım haram-ı hoş olsun de.

Valla çok sinirliyim sabahtan beri gelmesini bekliyorum.
  • abinin telefonunu araklayıp kendini kız ismi le kaydet örn. Buse vs. mesaj at sen o kaşarla gez vs. diye kzın yanındayken :D
  • Kavgaya gerek yok dediklerim onurunu kırar tabi hala haya ve edep kaldıysa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abisi çocuğu gömdü herhalde ses sada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.Kurmay Albay -- 8 Temmuz 2014; 17:23:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.