Şimdi Ara

Abi önüne gelen Mancini diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam sahaya cıkan 11 adamın 11'i miydi ? Transferlerinden hangisi oynadı ya da bir takımın oturması hemen üst düzey performans göstermesi bu kadar kolay mı ? Herkes terim terim diyor hemen ilk puan kaybı olunca ya arkadaşlar Terim'in pisliklerinden kurtulsak takım rahatlıycak adamın getirdiği süprüntüler yüzünden ne yeni transferleri kaydettirebiliyoruz ne de savunmada başarılı olabiliyoruz. Defans hattını görmediniz mi zemin kötü olmasa adamlar yüzde yüzlük 4 tane pozisyon kacırdılar.Hemen Mancini suçlanıyor iyi sonuçlar alınca bir şey yok gerçi iyi gün taraftarı olmayın biraz adama şans tanıyın ya

• 2 senedir sampiyon olan, yillardir hasret oldugunuz basarilari yasatan oyunculara "pislik" diyecek kadar alcaldiniz. Vefasizlik ve saygisizlik bir tarafa, su ifadeyi kullanmaya insanin "terbiyesi" el vermez.

1 gram futbol elestirisi yapacak seviyede bile olmayan dünkü cocuklar forum köselerinde ona buna sövüyorlar. Cevap yazmayi bile hak etmiyorsunuz ama sunu belirteyim:

Bir takimin aldigi bütün sonuclardan "teknik direktör" sorumludur. Bu sorumluluk icin yilda 4.5 M Euro aliyor Mancini. Eger kadrodan umudu yoksa gelmez bu takimin basina. Bu kadar basit.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Pislik ilafını Fatih Terim'e değil Dany ve Riera için söyledim geldikleri günden beri söylüyorum adamlar birer cöp
  • Fatih terim>Mancini
  • arkadaş ozaman gelmeseydi galatasarayın başına
    milyonları cepe atacaksın başarısız olacaksın sonra da onun aldığı adamlar mı diye savuncaksın
    kimi eleştircez kardşeim mancini sorumlu tabi de
  • Planlama belliydi. Yabanci sinirlamasi olacaktı. Oynatabilecegin adami alip bir an once kadroya koyman gerekliydi. Cunku alternatif bi şansın yok bu sistemde. Oyuncularin hayvan gibi isirmasini beklerken önde gibi oynamalari tamamen yonetimsel bir sorundur. Adamlarin umrunda degil kardesim. Sen ben ahmet mehmet inanmis şampiyonluğa yakalariz diye hayal kuruyor. Bu adamlar daha birinci macta puan kaybediyor. Takima giydirmek falan filan troller alinti yapmasin. Bu senenin onemini hepiniz biliyorsunuz. Hajrovic ve telles ? Hadi telles tamam da. Hajrovic mi gs yi kurtaricak allah aşkına. Gondermek icin haber yaptirdigin adamlari kurtarici olarak oyuna aliyorsun. Takim psikolojisi mi kaldi ? Her adam ayni seyleri dusunuyor takimda. Mancini 3 5 2 den dondugu anda oyunu kaybetti. Pas yuzdesi yari yariya dustu ve oyunu rakibe teslim etti. Skor yapan tek forvetimiz cezali. Yonetimsel sorunlar mevcut. Disini gosteremediler oyunculara. Yumusak adamlarla bu is olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalaMadrid95

Dün akşam sahaya cıkan 11 adamın 11'i miydi ? Transferlerinden hangisi oynadı ya da bir takımın oturması hemen üst düzey performans göstermesi bu kadar kolay mı ? Herkes terim terim diyor hemen ilk puan kaybı olunca ya arkadaşlar Terim'in pisliklerinden kurtulsak takım rahatlıycak adamın getirdiği süprüntüler yüzünden ne yeni transferleri kaydettirebiliyoruz ne de savunmada başarılı olabiliyoruz. Defans hattını görmediniz mi zemin kötü olmasa adamlar yüzde yüzlük 4 tane pozisyon kacırdılar.Hemen Mancini suçlanıyor iyi sonuçlar alınca bir şey yok gerçi iyi gün taraftarı olmayın biraz adama şans tanıyın ya

Mancini ile ne alaka zaten ? Mancini de kim ? Şu an baktığımda takımı Zimbave Milli Takım Teknik Direktörü yönetiyor görünümü var ? Futbolcularımız kobay oldu, 2 tane de gazi var 3-5-2 uğruna.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terim ne demek istedi???
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala Dany ve Riera'yı Terim aldırdı bla bla bla.

