Şimdi Ara

Abdullah Gül'ün El Yazısı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
3
Favori
12.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Abdullah Gül'ün El Yazısı
    http://www.tsk.tr/anitkabir/defter111.htm

bunu donanım haber toplansa zor yazar

Bunu tartışmaya neden olur diye koymadım biraz saçmalamış bunda sanki

arapca tarzı ıste

İğneleyelim de nerden olursa... Sen hiç arapça yazı görmedin sanırım.

hehe gormedım evet bak ustte var ama

• sanat eseri gibi yazılar kendimi yazmış birine mi yazdırmış bilmem ama çok orjinal yazılar, liseden bi arkadaşım hattat yazabiliyodu resim gibiydi tablo yapılır o derece, kendileride yazabiliyodur belki imkansız bişey değil
  • Yazılar iyi hoşta özel kalemlere bu defterler bir kaç gün önce geliyor doldurulup gidiyor törendede imzalanııyor. miting gibi alelade bir yerde bile pronter bozulduğunda konuşamayan siyasiler sizce bu yazıdaki şaheserleri anında mı yazıyor yada evde ezberleyipmi geliyorlar. özel kalem oturur bir kaç yazı haazırlar imzalayacak kişiyye gösterir bazı kişiler buna bile ihtiyaç duymaz. ondan sonra defter makama gelir deftere güzel şekilde yazılır çünkü halk görecektir bunu ve 'abooooo ne gözzel yazmış hay maşaalah' demesi gerekir ondan özenle ince ince işlenir. tören günü gelince makam sahibi gelir kimisi kendi el yazısı ile adını yazar imza atar, kimisi tarih yazıp imza atar kimiside hiç çakılmasın diye kalemi iki sallar sonra imza atar. hani bu yazı sahipleri özel kalemlerin ta kendilerinden başkası değildir.

• Bülent Arınç'ın ki ne öle yahu sandalyeden düştüm ilk satır kağıt yetmemiş aşağıya doğru gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

asınca ne olacak zannediyorsun sen ? terör bitecekmi hayır bitmeyecek ortalık daha çok karışacak ne yapcan güneydoğuda herkeze silahlamı saldırıcan ? öldürünce biticekmi zannediyorsun sen ?

bu olanlar anlaşmalar anneler ağlamasın diye bi ara şehit haberleri kesildi

ve başbakan şehit haberi duyunca resti çekerek anlaşma olamaz dedi

sonra tekrar saldırılar başladı ve şehit haberleri duymaya devam ediyoruz hoşunuzamı gidiyor bu şehit ailesi birinin evini gidip gördünmü sen neler yaşanıyor

yaşamadığın için bilemezsin allah kimseyede yaşatmasın

teröre koltuk fln çıkıldığı yok olanları görmeyecek kadar cahilsiniz .

Asınca ne mi olacak? İmralı'daki herif artık talimat veremeyecek devlet kanallarıyla örgüte.
    Ortalık falan karışmaz, en fazla 1 ay havlarlar, yetki verirsin askere, isyan edeni öldüreceksin. Bu kadar basit bu işler. Vay vay vay başbakan anlaşma olamaz demiş!
    Yahu resmi kanallarla teröristbaşı ile görüşüldüğünü itiraf etmedi mi?

Bana ölümün ne olduğunu anlatmaya çalışma, benim neler yaşadığımı bilmezsin. ''Ağlaşmaları duymamak için şehit ailesini aramam'' diyen de o kahraman, esen, gürleyen başbakanınız.

Cahillik sizin gibi okumayan, dayatılanlara inanan tiplere mahsus.

• @ilahi morluk;

''Gözleri vardır görmezler, kulakları vardır duymazlar''
  • Koalisyonun yaptığı ihanettir, bunu şahsen ben iddia etmedim.

Yabancıya toprak satışını bile çıkartan tek başına hükümet, niyeyse tek başına karar vererek idamı geri getiremiyor?!?!?!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Hattat mı acep?

