Şimdi Ara

Abdullah Öcalan başkanlığı destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meşazınızı aldım güçlü bi türkiye için evet diyorum !

Pkk hayır diyor diye bi algı yaratılıyor. Biliyorsunuz bunların çözüm sürecini başlatma sebepleri yine başkanlıktı. Mitingler yapıp kürtçe konuşmalar, habur sınır kapısından davul zurnayla terörist karşılamalar, dolmabahçede görüşme yapmalar. Ne çabuk unuttunuz bunları arkadaşlar ? Destek alamayınca şimdi tam tersini yapıyorlar bu seferde milliyetçilere yaklaşıyorlar. E tabi bahçelide koltuk sevdası yüzünden şuan evet diyor. Lütfen oyuna gelmeyin sizler forumlarda araştırıp okuyan insanlarsınız. Tanıdığınız sevdiğiniz insanları aydınlatmaya çalışın ki karanlığa gömülmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Şubat 2017; 20:48:6 >

• Meşazını aldım bebek katili bölünmüş bir türkiye için bende evet diyorum sende var mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    Meşazınızı aldım,gericiliğin egemen olduğu,araplaştırılmış bir türkiye için ben de evet diyorum,sen de var mısın
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Meşazınızı aldım, çevremdekiler evet diyor o yüzden bende evet diyorum, sen de var mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Meşazınızı aldım,gericiliğin egemen olduğu,araplaştırılmış bir türkiye için ben de evet diyorum,sen de var mısın

Senin yazdıklarını rastladığımda okurum ne yalan söyliyim ırkçı yaklaşımından pek haz almam ama bu ara araplar konusunda sempatimi kazandın vesselam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Senin yazdıklarını rastladığımda okurum ne yalan söyliyim ırkçı yaklaşımından pek haz almam ama bu ara araplar konusunda sempatimi kazandın vesselam.

Onlar bizim din kardeşimiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Onlar bizim din kardeşimiz hocam

Abi bir türkü var
    doktoruz dediniz candan ettinz
    imamız dediniz dinden ettiniz
    o misal benden uzak olsunlar suud ekonomisi malum korkuyorum onlarda başımıza kalacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Benim araplarla bir sorunum yok aslında.Benim sorunum,sürekli araplaşmaya doğru meyleden,araplaştırma kurumları imam hatiplerin sayısını arttıran,arap kültürünü yücelten,damdan düşer gibi ülkeye milyonlarca arabı alıp,toplumsal,siyasal dengeleri alt üst eden içimizdeki araplarla.Ki bu içimizdeki araplar,suriyeyi karıştıran,emevi caminde namaz kılma düşleri ile yola çıkan,suriyenin yerle bir edilmesine katkıda bulunan,sonra gelen eleştirileri engellemek için de,duygu sömürüsü yapan kişiler.Bana desen ki içimizdeki arapları mı daha çok seviyorsun,arapları mı diye.Ben arapları derim.

HAklısın. suriye yıkıldı bizim hazineye nakit maliyeti 20,000,000,000$ olarak hesaplıyorlar buna dış ticaret turizm terör riskleri dahil değil.

• haydi görmeyen kalmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.