Şimdi Ara

Abercrombie & Fitch ANKARADA MAGAZASI VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abercrombie & Fitch ANKARADA MAGAZASI VAR MI?

• Abercrombie'nin Türkiyede resmi mağazası yok ancak Tiffany gibi bir kaç yerde bulabilirsin orjinal ürünleri ama sahte istersen binlerce var sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelerde..
  • geçen sene tunalıda vardı ama kapandı
  • tiffany'de yok arkadaşım oyle dıyorlar ama yok ordada :/ . sanırsam orjinalini bulamıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Abercrombie'nin Türkiyede resmi mağazası yok ancak Tiffany gibi bir kaç yerde bulabilirsin orjinal ürünleri ama sahte istersen binlerce var sahibinden ve gittigidiyor gibi sitelerde..

Mersin'de var. Sadece Abercrombie ürünleri satıyor. Acaba Mersin'den tüm Türkiye'ye ben mi satsam alıp? Fena iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 3 Eylül 2009; 22:38:21 >
  • safkan magaza mevcut degil. ama intersport, ve ankamall daki oneil magazası satıyordu. ayrıca ordada bi kac bişi vardı ole aham saham seyler yoktu. bi bak .
    quote:

Orijinalden alıntı: C@Ni

Abercrombie & Fitch ANKARADA MAGAZASI VAR MI?
  • zaten alıcagım fix . sweetshirt alıcam . internetten abercrombie'nin mallarını begendım ama tavsiye edıcegınız başka bır yer var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    11 yıl önce açıldı
    Çakma AYAKKABI İZMİRDE NERDE
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya mersinde nerde satılıor bileniniz varmı...????????
  • aydında söke outletlerde direk magazası var kocaman yazıyor 300 400 lira bi mont t shirtleri cok kötü hepsinede af yazılmazki
  • dostum geçen pantolon almak için istanbul yolu üzerindeki levis e gittim (şaşmaz kavşağının orda eski bp istasyonu) oradaki mağazaların birinde orjinal abercrombie tshirtleri falan gördüm oraya bakabilirsin
  • Mavi Jeans'te tee modellerinden vardı, normal t-shirt yani. 20 liraya almıştım, şu anda üstümde hatta gayet güzel.
  • panora urban legend
  • nişantaşı pazarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumpers

ya mersinde nerde satılıor bileniniz varmı...????????

MERSİN FORUM DA ABERCROMBİE MAĞAZASI AÇILMIŞTIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.