Şimdi Ara

Abdullah Öcalan'ın Kandil Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Moderatörlüğünü Ahmet Hakan'ın yaptığı 'Tarafsız Bölge' programına katılan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Zeyrek, herkesin merak ettiği 'Abdullah Öcalan neden PKK'ya dur çağrısında bulunmuyor?' sorusuna da cevap verdi.

Ünlü gazeteci 7 Haziran seçimlerinden sonra Öcalan ve Kandil'in gücünü sivil siyasete kaptırdığını ve şimdi de o gücü geri almak için yoğun çaba harcadıklarını iddia etti.
    Zeyrek istihbaratçıların analizlerine dayandırdığı iddiasını şöyle açıkladı: 'Öcalan'a gidildiğinde bir sonuç elde edilmesi lazım. Öcalan 'çatışmaları ve saldırıları kesin dediğimde kesmeyebilirler' endişesini taşıdığı için böyle bir çağrı yapmıyor. Öcalan devletle görüşüyor. Şu anda bunu bildiğimden söylüyorum.
    Öcalan'ın devlet heyetine yaptığı son açıklamada "Ben bunlara dur desem durmazlar. Liderliğimi, önderliğimi tartıştırmam. O nedenle benden böyle bir şey beklemeyin" dediğini aktardı.
    Deniz Zeyrek ayrıca 7 Haziran seçimlerinden sonra Öcalan ve Kandil'in gücünü sivil siyasete kaptırdığını, şu an o gücü geri almak için can siperhane bir şekilde mecadele ettiklerini de ifade etti.

http://www.milliyet.com.tr/abdullah-ocalan-in-kandil-korkusu--gundem-2115267/

• liderliğini önderliğini tartışmazsın ama sizinkiler pek takmıyo galiba be apo artık, ne dersin ha?

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

liderliğini önderliğini tartışmazsın ama sizinkiler pek takmıyo galiba be apo artık, ne dersin ha?

Bu soruyu bana sorduysan ben MHP'liyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 10 Eylül 2015; 1:58:08 >

yok apodan bahsettim birader.öyle yazmışya yukarıda.

Bende dedim bana mı taşı fırlattın

Abi ben bu hainin sorgu videosunu izledim.Orada söyledikleri gerçekleşmiş olsaydı çok farklı bir Türkiye olurdu.

Acaba korkudan mı,yakalandığı için böyle konuştu bu hain ?

sanki çabaladı cezası insin falan diye ama sanırım o kadar uzun süredir hapisteki kendi insanları bile takmıyor artık galiba.baksana populerlikte selo bile geçti adamı.

Ortaya koyulan çözüm önerileri;

Hdpyi kapatalım(Hdpyi kapatınca pkk ve pkk destekçileri yok olacak sanki)

Pkk silah bıraksın(Düşmanının tarafından bakmalısın olaya.Pkk terör örgütü kürtlerin isteklerinin yerine getirilmesi için çok önemli,bir sigorta.Sen adamlara diyorsun ki silah bırak.Asla bırakmayacaklar.Ayrıca silah bıraksalar bile hdp hangi amaçla siyaset yapmaya devam edecek ülke de,özerklik amacıyla.Siyasetle bu amaçlarına asla ulaşamazlar.O yüzden terör eylemi yapan bir örgüt gerekli bu isteklerin yerine gelebilmesi için)

İdamı getirelim,terör eylemleri yapanları asalım(Bu gerçekten bir çözümmü,buna inanarak mı söylüyorlar bilmiyorum ama,idamın bu sorunu çözebileceğini düşünmüyorum,zaten idam geri getirilmez de)

Kuzey Iraka kara harekatı düzenleyelim(Ülkemizde ki pkk besleyen halk yok olacaksa düzenleyelim tabi)

Pkkyı destekleyen halkı yok edelim(Evet bu bir çözüm,ama ülkeyi bir savaşa götürür,Türkiye suriyeye döner,bedelleri ağır olur)

Kürdistanın kurulmasına izin verip,ayrılalım,hdpli kürtleri kürdistana gönderelim(Bu da imkansız bir seçenek tabi,ama benim görüşüm ayrılmalıyız,gerçi pkk destekçileri özerklik istiyor,geri kalan Türk topraklarından sürgün yiyeceklerini bildikleri için,Türk halkının içinde de,bir karış toprak vermem diyen çok)

Gördüğünüz gibi Kürt sorunu,Terör sorunu ne derseniz diyin,içinden çıkılmaz bir halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 10 Eylül 2015; 2:18:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Durmazlar,adamların amaçlarına aykırı.Adamlar özerklik istiyor,bunu alana kadar terör eylemlerine devam edecekler.Ortaya bir çözüm koyan var mı?Bu çatışma hali kaç yıl daha böyle sürecek bakalım.

