Şimdi Ara

Abdürrahim Albayrak-Adnan Öztürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Kulübü'nün yarın yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi başkan adayı Adnan Öztürk, yönetim kurulu aday listesini açıkladı.
    Adnan Öztürk'ün yönetici adayları listesinde sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, Fatih Gökşen ve Osman Hattat da yer aldı.

Başkan adayı Adnan Öztürk'ün yazılı olarak açıkladığı yönetim kurulu aday listesi şöyle:

Hayrettin Kozak, Hamdi Yasaman, Murat Ece, Ömer Kayalıoğlu, Osman Hattat, Abdürrahim Albayrak, Can Topsakal, Mehmet Cibara, Reşit Sinanlı, Emre Alkin, Fatih Gökşen, Emre Erdoğan, Cem Ersan, Necati Demirkol, Kaan Boyner.

Bu adamın Adnan Öztürk'ün listesinde yer almasına sinir oldum açıkcası. Heyecanı, kişiliği ve Galatasaraylılığıyla çok severdim.

• Adnan Polat'a sormak lazım onu. 2 sene önce, bu adam yerine yaptığı transferleri eline gözüne bulaştıran, lise müdürü havalarında dolaşan Adnan Sezgin'i listesine almıştı.
  • Bu adam hizmet etmek istiyor kulübe, Polat listesine almayınca Öztürkün listesine girmiş. Kim olsaydı onun listesine girerdi Albayrak.
  • neden adnan polatın yanında yer almadı acaba. kesin istememişlerdir.
  • bende polatın listesinde bekliyordum
    geçen seçimde Adnan polat onu listeye alacağın söylemiş fakat almamış listeler açıklandığında hüngür hüngür ağlamıştım dedi.İçim bi garip olmuştu onu duyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

bende polatın listesinde bekliyordum
    geçen seçimde Adnan polat onu listeye alacağın söylemiş fakat almamış listeler açıklandığında hüngür hüngür ağlamıştım dedi.İçim bi garip olmuştu onu duyunca

• yine kaybeden tarafta.keşke yönetimde olun isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    4 ay önce açıldı
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 ay önce açıldı
    engin polat
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Adnan Polat'a sormak lazım onu. 2 sene önce, bu adam yerine yaptığı transferleri eline gözüne bulaştıran, lise müdürü havalarında dolaşan Adnan Sezgin'i listesine almıştı.

Yanlışın var bence.
    Onun yerine Sezgin değil, Haldun Üstüneli almıştı. Sezginle yola birlikte çıkmışlardı zaten.
    Albayrak ile Üstünelin görevleri aynı ama Sezginin farklı.
    Ben böyle biliyorum.
  • Hatta Üstünelin, Albayrakı istemediği yönde haberler bile çıkmıştı. Çünkü ikiside aynı görevde olacaklardı.

Albayrakı bende isterdim ama onun yerine Haldun geldiği içinde üzgün değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

bende polatın listesinde bekliyordum

• adnan öztürükün seçimi kazandığının resmidir bu haber adnan sezgin gibi bi kişiliği tercih etmişti polat efendi bu adamın yerine
  • Kişiliği sadece ekranda görünün haliyle...
    Alttan ne dümenler cevirdiğini paralar kırdığını çoğu kişi biliyor..
    Adnan Polat ve listesi şimdiye kadar harika işler yaptılar...İnşallah onlar seçilir..
  • Okumayanlar veya okuduğunu anlayamayanlar için tekrar yazalım , Abdurrahim Albayrak yerine Haldun Üstünel yönetime alındı (ki bunun ne kadar doğru bir karar olduğu gözler önünde) Adnan Sezgin değil.

Albayrak iyiydi hoştu ama Fatih Gökşen vs. gibi o da Gs yönetimini yıpratmak için türlü türlü çamur attı son dönemde.Vizyonunu bu seviyeye taşımış Gs yönetiminde olmayı haketmiyor açık konuşalım.Duygusaldır sevecendir falandır filandır ama artık geçti o devirler.

Victoria'nın "baba" dediği Albayrak'mı?Yoksa Reykard'ın , Kewell'ın , Elano'nun "saygıdeğer insan" dediği Üstünel'mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Okumayanlar veya okuduğunu anlayamayanlar için tekrar yazalım , Abdurrahim Albayrak yerine Haldun Üstünel yönetime alındı (ki bunun ne kadar doğru bir karar olduğu gözler önünde) Adnan Sezgin değil.

Albayrak iyiydi hoştu ama Fatih Gökşen vs. gibi o da Gs yönetimini yıpratmak için türlü türlü çamur attı son dönemde.Vizyonunu bu seviyeye taşımış Gs yönetiminde olmayı haketmiyor açık konuşalım.Duygusaldır sevecendir falandır filandır ama artık geçti o devirler.

Victoria'nın "baba" dediği Albayrak'mı?Yoksa Reykard'ın , Kewell'ın , Elano'nun "saygıdeğer insan" dediği Üstünel'mi?

• quote:

Okumayanlar veya okuduğunu anlayamayanlar için tekrar yazalım , Abdurrahim Albayrak yerine Haldun Üstünel yönetime alındı (ki bunun ne kadar doğru bir karar olduğu gözler önünde) Adnan Sezgin değil.

Victoria'nın "baba" dediği Albayrak

biz bize benzeriz (M.KEMAL ATATÜRK)

• quote:

haklısın........

• senin sorun o değildi.

Lincoln mü , Messi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berezilya

quote:

Victoria'nın "baba" dediği Albayrak

biz bize benzeriz (M.KEMAL ATATÜRK)

Bari Atatürk'ü alet etme lan

• Adnan Polat 2 sene önce gönlümüze taht kurmuştu. Yalnız başarı gelmedi bi türlü. Üstelik borcumuzu baya artırdı. Adnan Öztürk iddialı konuşuyor baya. Eğer dediklerine inanabilsek kendisini destekleriz ama arada kaldık taraftar olarak
  • @berezilya

senin sorun o değildi.

Lincoln mü , Messi mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.