Şimdi Ara

Abi yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben whatsniper'ın kuzeniyim. Kendisine hata nasıl düzeltilir diye sorudm git donanımhaber'de sor dedi offf. Neyse öncelikle Telefonym Samsung Galaxy Ace İ serisi değil. Ben rom kurma çabasından başarısız sonuç aldım :( . Ve açtıktan sonra telefon Wordde yazılmış dandik bir android yazsınında kalıyor. Lütfennn

• Cwm yüklediysen açıp wipe cache ve factory reset yaptıktan sonra, install zip ten indirdğin romu yükle açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Cwm yüklediysen açıp wipe cache ve factory reset yaptıktan sonra, install zip ten indirdğin romu yükle açılacaktır.

O gerizekalı CWM ile kurmadı
  • Başka bir ROM yüklemeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsniper421

Öncelikle ben whatsniper'ın kuzeniyim. Kendisine hata nasıl düzeltilir diye sorudm git donanımhaber'de sor dedi offf. Neyse öncelikle Telefonym Samsung Galaxy Ace İ serisi değil. Ben rom kurma çabasından başarısız sonuç aldım :( . Ve açtıktan sonra telefon Wordde yazılmış dandik bir android yazsınında kalıyor. Lütfennn

Clockworkmod recovery 5.0.2.6 yı vehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1453165 şu linkten romu indir hafıza kartına at sonra hafıza kartını tele tak. Telefon kapalı iken Recovery modu aç (google dan bak nasıl açılıyor) önce Clockworkmod recovery 5.0.2.6 yı yükle (apply update from sdcardtan dosyayı bul ve kur) sonra yine tel kapalı iken recovery modu açıp (verdiğim linkte nasıl kurulacağını anlatıyor) romu kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanjack026 -- 16 Mart 2013; 22:52:52 >

• Israrına dayanamadım yaptım.
  • quote:

quote:

Cwm yüklediysen açıp wipe cache ve factory reset yaptıktan sonra, install zip ten indirdğin romu yükle açılacaktır.

İmzan güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Kafayı yicem beyler yardımm edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İmzan güzelmiş.

Dalga mı gerçek mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İmzan güzelmiş.

Dalga mı gerçek mi?

Latife.

• Abi Osmanlıca mı konuştun kafamda dürüyenin güğümleri halay çekiyor. Bu arada o ben değildim ya la!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.