Galatasaray Kulübü'nde genel kurul öncesi Adnan Polat'ın yönetim kurulu listesinden son anda çıkarılan Abdurrahim Albayrak, listede kendini göremeyince arabasını yol kenara çekip saatlerce ağladığını söyledi.
NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 15:27 TSİ 21 Mart 2008 Cuma
Galatasaray Kulübü'nde yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Adnan Polat'ın yönetim kurulu aday listesinde yer alması beklenen, ancak son anda adının çıkarıldığı öğrenilen Abdurrahim Albayrak, yaşananların kendisine büyük üzüntü verdiğini söyledi.
Kendi adının düne kadar listede olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, "Son anda böyle bir gelişme oldu. Yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerin tanıtımda giydikleri tek tip kravattan dahi bana geldi. Listede yer almayacağımı öğrendiğimde arabamı yol kenarına çekip, saatlerce ağladım'' dedi.
Albayrak, kendisinin koyu bir Galatasaraylı olduğunu ve verilecek her türlü görevi yapacağını belirtirken, ''Benim tek oyum var, onu da yine Adnan Polat'a vereceğim. Çünkü bu işi en iyi şekilde yapabilecek kişi odur. Ama ben bugüne kadar hiç kimseyi satmadım. Allah benim içimdeki Galatasaray sevgisini almasın. Ama bana bu yapılan var ya... Hiçbir anlam veremiyorum. Ben hastaneden maç için dikişlerle, serumla, pijamalarımla kaçmış adamım. Dün bana 430 dikiş atılmış kadar yaralandım.''
Galatasaray'a zarar vermemek için daha fazla açıklama yapmayacağını da aktaran Abdurrahim Albayarak, ''Ben görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Artık her şey olmuş ve bitmiş. Önemli olan Galatasaray'ın başarısıdır'' diyerek sözlerini tamamladı.
Taraftar'ın bu kadar sevdiği bir kişiye bu kadar sağlam bir Galatasaray'lıya nasıl yapılır böyle bir adilik anlayamıyorum.
[Deleted by Admins]
Ne liseymiş be kardeşim...
Hakikaten çok ayıp etmişler,yazık olmuş. Bir Fenerbahçeli olmama rağmen çok severim Abdurrahim Albayrak'ı .
Adnan Polat'ın, Özhan Canaydın'dan hiçbir farkı yoktur.İnanın gelen gideni aratacaktır.Özhan Canaydın en azından ekonomik konulara önem verirdi.Ama Adnan Polat daha beter edecek Galatasaray'ı. Bir de gereksiz polemikler oluşacak,Fenerbahçe'ye laf atmalar başlayacak ve gündemi bununla meşgul edip dikkatleri hep baska yerlere çekecektir. AbdurRahim Albayrak gibi bir adamı yönetimden çıkarıyorsa artık diyecek bir söz de yok bu insana. Adnan Sezgin Adnan Polat Özhan Canaydın'ın acil şekilde uzaklaştırılması gerekir Gs'den. Ayıp ya ne hale getirdiler Galatasaray'ı bu adamlar..
Denizlispor maçında sami'yen de abdurrahim albayar diye tezahurat yapalım adnan polat'a bi mesaj olur!
Dediği gibi hastaneden maç için dikişlerle, serumla, pijamalarıyla kaçmış bir adam. Roma-Galatasaray maçını hatırlarım Abdurrahim Albayrak dendikçe. Roma'da çok feci kavga çıktı,stadda mahsur kalmış futbolcular felan sanırım Abdurrahim Albayrak çıkıp açıklama yapmıştı Tvde. ABDURRAHİM ALBAYRAK SENINLE GURUR DUYUYORUZ.
sadece gslilerin değil tüm futbol camiasının sempati duyduğu, özü sözü bir bi adamdır albayrak, keşke girseydi yönetime...ortamı gerdiğini sivri açıklamalar yaptığını hiç görmedim... tabi adnan polatın karakterine ters bi adam o yüzden beraber calışmak istememiştir
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
Denizlispor maçında sami'yen de abdurrahim albayar diye tezahurat yapalım adnan polat'a bi mesaj olur!
DEĞERLİ GALATASARAYLI KARDEŞLERİM
SİZLERE bi tavsiyem var ultra aslan ın resmi forum sitelerinde bunu konu olarak açıp derstek toplayalım ilk galatasaray maçındada bunu taraftar olarak dile getirelim ben albayrakı adnan polattan daha çok severim
AYIP YA
Abdürrahim Albayrak gibi harbi Galatasaraylı bir adamı nasıl olur bu duruma düşürürler anlamıyorum telefonla radyo spor'a baglandı tesadüfen konuşmalarını dinledim aglamaya başlayınca harbiden çok üzüldüm Adnan Polat Ve Ekibine YAZIKLAR OLSUN !!!
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
Abdürrahim Albayrak gibi harbi Galatasaraylı bir adamı nasıl olur bu duruma düşürürler anlamıyorum telefonla radyo spor'a baglandı tesadüfen konuşmalarını dinledim aglamaya başlayınca harbiden çok üzüldüm Adnan Polat Ve Ekibine YAZIKLAR OLSUN !!!
Ağladımı yav Adnan Polat Zaten oldum olası hiç sevöedim boşuna değilmiş
adnan polatında bisey yaptığı yok sadece bir kaç yöneticilerin lafını dinleyip o adamı istemedi bunda en büyük pay sahibi haldun üstünel'dir.Bu adamla ne alıp veremedikleri var cidden anlamış değilim...Adam bir kere kötü konussun tmm diycemde.Suana kadar hep sempatik güler yüzlü ve güzel sekilde turkcell super ligini yorumluyor....
bu adnan polat GS yi iyice batiracak hiç süper bir ba$kan olmayacak $u GS de yaa Ke$ke HALUK ULUSOY gelseydi yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
quote:
DEĞERLİ GALATASARAYLI KARDEŞLERİM
SİZLERE bi tavsiyem var ultra aslan ın resmi forum sitelerinde bunu konu olarak açıp derstek toplayalım ilk galatasaray maçındada bunu taraftar olarak dile getirelim ben albayrakı adnan polattan daha çok severim
AYIP YA
ya benim paralı e mailim olmasına rağmen üyeliğim kabul edilmedi..üye olan arkadaşlar bi zahmet..
Polat ın listesine girebilmek icin 160 kişi başvurmuş bunlardan bir kısmı kabul görmüş diğerleri maalesef kabul görmemiş ama ne varki sadece Abdurrahim Albayrak ağlanıp sızllanıyor.
abdürrahim albayrak listeden son anda çıkarıldı! diğerleri gibi değil dikkatini çekerim...
quote:
abdürrahim albayrak listeden son anda çıkarıldı! diğerleri gibi değil dikkatini çekerim...
Demekki Adnan Polat onunla çalışmayı şimdilik uygun görmemiş hem farklı kişilerde Polat ın Albayrağa söz vermediğini söylüyor.
Kendisini heinz in transferinde verdiği paranın arkasından secimlerde kazanamadıktan sonra, param kaldı param kaldı diye oraya buraya ağladığını öğrendikten sonra soğumuştum isabet olmuş girmemesi.