Şimdi Ara

abdullah gül üni ceng i objektif olarak anlatabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir ne değildir 15k dan alıyor.hocaların özgeçmişine baktım %80 i elektrik elektronik üzerine çalışmış?

Hep gönlümde bilgisayar vardı ama sıralama 7k geldi itü şansı kaçtı.

Bulunduğum şehre 2 saat uzaklıkta kayseri .

Sizce agü bilgisayar mı yoksa itü uçak mı?

İtü uçak ders programında 2 sene makine müh dersleri gösüküyor ( makine mühendisliğine de sıcak bakmıyorum)

Hevesim her zaman bilgisayar odaklıydı, Sizce makine temelli(uçak) bir bölümde tutunabilir miyim?

• Up
  • Uğ :(
  • Bi up da benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm hakkında bir bilgim olmamasına rağmen kontenjan azlığıyla sıralaması şişen bir yer olduğu kanısındayım

Bkz: özyeğin tam burslu (eğitimi iyiymiş aslında ama sıralamanın şişmesinde 5-6 kontenjanlı olmasının etkisi çooook büyük)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene kontenjanı 16'dan 26'ya çıkartmasına rağmen sıralaması sabit kaldı. Bu sene 50'ye çıkartmışlar sıralaması 25bine falan düşebilir. Ösym tablo-4'te yazıyor öğretim görevlileri profesör yoktu sanırım küçük bir üniversite gezmiştim, imkanları fena değil yine de. İyice araştır ama onun yerine GSÜ daha mantıklı değil mi?

• Hacettepeye git saçmalık yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Fransızca değil mi eğitim dili, canım çıkar 2. yabancı dili öğrenirken

• mezmez kullanıcısına yanıt
    Öyle bakma hocam, evet çalışman gerekecek ama 2. Yabancı dilin olacak ve fransada rahat iş bulabileceksin GSÜ'den dolayı. GSÜ'nün tek dezavantajı kampüs meselesi o agüde de dezavantaj zaten. gsü yazmayacaksan bile ytü, hacettepe dahs iyi bence agüden.

• yaz hocam agü isminden ve şehirden dolayı sıralaması kötü istanbulda olsa 5kdan kapatır eğitim olarak çok iyi imkanları var burs vs önyargılı olma derim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara anlatırım şimdi uyumam gerek.

• bilgisayar mühendisliği ingilizce okunur.
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    :) bekliyoruz

• up hala nötr
  • Hocam oncelikle eger bakmadiysan sitelerindeki tercih rehberine goz atmani tavsiye ederim. Sag ustten:http://www.agu.edu.tr/
    https://forum.donanimhaber.com/agu-ytu-hacettepe-bilgisayar-muhendisligi--107571458 bu konudan su anda orada 4. sinifta olan bir ogrencinin yazdiklarini okuyabilirsin.
    http://www.agu.edu.tr/haberler/3845/AG%C3%9C%E2%80%99den%20Tan%C4%B1t%C4%B1m%20ve%20Tercih%20G%C3%BCnleri... Tanitim gunlerine katilmani kesinlikle tavsiye ederim, bir arkadasini al git bence hem sehri gezersiniz.

Bolum ve universite hakkinda benim genel olarak soyleyeceklerim sunlar
    Hocalar gercekten iyi. Ama o siralamayla gittigin her okulun hocasi iyi olur zaten. Bu konuya cok takilma.
    Hocalarin bazilari elektrik elektronik mezunu ama hepsi bilgisayar alaninda donanimli kisiler yani endisen olmasin. Bircok farkli alandan hocalarimiz var; robotikten tut makine ogrenimine, siber guvenlikten algoritma uzmanina falan filan.
    Kayseri dunyaya acilmaya biraz elverissiz, malesef. Sehir dezavantaji mevcut.
    Okulun maddi olanaklari cok iyi. Bu sene de veriyorlar mi bilmiyorum ama bize bilgisayar ve burs verdiler. Bunlari arastir yine de cunku bu sene cok fazla ogrenci aliyor, bir seyler degismis olabilir.
    Daha spesifik sorularin varsa cevaplarim. Makine zordur bu arada, cok agir fizik gormeye hazir olman gerek.
    Bu arada kendimden bahsetmedim sanirim. Bu sene 2. sinifa gectim bilgisayar muhendisliginde. Su an da okulun ucretlerini karsilamis oldugu dil okulundan, New York'tan yaziyorum. Burada saat daha oglen 1, o yuzden biraz gec oldu size gore

hangi sıralamayla girdiniz?

• mezmez kullanıcısına yanıt
    MF4 11881

sitesinde abd de bir dönem ücretsiz dil eğitimini ilk 1.000 e giren öğrencilere veriyorlarmış http://www.agu.edu.tr/olanaklar

sizin gittiğiniz farklı mı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.