Şimdi Ara

Abi tavsiyesi verecek varmı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben lise 4 öğrencisiyim bu sene ygs/lys var günde 2-3 saat çalışıyorum ama 258 puan aldım ve benim istediğim meslek bilgisayar mühendisliği oda 430 falan yapmak lazım.
    kafayı sıyırmama az kaldı ben nasıl bilgisayar mühendisi olurum.Bu sene iyi bir puan alamazsam ben sevmediğim bir meslekte ömrümü eskitemem.Düşünemiyorum bile başka bir meslekte çalışabileceğimi hayal bile edemiyorum.Kafayı yicem nasıl 430 yaparm ben :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir daha hazırlanırsın.

ayrıca illa istanbul olacak değil ya, başka şehirler de var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

bir daha hazırlanırsın.

babam izin vermez illede bir meslek seçmek zorundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: muract26

quote:

bir daha hazırlanırsın.

Babandan mı izin alacaksın kendi hayatın için?
  • quote:

quote:

bir daha hazırlanırsın.

babana göre hareket edeceksen hiç yaşama.söyle o zaman sınavlara baban girsin.

böyle saçma bir düşünce olamaz kardeşim.böyle düşünüyorsan tavsiyenin de pek mantığı yok.fazla ders çalış dense bile ne kadar verimli olacağı tartışılır.yine de sayısal öğrencisi 2-3 saatten fazla çalışmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

quote:

bir daha hazırlanırsın.

Babandan mı izin alacaksın kendi hayatın için?

benim babam aksidir ve okumam için para onun cebinden çıkıyor daha fazla masraf etmek istemiyor

• neyse yapabileceğim bişey kalmadı zaten gene devam edeceğim çalışmaya bu sefer full çalışcam hiç durmayacağım inşallah +400 alırım yoksa intihar ederim daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi ben lise 4 öğrencisiyim bu sene ygs/lys var günde 2-3 saat çalışıyorum ama 258 puan aldım ve benim istediğim meslek bilgisayar mühendisliği oda 430 falan yapmak lazım.
    kafayı sıyırmama az kaldı ben nasıl bilgisayar mühendisi olurum.Bu sene iyi bir puan alamazsam ben sevmediğim bir meslekte ömrümü eskitemem.Düşünemiyorum bile başka bir meslekte çalışabileceğimi hayal bile edemiyorum.Kafayı yicem nasıl 430 yaparm ben :S

Anadolu'da senin yaptığın puanla alan birçok bilg.müh. bölümü var. Rahat ol

• quote:

neyse yapabileceğim bişey kalmadı zaten gene devam edeceğim çalışmaya bu sefer full çalışcam hiç durmayacağım inşallah +400 alırım yoksa intihar ederim daha iyi

Hırs yap biraz başkaları alıyor o puanları ben neden alamıyorum de. Eminin sende de o kapasite vardır. Düzenli ve çok çalış yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

quote:

neyse yapabileceğim bişey kalmadı zaten gene devam edeceğim çalışmaya bu sefer full çalışcam hiç durmayacağım inşallah +400 alırım yoksa intihar ederim daha iyi

Hırs yap biraz başkaları alıyor o puanları ben neden alamıyorum de. Eminin sende de o kapasite vardır. Düzenli ve çok çalış yapabilirsin

zaten hocam matematik geo rahat yapıyorumda tüm iş fende bitiyor Hele hele fizik hiç çekilmiyor

• hayatını babanın cebine bakarak mı geçireceksin? tuttur şehirdışını borç al arkadaşlarından çık git.gittiğin yerde part time işe başlarsın.

zorluk çeker misin? tabii ki çekersin.ama babanın talimatlarına göre yaşamaktan iyidir.
  • quote:

hayatını babanın cebine bakarak mı geçireceksin? tuttur şehirdışını borç al arkadaşlarından çık git.gittiğin yerde part time işe başlarsın.

zorluk çeker misin? tabii ki çekersin.ama babanın talimatlarına göre yaşamaktan iyidir.

part time olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

quote:

hayatını babanın cebine bakarak mı geçireceksin? tuttur şehirdışını borç al arkadaşlarından çık git.gittiğin yerde part time işe başlarsın.

part time olmamış

bir şekil illaki yapılır.

• Hocam 12. sınıfta 2 saat çalışıyorsan kusura bakma ama ancak o kadar alırsın 11. sınıftayım senin çalıştığının 2 katından fazla çalışıyorum
  • harun abi xd
  • quote:

quote:

quote:

part time olmamış

Dersin yoğunluğuna göre yurt ortamına göre fln çok değişir.İkisini bir arada yürütmesi çok zor olur.
    Sıksın dişini otursun çalışsın ya da babasını ikna etmeye fln çalışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Hocam 12. sınıfta 2 saat çalışıyorsan kusura bakma ama ancak o kadar alırsın 11. sınıftayım senin çalıştığının 2 katından fazla çalışıyorum

Hocam kafa kalmıyor ve 2 saat dediysem en az bazen 5 i buldugu oluyor ama benim zamanım sizin kadar bol değil anadolu teknik okuyorum dolayısıyla sabah erken okula gidip akşam geç saatte evde oluyorm.sabah 7 akşam 6

• quote:

quote:

quote:

quote:

part time olmamış

Dersin yoğunluğuna göre yurt ortamına göre fln çok değişir.İkisini bir arada yürütmesi çok zor olur.
    Sıksın dişini otursun çalışsın ya da babasını ikna etmeye fln çalışsın

ya tabii ki bunları şimdiden düşünüp kafayı darlamak iyi olmaz.ben ikinci seçenek olarak onu söyledim.dediğin doğru değişkenler var fakat yapmak isteyen adam her türlü yapar bence.

ayrıca o babaları bilirim ben.ikna etmek çok çok zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Hocam 12. sınıfta 2 saat çalışıyorsan kusura bakma ama ancak o kadar alırsın 11. sınıftayım senin çalıştığının 2 katından fazla çalışıyorum

Sakin
  • kusura bakma ama 2 saat çalışıyosan normal bu. lise hayatım boyunca hiç çalışmadım hocalar benden bişey beklemiyodu. son yıl ygsye kadar günde 12-13 saat ders başında geçirdim (dershane falan dahil) ygsde 12.000 yaptım. ygsden sonra çalışmayı bırakınca 27.000e düştü orası ayrı mesele. önemli olan burda çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.