Pkk silah bıraksın(Düşmanının tarafından bakmalısın olaya.Pkk terör örgütü kürtlerin isteklerinin yerine getirilmesi için çok önemli,bir sigorta.Sen adamlara diyorsun ki silah bırak.Asla bırakmayacaklar.Ayrıca silah bıraksalar bile hdp hangi amaçla siyaset yapmaya devam edecek ülke de,özerklik amacıyla.Siyasetle bu amaçlarına asla ulaşamazlar.O yüzden terör eylemi yapan bir örgüt gerekli bu isteklerin yerine gelebilmesi için)

İdamı getirelim,terör eylemleri yapanları asalım(Bu gerçekten bir çözümmü,buna inanarak mı söylüyorlar bilmiyorum ama,idamın bu sorunu çözebileceğini düşünmüyorum,zaten idam geri getirilmez de)

Kuzey Iraka kara harekatı düzenleyelim(Ülkemizde ki pkk besleyen halk yok olacaksa düzenleyelim tabi)

Pkkyı destekleyen halkı yok edelim(Evet bu bir çözüm,ama ülkeyi bir savaşa götürür,Türkiye suriyeye döner,bedelleri ağır olur)

Kürdistanın kurulmasına izin verip,ayrılalım,hdpli kürtleri kürdistana gönderelim(Bu da imkansız bir seçenek tabi,ama benim görüşüm ayrılmalıyız,gerçi pkk destekçileri özerklik istiyor,geri kalan Türk topraklarından sürgün yiyeceklerini bildikleri için,Türk halkının içinde de,bir karış toprak vermem diyen çok)

Gördüğünüz gibi Kürt sorunu,Terör sorunu ne derseniz diyin,içinden çıkılmaz bir halde.

Cok basit kardesim.

Apoyu canli yayinda asacaksin ayaklanan halki vuracaksin cozum budur. Irakda zaten devleti var isteyen oraya gider diyeceksin ve oraya gezmeye gideni bile vatandasliktan cikarip sinir disi edeceksin. Bunlar olurken sehit verilecek ama inan bir amac ugruna verilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Durmazlar,adamların amaçlarına aykırı.Adamlar özerklik istiyor,bunu alana kadar terör eylemlerine devam edecekler.Ortaya bir çözüm koyan var mı?Bu çatışma hali kaç yıl daha böyle sürecek bakalım.

Cok basit kardesim.

Apoyu canli yayinda asacaksin ayaklanan halki vuracaksin cozum budur. Irakda zaten devleti var isteyen oraya gider diyeceksin ve oraya gezmeye gideni bile vatandasliktan cikarip sinir disi edeceksin. Bunlar olurken sehit verilecek ama inan bir amac ugruna verilir.

3 cü ve 5 ci seçenekleri uygulayalım diyorsun yani.Bu çözümleri sayıyoruz da,hiçbirinin uygulanabilirliği yok,uygulayacak adam da yok.O yüzden ülkenin geleceği karanlık.Ülke iç savaşa sürüklenirse şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 10 Eylül 2015; 2:24:13 >

• PKK'nın arka planda o kadar uyuşturucu ticareti, kaçakçılığı, taşeronluğu varken durur mu hiç. İşin ucunda abiye hizmet varken şuan bunu durdurabilecek tek şey gözü kara bir hükümettir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

liderliğini önderliğini tartışmazsın ama sizinkiler pek takmıyo galiba be apo artık, ne dersin ha?

Bunu akpartiye sormak lazım apoyla sıkı fıkı olan başka bir grup yok ortada
     Abdullah Öcalan'ın Kandil Korkusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 10 Eylül 2015; 3:22:37 >

• git sor o zaman bana niye alıntı yapıyorsun?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.