Şimdi Ara

Abdülkadir Uraloğlu'ndan yeni açıklama: Instagram bugün de kapalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coni senin babandır adam gibi konuş amerikayla israille aynı yatağa girenler gemicillerle ticaret yapan kimler abd askerini ülkeye sokacaktın meclis izin verseydi ampüllerin meclise getiripte reddedilen tek konu bu vatanı satanları bana anlatma boşuna kimin ne mal olduğunu herkes biliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    Seni, milletini, ülkeni 3.sınıf gören , burnundan kıl aldırmayan conileri bu kadar ateşli savunmayın be! Ayıptır, hiç onurunuz yok!
    Bir sosyal medya uygulaması için bir yerlerinizi yırtmayın!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diogenus kullanıcısına yanıt
    Yav he he devam et sen gemi batıyor bu günler iyi günler sen oy vermeye devam et makarna yiyin devam böyle sonuna kadar yakında elindeki evide arabanıda tarlanıda yabancılar alır dımdızlak kalırsınız satılmatık yer kalmadı devam ke

• ufukvtec kullanıcısına yanıt
    Yapma yaw!

Sanarsın bunlardan önce yönettiğiniz ülkede uzay çağını yaşıyorduk. Her gün Marsa roket atıyordunuz değil mi?

İstanbul çöp dağlarına mahkumdu. Su akarsa seviniyorduk. Metro zaten yoktu. Ulaşım içler acısıydı. Şimdi sizin seçtiğiniz çapsız ise hala eski yönetimin kaymağıyla idare ediyor, bak hala bir iş yaptığını gören yok. Olimpiyatlarda romada almanyada keyif sürüyor anca bizim vergilerimizle.

• AKP Milli Güvenlik Sorunudur daha önce yazdım tekrar yazmış olayım umarım kapatıldığı günleri görürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 5 Ağustos 2024; 23:42:56 >
    Lan bırak. Nato ne zaman ülkeye girdi sen hala ırak tezkeresinde kalmışsın. İtönü denen hain gizli anlaşmalarla ülkeyi abd'ye peşkeş çekti 1946'da. Amerikanın kucağına bizi oturtup geberdi gitti.

Fetö darbe yaparken niye sizin partinizin başkanına yol verdi? 17-25 sonrası fetöyü adliye sarayları önünde destekleyen chp mv'leri değil miydi? Son seçimde pkk partisi ile ittifak eden kim?

Altın tepside bize sunduğunuz adam seçim kaybedince sizin tarafınızdan hain ilan edildi. Öncesinde Muharrem İnceyi bize tek kurtuluş dediniz sonra hain ilan ettiniz. Hainlere oy isteyen biz değiliz sizsiniz öyle ya!!!

Hain arıyorsan o desteklediğin adamlara bak kimle yatıp kalkıyorlar!!!

Instagram da her türlü dolandırıcı videoları kol geziyor. Selçuk bayraktara bile yapmışlar insanımız dolandırılıyor. Kaldır diyorsun adam kaldırmıyor. Ne yapalım üç tane zibidi para kazanacak 2 tane abaza çıplak karı resmine bakacak diye ülkeyi bu dijital faşistlere peşkeş mi çekecez???

Şimdi kaybol. Boş boş cevap da yazma klasik fetö argümanları bana sökmez. Ağzınıza sakızı vermişler cak cak ne ulan 10 senedir tekrardan bıkmadınız mı?

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    :;) Evet hep dıj güçler peşimizde bırakmıyor yoksa afganlıyı suriyelisini dıj güçler soktu ülkeye tc vatandaşlığı dedeleri verdi seçimde oy versin siye yapmayacağınız şey yok bu ülkeye yeter ki koltuğunuz sağlam kalsın yazık devam edin ama ben hiç acımıyorum banane chp hdp mhp al birini vur ötekine sizden farkları yok küreselcilere çalışıyorsunuz bop eşbaşkanına teşekkür et

Bu fet ö attıklarına anlatamazsın kardeş. Bu kelimeleri kullananlar zaten 5 dolap döndürür arka planda klasik.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    DNS

• biri instagramdan ailene,sana küfür etse kafana silah mı dayıyorlar begenmiyorsan girme, az öteye mi diyeceksin? idris. orada isteyen istediğini yaparmı diyeceksin?. zorla mı hesap açtırmışlar diyeceksin? özürlük mü diyeceksin? ucu sana dayanınca öyle olmayacak mı yoksa... ha demokratım ben diyorsan deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 6 Ağustos 2024; 00:19:51 >
  • GÜRKANÇAKICI OLI2P G kullanıcısına yanıt
    trollük maaşları nasıl

• Diogenus kullanıcısına yanıt
    Millete instayı yasakla ama cumhurbaskanı Cuma storysi paylaşsın :D Hahaaha bu troller tam komedi ya

• ufukvtec kullanıcısına yanıt
    Ya bundan kurtulsa ne olacak hala sistem sıkıntılı diyemiyorsunuz 100 yıldır bu ülkenin burnu boktan kurtulamadı batının ekonomisine Entegre oldun gidiyorsun tek adam kurdu tek adam devam ettiriyor çünkü sistem en tepedekini sindirmene izin vermez uyanık olun artık

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen planlanmış gönderiydi meta bussines ile bunu yapabiliyorsun savunan da cahilce iftira atan da bomboş bir millet olduk

• GhosTeS G kullanıcısına yanıt
    1 Türk dünyaya bedeldir hani ulan lafa gelince mangalda kül bırakmayan bir millet icraata gelince sıfır sen niye Bi deger koyamadın da hala kapitalist köle gibi senin olmayan bişeyi benimsiyorsun yap kendin Bi tane duyur dünyaya ama yok her gün story devam Bi halt olmaz bizden

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Boşver ben ülkeme üzülüyorum ülkeyi getirdikleri duruma bakar mısın bu zihniyet bizi bataklığa sürüklüyor yazık düzeleceğinede ümidim kalmadı

• alıştık artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.