Şimdi Ara

Abdullah ÖCALAN müslüman mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru gayet açık öcalan ın müslüman olmadıgını bizzat pkk lılar bile kendi agızlarıyla söylüyorlar sizin düşünceniz bilginiz nedir ;?

• Adam yari tanrıyım diyor siz musluman mi diyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sizce kürt halkı ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bile bile önderimiz öcalandır MI DİYOR . yoksa ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bilmiyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost2131

peki sizce kürt halkı ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bile bile önderimiz öcalandır MI DİYOR . yoksa ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bilmiyorlarmı ?

Kürt halkında akıl olsa zaten adam akıllı yaşarlardı

• yok mitolojik tanriyim diordu
  • Müslüman olmadığını zaten biliyorlar.
  • İsterse Müslüman veya Hristiyan olsun,bu onun elindeki kanı,boynunda ki günahı temizlemez ve değiştirmez.

Ama soruna gelecek olursak;

Apo Ateisttir.

Hatta Kürt halkının bir Tanrı'ya ihtiyacı olmadığını söylemiştir 90'lı yıllarda.

Sen düşün artık gerisini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Atatürk Malatyalı mıydı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Festen F kullanıcısına yanıt
    AMA KÜRT HALKI BİZ MÜSLÜMANIZ DİYOR VE SİZDEN BİRİ ONLARA ABDULLLAH ÖCALAN MÜSLÜMAN DEİL DERSE SİZE İNANMAZLAR DEDİGİNİZLE CELİSKİLİ DEİLMİ BU ?
  • Ya böyle mahluklara musluman falan mi diyerek komik hale dusmeyin rica ediyorum.

Hic kimse , Allah in yerine kendini koyup yargilayamaz ama bazi ayetler , hadisler vardir ki bu mahlugun yaptiklarindan dolayi biz de az cok ne olacagini tahmin ediyoruz .

En sakin bu kadar yazabildim

• quote:

peki sizce kürt halkı ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bile bile önderimiz öcalandır MI DİYOR . yoksa ÖCALAN ın müslüman olmadıgını bilmiyorlarmı ?

Kurt halkinin yuzde 50 si sevmez bu adamı

Sevenlerin yuzde 30 si marksist yuzde 30 uda ateist oldugunu bilmiyordur,geriye kalan yuzde 40 ıda ne olursa olsun kurtlerin lideri diyen milliyetciler

• El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    Kürt halkı APO NUN MÜSLÜMAN OLMADIGINI BİLİYORMU ?
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende apo nun müslüman olmadıgına inaniyorum ama kafamdaki soru şu ABDULLAH ÖCALAN MÜSLÜMAN DEİL PEKİ BUNU KÜRT HALKI BİLE BİLE Mİ APOYA ÖNDERİMİZSİN DİYOR bir yandanda biz müslümanız diyerek ?
  • Oranları yanlıs yaptınız hocam . BEN BİZZAT GÜNEYDOGUDAYIM KÜRTLERİN ARASIN DAYIM . ABDULLAH ÖCALANIN MÜSLÜMAN OLMADIGINI BİLMEYEN KÜRTLERİN ORANI %99 DUR HİÇ ŞÜPHESİZ EGER KÜRT HALKI APO NUN MÜSLÜMAN OLMADIGINI ÖRENİRSE SİZCE NELER OLUR
  • quote:

Oranları yanlıs yaptınız hocam . BEN BİZZAT GÜNEYDOGUDAYIM KÜRTLERİN ARASIN DAYIM . ABDULLAH ÖCALANIN MÜSLÜMAN OLMADIGINI BİLMEYEN KÜRTLERİN ORANI %99 DUR HİÇ ŞÜPHESİZ EGER KÜRT HALKI APO NUN MÜSLÜMAN OLMADIGINI ÖRENİRSE SİZCE NELER OLUR

Ben ist gözlemini yaptim,hocam akp liler gercekleri gorüyor mu? Hayir, bunlarada istedigin kadar goster görmezler, görseler de pek bisey degismez

• Ateist

• http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22180982.asp

Yakın arkadaşı Bülent Arınç apoyu anlatıyor. Okuyun bakalım ne diyor...
  • Annem Türk Babam Kürt Sol Düşünceyi Benimsiyen İnsanım Abdullah Öcalanın Ateist Olduğunu Biliyorum Benim Açımdan Sorun Yok Düşünceleri Daha Önemli Bir İnsanın Dininden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 4 Ekim 2015; 21:09:58 >
  • maymundan geliğine inanıyor ama bence gelememiş hala maymun
  • Senin bu sorun müslümanlıgı zedelemekten baska bişey degil, sen müslümanlıgı ne sanıyorsun bu adama müslümanmı diye soruyorsun yaptıklarını bilmiyormus gibi nerden türüyor böyle sorular anlamadım ki
  • pkk nın hareketinde islami hiç bir dayanak olmamasına rağmen dindar kürtler bu adamlara oy veriyor

ben bazen pkk nın facebook sayfalarına bakıyorum

özellikle islam dininden soğutmak için islam ordusunun kürtlere büyük zulum yaptığı falan yazılır.

büyük zülumlerle islam dininin kabul ettirildiği hatta kürtler ne çektiyse islam dininden çekmiştir diye

hafif derinden bir zerdüştlük propagandası yaparlar.

hatta adamlar biz Türklerle bir olduk ve ermenileri katlettik tarzı bir çok yazıları da vardır.

bugünden razılar adamlar tazminat ödemeye

ama hdp diyarbakır da yüzde seksen oy alıyor

sorsan bizden dindar yok derler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.