Dany 3 MN Euro alındı, bizi iyi kötü götürdü; ŞL'de çeyrek oynadık, şampiyon olduk. F/P olarak gayet iyi bir transfer oldu. Şu anda da yabancı sınırı olmasa takımda kalmasını isteyeceğim adamdır kendisi, kalsın yedekte. İlk 11 oyuncusu olmasa da iyi bir yedektir.

Reira yanlış transfer. Buna rağmen sol beke çekerek verim aldı ondan da.

Bu adamlar için FT'nin, kesin alın diye talimatı olduğu da muamma. Benim bildiğim Kaka'yı istediğini kendi ağzından duyduk, alınmadı. Kerim Frei'ı istediğini duyduk Beşiktaş aldı. Onun dışında, kesin şu adam alınmalı diye bir talimatını duymadık basından.

Adama 2 yılda bir sol bek alamadın. Dany ve Semih gibi Avrupa tecrübesi 0'a yakınsayan iki stoperle ŞL'ye yolladın. Eboue gibi performansı hızla irtifa kaybeden adamın yerine transfer yapamadın. Sonra FT çöp topluyor. İlk sene bizim ekonomi bu kadar iyi değildi, mecbur ucuz transferler yapıldı. Ne zaman borsada arttırım oldu, ŞL'de tanındık falan gelirler arttı. Şimdi de harcayabiliyoruz. Kısaca FT temelini attı ama devamını getirmesine izin vermediler.

Gelelim Mancini'ye, adama kızmak yersiz. Ligin ilk yarısında elinde istediği kadro yokken bizi ŞL'de gruplardan çıkardı, ligde 2. bitirdi(Fenerbahçe çok iyi bir performans sergiledi, FT olsa da lider olamazdık), kupada gruplara kaldık. Eline kadro vereceğiz dediler; Telles, Hajrovic, alındı ama oynatamıyoruz. Şimdi harıl harıl adam yollamaya çalışıyoruz. Hala stoper istiyor ama biz alamayız çünkü yabancı sınırı var. Bütün bunların üstüne devamlı yararlandığı Aydın ve Bruma sezonu kapattı. Kısaca transfer sezonu bitmeden bir şeyler yapmazsak ligin ikinci yarısı da çöp ama bu Mancini'nin suçu değil, yönetimin suçu. Yönetim FT'yi yanlış zamanda yolladı, yollamalarına da karşıydım da hadi yolladın bari sezon başı yolla da gelen adam kendi kadrosunu kursun. Hadi bunu yapmadın bari yabancı sınırını düşünerek transfer hamlelerini yap, o da yok. Yönetim bu konularda sınıfta kaldı maalesef.

• quote:

Pislik ilafını Fatih Terim'e değil Dany ve Riera için söyledim geldikleri günden beri söylüyorum adamlar birer cöp

Valla taraftari oldugum bir takimin futbolcusuna "pislik" diyene tepkimi veririm. Kusura bakmayin da yeter artik. Bu forum iyice cigrindan cikti. Senin sahsina söylemiyorum ama artik futbol analizi yapmak yerine önüne gelene sövmek moda oldu. Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor bölümlerinde bu derece bir sey yok. Internet üzerine onlarca Galatasaray forumu var, hicbirinde bu derece seviyesizlik yok.

Dany düsük maaliyetle anadolu kulübünden alinan ve geldigi ilk sene bütün maclarda alninin teriyle oynamis bir oyuncu. Eger sampiyon olup, CL'de ceyrek final oynadiysak bu basarilarin hepsinde katkisi var. Simdi bir anadolu takimindan ayni paraya alip, direk ilk 11 oynatacagin bir oyuncu bulabiliyor musun? Bulamiyorsun. Yabanci siniri olmasa kimse Dany'i göndermezdi. Baksaniza Melo, Ceyhun, Hakan'in stoperligine kaldik.