Kesinlikle
  • Onun Eline
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Abdullah Gül'ün El Yazısı
    http://www.tsk.tr/anitkabir/defter111.htm

bunu donanım haber toplansa zor yazar

Black Metal grubu kursan, grup logosu için Abdullah Gül'e düz yazıyla grubun adını yazdırırsın abi bu ne!

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Kimin yazdığını bilmiyorum ama sonuçta bunları da bir insanoğlu yazdı. Siz de böyle yazıya meraklıysanız İsmek'de ücretsiz kaligrafi kursuna gidebilirsiniz.

helalin var kardeş...

http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs_icerik.asp?KursMerkezi=58

ben eyüpte oturuyorum sanırım bunlardan birine başlarım tüm semtler de var heralde isteyen baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

quote:

Kimin yazdığını bilmiyorum ama sonuçta bunları da bir insanoğlu yazdı. Siz de böyle yazıya meraklıysanız İsmek'de ücretsiz kaligrafi kursuna gidebilirsiniz.

helalin var kardeş...

ben eyüpte oturuyorum sanırım bunlardan birine başlarım tüm semtler de var heralde isteyen baksın

12 Eylül'de kayıtlar başladı. Ben ilk gün öğleden sonra gittim, kayıtlar doldu dediler.
    Türklere beleş bir şey dayanmıyor malesef. Yine de git bir sor. Belki yer açılmıştır.

• quote:

quote:

quote:

helalin var kardeş...

12 Eylül'de kayıtlar başladı. Ben ilk gün öğleden sonra gittim, kayıtlar doldu dediler.
    Türklere beleş bir şey dayanmıyor malesef. Yine de git bir sor. Belki yer açılmıştır.

kayıt açık diyor
    Edit: düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNİnVisOlrm -- 15 Eylül 2011; 15:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Birde yazdıklarının ardından gitse gam yemiyecem anasını satayım... Sen terörist başını kurtart ipten sonra Atatürk'ün yolunda ilerliyoruz de...

memleket eyiye gidiye eyiye..

Ha tabi assınlar da bütün Kürtler isyan etsin.
  • quote:

kayıt açık diyor
    Edit: düzenleme

Kayıt açık ancak kontenjanlar dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

çok fazla pc başınnda durma tavsiyem kafan sulanmış senin

Noooldu mustafacığım zoruna giden ne?
    Yazdıklarımın tam olarak hangisi yanlış, yalan ya da uydurma? Söylenebilecek en sığ cümleyi söylemişsin, teşekkür ederim ama keşke benim söylediklerimi çürütecek bir şeyler söyleyebilseydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 16 Eylül 2011; 15:15:40 >
  • sayın cumhurbaşkanımızın kaligrafiye olan ilgisinden dolayı çok memnun kaldım, 21 yıllık kaligrafi sanatçısı olarak sayın cumhurbaşkanımızın başarısını nacizane kutlarım.

halil akdere
    www.kaligrafievi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilakdere -- 1 Haziran 2012; 19:28:22 >
  • yeni safak gazetesi hukumete yaranmak ıcın yıne arastırmadan bu yazıları cumhurbaskanı yazdı dıye haber yaptı gecenlerde. sonra rezıl oldu tabı ama ıs ısten gectı.

cunku bunları cumhurbaskanı degıl hattatlar yazmıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

yeni safak gazetesi hukumete yaranmak ıcın yıne arastırmadan bu yazıları cumhurbaskanı yazdı dıye haber yaptı gecenlerde. sonra rezıl oldu tabı ama ıs ısten gectı.

cunku bunları cumhurbaskanı degıl hattatlar yazmıstı.

bu yazının cumhurbaşkanına ait olduğunu düşünüyorum eğer profesyonel bir kaligraf tarafından yazılmış olsaydı daha toplu dururdu, neticede görsel, bir amatör tarafından yazıldığı belli.... ilerlemesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.