Şimdi Ara

Abim Xperia Z3 Almış ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler ... abim kadiköyde bi satıcıdan z3 almış iphone 4s 400 lira saymışlar 1700-400 den 1300 liraya almış . ilk olarak telefon daha piyasaya çıkmadı nasıl geliyor ben pek güvenemiyorum antutu testi yaptım 43k puan yaptı ama onunda sahtesini yapabiliyolarmış telefon çok hızlı ama içimde kuşku çok acaba 1e1 hong kong çakmalarından olabilir mi diye ?teknolojiyi yakından takip eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum....

• Play store da ne olarak görünüyor baktın mı bilgisayardan play store aç oradan cihazlarıma bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CPU Z ile deneyin,zannetmem çakma olacağını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamerasından belli olur.
    fotoğraf çekin güzel ise orjinaldir.
  • 4k fotoğraf çekiyor cidden çok güzel fotoğraf çekiyor . dediklerinizi deniycem sağolun
  • çakma olduğunu sanmiyorum , 4k video çekiyorsa çakma ihtimali yoktur denecek kadar azdir.belli bir güçte olmali 4k video için,o chipsetide çakmaya koymazlar. ayrica kasa olarak birebir sony çakmasi yapmakta oyle kolay birsey degil , tel yurt disinda satiliyor aslında paralel yurt icindede satilmaya baslandi, muhtemelen pasaport kaydi olmayabilir , ona dikkat edin , kayit yoksa yaptirin tel kapanmasin.
  • İMEI kaydına bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Z2 olabilir CPU-z programından ss çekip atabilirseniz anlarız.
  • 1700 fazla ucuz geldi bana nereden getirtmiş satan kişi?
  • evet pasaport kaydı yok yaptıcak onu . ayrıca kadıköyde bi yerden almış tam bilmiyorum z3 compact ama
  • telefon piyasasa satılıyo şuan alınhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-z3-siyah-cep-telefonu-fiyati,131685.html fiyatıda 1999 lira yani bu telefonlar yurt dışından getirilebiliyo kayıtsız garantisiz falan olduğu için fiyat düşer 1700 normal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cococue -- 26 Ekim 2014; 16:07:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.