Riera yine gecen sene (asil mevkisi olmamasina ragmen) sol bekte kusursuza yakin performans sergiledi. Ben forvet oyuncusuyum, defans yapmam demedi. Defanstan hücuma cikista %90 sol kanadi kullandik, cünkü elimizde Avrupa'nin en teknik sol beklerinden biri vardi. Dany gibi bütün maclardan alninin akiyla cikti.

Simdi yine yabanci sinirini bahane edip nazikce "defol git" diyoruz. Bir gün sonra ise performans sergilemesini bekliyoruz. Zor bir durum. 4 yillik 3 Milyon Eurodan sozlesme yapilmasi ne Riera'nin ne de Fatih Terim'in sucu. Bu kulübün ekonomisini yönetmekle yükümlü olan kisiler yöneticiler. Riera'nin kontrati dünya üzerinde hicbir "profosyonel" yöneticinin altina imza atmamasi gereken "skandal" bir kontrattir.

Beni sevince bogan, tuttugum kulübün sampiyon olmasini saglayan oyunculara 2 gün sonra "pislik" demem. Diyene de tepkimi gösteririm. Aynisi bu kulübün 40 yillik emektari Fatih Terim icin de gecerli. Hatasi varsa söyleyin ama sirf buralarda moda diye kimseyi itibarsizlastirma cabasina girmeyin.

• Ligin ilk yarısı için hiçbir maçtan onu sorumlu tutmadım. Juve maçlarında iyi oynayınca Mancini süper çok sevdim bu adamı dediniz şimdi hangi oyuncusunu oynatabiliyor kendi takımı değil diyorsunuz bu iki yüzlülüğe gerek yok. Ortada bir başarısızlık var. 6+0+4 Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edene dek sürecek bu belli. Devre arası kampında buna göre bir sistem oluşturmak yerine gidip 2-3 tane yabancı transferi yapıldı ve tabiki bunlar oynayamıyor. Takımda her şey birbirine girmiş. Şimdi Chedjou'ya dünyanın parası verildi genç bir oyuncu ne olacak? Yeni bir transfer yapılacakmıs stopere. Mancini kendi sistemini kurmaya çalışıyor lafı artık bayatladı. Lig bitiyor. Bu sezonda kendi sistemini kurması imkansız. Artık elindekini kullanmalı. 3-5-2 için stoperlerde mutlaka çok sağlam oyuncular gerekiyor. Juventus bunu yapıyor çünkü adamlarda çok iyi stoperler var. Napoli yapıyordu bunu Cannavaro gibi bir adam vardı. Ujfalusi gibi arkayı toparlayan sağlam bir stoper yokken 3-5-2 olmaz. Eboue artık burayı çiftlik gibi görüyor. Bu kadar kötü oynanmaz hiç özverili değil. Selçuk'un bu kadar defansif oynamasını anlamıyorum. İç sahada altı pasa gidip gol atan adam, deplasmanda maç sıkışınca da aynı şeyleri yapmalı. Sneijder yine yok sahada. Fazla uzatmanın anlamı yok kısacası 11 tane Melo lazım GS'ye.

• 77. dakikada oyuna ceyhunu kurtarıcı olarak sokuyorsa ben o td den bırsey beklemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

Fatih terim>Mancini

windows7>windows1907
  • ne başarısızlığı geçen senede daha fazla yabancı sınırı ile aynı puandaydık
  • quote:

Dün akşam sahaya cıkan 11 adamın 11'i miydi ? Transferlerinden hangisi oynadı ya da bir takımın oturması hemen üst düzey performans göstermesi bu kadar kolay mı ? Herkes terim terim diyor hemen ilk puan kaybı olunca ya arkadaşlar Terim'in pisliklerinden kurtulsak takım rahatlıycak adamın getirdiği süprüntüler yüzünden ne yeni transferleri kaydettirebiliyoruz ne de savunmada başarılı olabiliyoruz. Defans hattını görmediniz mi zemin kötü olmasa adamlar yüzde yüzlük 4 tane pozisyon kacırdılar.Hemen Mancini suçlanıyor iyi sonuçlar alınca bir şey yok gerçi iyi gün taraftarı olmayın biraz adama şans tanıyın ya

