Şimdi Ara

abi şu 2 ayda ne yaptınız Allah aşkına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı hızlı geçmedi mi? Ben daha fiziğe başlamadım. Sozde 3 ay var diyorduk noluyoz anasını satıyım hemen geçmiş. Siz neler yaptınız neleriniz kaldı hangi derslerden eksiksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moral ve zaman ters orantılı bir şekilde değişim gösterdi. Zaman daraldıkça moraller bozuldu, moraller bozulunca umutlar azaldı, sonrası malumdur. Moralini korumuş, çalışmasına kaldığı yerden devam etmiş arkadaşlara ne mutlu. Ben pes ettim.
  • mat bıttı fızıgın yarısı bıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothing67

mat bıttı fızıgın yarısı bıttı

Diğerleri nasıl hocam?

• hala geç degil kalan 15 gunde fızıgın dıger yarısıyla geoyu bıtırıcem sonrada tekrar yapıcam sizde basarabilirsiniz sadece ınanın . sınavın son gunune kadar hiçbirşey için geç değil. ama kendınızı hersey ıcın geç diye inandırırsanız 1 yıl kaybedersınız , hala sansınız varken degerlenndirin
  • Geometri haric hedeflerime ulastim sayilir. Birkac matematik birkac tanede de kimya neti arttirirsam tam oluyor

• mf 4 ten u yapacagım için kimyayla biyolojiden fazla kaybım olmadıgı ıcın mat geo fizik bitirmeye calısıyorum ,mat bitti fiziğin yarısı kaldı geoya baslamadım. kimya biyolojidende 10 15 net arası yapıyorum o kadarıda yetiyo bana .mat geo ve fizikten yardırdıgım zaman cok onlerde olucam zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothing67

mat bıttı fızıgın yarısı bıttı

Mesaj - nick

• Mf3üm geometri dışında konu eksiğim yok.Mat 40-45.Geometri 15-20.Fizik +25.Kimya +25.Biyoloji +27 bu aralar.

• hiçbirşey yapmadım yarın başlıyorum çalışmaya.
  • 2.DERECEDEN DENKLEMLER,PARABOL,POLİNOM KAF ve VİDEO ATANA LİMİT 1,2,3 TÜREV 1,2,3,4 ATILIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.B

2.DERECEDEN DENKLEMLER,PARABOL,POLİNOM KAF ve VİDEO ATANA LİMİT 1,2,3 TÜREV 1,2,3,4 ATILIR

Hocam kaflar yok yalnız bulursan bana at

http://yaz.ma/snh6w
  • Belirli int ile geonun vektör uzay falan kaldı.
    Deneme netleride artsa super olcam
    Tmyim edebiyat falan çok şükür bitti den emeler ise fena degil

• Matematikten Trigonometri, Karmaşık Sayılar, Logaritma, Sembol, Matris-Determinant bitti. Limite falan başlamayı düşünmüyorum hiç. Diğerlerini önceden de biliyordum zaten.

Edebiyatta Divana kadar geldim ama Edebiyat Matematik gibi değil işte.
  • 2ayda hic bir sey yapmadim 1haftada kimyayi bitirdim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.