Şimdi Ara

Abdullah Kiğılı'dan Belhanda Açıklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tribün Dergi,Twitter sitesi aracılığıyla yazdı.

Abdullah Kiğılı : Belhanda ile anlaştık.Montpellier ile ufak pürüzler kaldı.Kısa süre içerisinde taraftarımıza müjdeyi veririz.

• Hadi allah aşkına kıçı kırık belhandayı almak için 1 ay ter döken yönetim benden saygı, o oyuncudan da performans beklemesin artık. Lig başladı bu adam ne zaman kamp yapacak da takıma ısınacak. Soytarıların idare etmeye çalıştığı takım ancak bu kadar performans gösterir sahada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Hadi allah aşkına kıçı kırık belhandayı almak için 1 ay ter döken yönetim benden saygı, o oyuncudan da performans beklemesin artık. Lig başladı bu adam ne zaman kamp yapacak da takıma ısınacak. Soytarıların idare etmeye çalıştığı takım ancak bu kadar performans gösterir sahada.

+1907
  • saçmalamayın ocakta gelseydi ne olacaktı afrika kupasında sonuçta adam en son gün açıklayacaklar en iyi transferi biz yaptık mantığıyla herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

saçmalamayın ocakta gelseydi ne olacaktı afrika kupasında sonuçta adam en son gün açıklayacaklar en iyi transferi biz yaptık mantığıyla herhalde.

Biz de bunu yedik ? Bu yönetimin kaçıncı tükürdüğünü yalayışı ben hatırlamıyorum.
  • Adam hem geç gelecek hemde geldiği tarihten sonrada bir 3-4 gün tatil verirler. imza felan derken ohoooo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Kap Güncellemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.