Fatih Terim o pisliklerle son 2 sezonda ligin canına okudu, bize toplamda 18 puan fark atarak 2 kez şampiyon oldu

• TMoE T kullanıcısına yanıt
    Dany'i Fatih Terim istemis olabilir. Bundan daha dogal bir sey olamaz. Gaziantep'ten tanidigimiz, ne alacagimizi bildigimiz, risksiz ve düsük bütceli bir cözüm. Yabanci siniri serbestken kadroda derinlik olmasi adina alinan ve Ujfalusi'nin beklenmeyen sakatligi sonrasinda formayi kapan gayet faydali bir transfer oldu. Alindigi zaman elestirilen bir transfer de degildi. Üzerinden 2 sene gectikten sonra bu transfere laf etmek mantiksiz.

Riera'nin transfer hikayesini hatirlayin. Fatih Terim'in itirazina ragmen Arda Turan, A.Madrid'e satilirken Ünal Aysal en kisa zamanda onun yerini dolduracak bir oyuncu garantisi verdi. Bunu hem Fatih Terim'e hem de taraftara (medyaya) acik bir bicimde bildirmistir. Fakat sezon acildigi, takim hazilik maclarina basladigi halde uygun bir oyuncu henüz bulunamamisti.

O dönemde Olimpiyakos kulübü Ünal Aysal'in esinden dolayi olan baglantisi araciligiyla sezon acilisi icin Galatasaray'i Yunanistan'a davet etti. Oynanan macta Riera iyi performans sergiledikten sonra Ünal Aysal bunu bir firsata cevirmek icin Riera'yi düsük bir bonservis ile kadrosuna katmayi önerdi. Buraya kadarki bilgiler kesin.

O dönemde bütün transferlerin Fatih Terim'in onayiyla yapildigini varsayarsak Fatih Terim'in bu transfere onay verdigini söyleyebilirim. Bir teknik adam, sezona sol kanatsiz girme ihtimali varken Ispanya milli takimi, Liverpool gibi kulüplerde oynayan bir oyuncuyu kolay kolay da veto etmez. Evet Riera aceleyle yapilmis, iyi analiz edilmemis, riski yüksek bir transferdir. Kulüp yöneticiligin en önemli kismi "risk yönetimidir" ve bu risk yönetim tarafindan alinmistir.

Asil sorun Riera ile imzalanan "skandal" kontrattir. Yukarida da yazdim. Hicbir profosyonel kulüp yöneticisi bu yastaki bir futbolcuyla 4 yillik ve yilligi 3 Milyon Eurodan kontrat im-za-la-maz. Fenerbahce'nin Sow kontratina bir bakin. Riera'dan genc olmasina ragmen yillar icinde maas düsüsü vardir. Riera ile imzalanan sözlesme "profosyonel" bir is degildir. Bütün transfer görüsmelerini bizzat Ünal Aysal yürütmüstür. Ve bu Ünal Aysal'in hayatindaki ilk transfer görüsmesi tecrübesi olmustur. Bu yüzden bu skandal Ünal Aysal'in tecrübesizligine verilebilir.

• Geçmişi çabuk unutmayın. Fatih Terim takımın başındayken saçma, anlam veremediğimiz hamleler yapıp puan kaybedebiliyordu. Geçen sene ilk yarı bittiğinde takımın ideali bile belli değildi. Ama adam kazanmasını biliyordu. Oyunculardada hırs vardı. Bu sene bu hırs yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hala Dany ve Riera'yı Terim aldırdı bla bla bla.

Dany 3 MN Euro alındı, bizi iyi kötü götürdü; ŞL'de çeyrek oynadık, şampiyon olduk. F/P olarak gayet iyi bir transfer oldu. Şu anda da yabancı sınırı olmasa takımda kalmasını isteyeceğim adamdır kendisi, kalsın yedekte. İlk 11 oyuncusu olmasa da iyi bir yedektir.

Reira yanlış transfer. Buna rağmen sol beke çekerek verim aldı ondan da.

Bu adamlar için FT'nin, kesin alın diye talimatı olduğu da muamma. Benim bildiğim Kaka'yı istediğini kendi ağzından duyduk, alınmadı. Kerim Frei'ı istediğini duyduk Beşiktaş aldı. Onun dışında, kesin şu adam alınmalı diye bir talimatını duymadık basından.

Adama 2 yılda bir sol bek alamadın. Dany ve Semih gibi Avrupa tecrübesi 0'a yakınsayan iki stoperle ŞL'ye yolladın. Eboue gibi performansı hızla irtifa kaybeden adamın yerine transfer yapamadın. Sonra FT çöp topluyor. İlk sene bizim ekonomi bu kadar iyi değildi, mecbur ucuz transferler yapıldı. Ne zaman borsada arttırım oldu, ŞL'de tanındık falan gelirler arttı. Şimdi de harcayabiliyoruz. Kısaca FT temelini attı ama devamını getirmesine izin vermediler.

Gelelim Mancini'ye, adama kızmak yersiz. Ligin ilk yarısında elinde istediği kadro yokken bizi ŞL'de gruplardan çıkardı, ligde 2. bitirdi(Fenerbahçe çok iyi bir performans sergiledi, FT olsa da lider olamazdık), kupada gruplara kaldık. Eline kadro vereceğiz dediler; Telles, Hajrovic, alındı ama oynatamıyoruz. Şimdi harıl harıl adam yollamaya çalışıyoruz. Hala stoper istiyor ama biz alamayız çünkü yabancı sınırı var. Bütün bunların üstüne devamlı yararlandığı Aydın ve Bruma sezonu kapattı. Kısaca transfer sezonu bitmeden bir şeyler yapmazsak ligin ikinci yarısı da çöp ama bu Mancini'nin suçu değil, yönetimin suçu. Yönetim FT'yi yanlış zamanda yolladı, yollamalarına da karşıydım da hadi yolladın bari sezon başı yolla da gelen adam kendi kadrosunu kursun. Hadi bunu yapmadın bari yabancı sınırını düşünerek transfer hamlelerini yap, o da yok. Yönetim bu konularda sınıfta kaldı maalesef.

Yerinde yorumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ligin ilk yarısı için hiçbir maçtan onu sorumlu tutmadım. Juve maçlarında iyi oynayınca Mancini süper çok sevdim bu adamı dediniz şimdi hangi oyuncusunu oynatabiliyor kendi takımı değil diyorsunuz bu iki yüzlülüğe gerek yok. Ortada bir başarısızlık var. 6+0+4 Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edene dek sürecek bu belli. Devre arası kampında buna göre bir sistem oluşturmak yerine gidip 2-3 tane yabancı transferi yapıldı ve tabiki bunlar oynayamıyor. Takımda her şey birbirine girmiş. Şimdi Chedjou'ya dünyanın parası verildi genç bir oyuncu ne olacak? Yeni bir transfer yapılacakmıs stopere. Mancini kendi sistemini kurmaya çalışıyor lafı artık bayatladı. Lig bitiyor. Bu sezonda kendi sistemini kurması imkansız. Artık elindekini kullanmalı. 3-5-2 için stoperlerde mutlaka çok sağlam oyuncular gerekiyor. Juventus bunu yapıyor çünkü adamlarda çok iyi stoperler var. Napoli yapıyordu bunu Cannavaro gibi bir adam vardı. Ujfalusi gibi arkayı toparlayan sağlam bir stoper yokken 3-5-2 olmaz. Eboue artık burayı çiftlik gibi görüyor. Bu kadar kötü oynanmaz hiç özverili değil. Selçuk'un bu kadar defansif oynamasını anlamıyorum. İç sahada altı pasa gidip gol atan adam, deplasmanda maç sıkışınca da aynı şeyleri yapmalı. Sneijder yine yok sahada. Fazla uzatmanın anlamı yok kısacası 11 tane Melo lazım GS'ye.

6+0+4 Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edene dek sürecek bu belli.

Nasıl bir bilinçaltı var cok merak ediyorum .Bu kural ne zaman alındı ? Seneye son 2 senenin sampiyon ve super kupa sahibi olarak kim favori başladı ? 4 yıldız hayalleriniz yokmuydu.O zaman başka bir kuralmı vardı ?

Evinizde ekmek kalmazsa Fenerbahceden bileceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

2 senedir sampiyon olan, yillardir hasret oldugunuz basarilari yasatan oyunculara "pislik" diyecek kadar alcaldiniz. Vefasizlik ve saygisizlik bir tarafa, su ifadeyi kullanmaya insanin "terbiyesi" el vermez.

1 gram futbol elestirisi yapacak seviyede bile olmayan dünkü cocuklar forum köselerinde ona buna sövüyorlar. Cevap yazmayi bile hak etmiyorsunuz ama sunu belirteyim:

Bir takimin aldigi bütün sonuclardan "teknik direktör" sorumludur. Bu sorumluluk icin yilda 4.5 M Euro aliyor Mancini. Eger kadrodan umudu yoksa gelmez bu takimin basina. Bu kadar basit.

aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ligin ilk yarısı için hiçbir maçtan onu sorumlu tutmadım. Juve maçlarında iyi oynayınca Mancini süper çok sevdim bu adamı dediniz şimdi hangi oyuncusunu oynatabiliyor kendi takımı değil diyorsunuz bu iki yüzlülüğe gerek yok. Ortada bir başarısızlık var. 6+0+4 Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edene dek sürecek bu belli. Devre arası kampında buna göre bir sistem oluşturmak yerine gidip 2-3 tane yabancı transferi yapıldı ve tabiki bunlar oynayamıyor. Takımda her şey birbirine girmiş. Şimdi Chedjou'ya dünyanın parası verildi genç bir oyuncu ne olacak? Yeni bir transfer yapılacakmıs stopere. Mancini kendi sistemini kurmaya çalışıyor lafı artık bayatladı. Lig bitiyor. Bu sezonda kendi sistemini kurması imkansız. Artık elindekini kullanmalı. 3-5-2 için stoperlerde mutlaka çok sağlam oyuncular gerekiyor. Juventus bunu yapıyor çünkü adamlarda çok iyi stoperler var. Napoli yapıyordu bunu Cannavaro gibi bir adam vardı. Ujfalusi gibi arkayı toparlayan sağlam bir stoper yokken 3-5-2 olmaz. Eboue artık burayı çiftlik gibi görüyor. Bu kadar kötü oynanmaz hiç özverili değil. Selçuk'un bu kadar defansif oynamasını anlamıyorum. İç sahada altı pasa gidip gol atan adam, deplasmanda maç sıkışınca da aynı şeyleri yapmalı. Sneijder yine yok sahada. Fazla uzatmanın anlamı yok kısacası 11 tane Melo lazım GS'ye.

6+0+4 Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edene dek sürecek bu belli.

Nasıl bir bilinçaltı var cok merak ediyorum .Bu kural ne zaman alındı ? Seneye son 2 senenin sampiyon ve super kupa sahibi olarak kim favori başladı ? 4 yıldız hayalleriniz yokmuydu.O zaman başka bir kuralmı vardı ?

Evinizde ekmek kalmazsa Fenerbahceden bileceksiniz

Bu kuralın değişme ihtimali dahi ortaya çıktığında bir taraflarınız tutuşuyor hemen atlıyorsunuz ortalara. Şuan futbolda ne olsa Fenerbahçe'den bilirim çünkü Federasyonun başında Demirören var. Fenerbahçesi ne isterse onu yapıyor. Sonuçta kupamızı "fırlatan" biri, kalkıpta güvenmemizi beklemiyorsun heralde? Bu kural bariz GS'nin yabancılarını oynatmamak için getirildi. Ya ne anlatıyorum bende bu ülke şikeden dolayı bırak küme düşmeyi aksine şike yapana ödül olarak play off sistemini getirdi biz neler gördük şimdi neleri anlatmaya çalışıyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.