arkadaşlar şu anda bi arkadaşım abd de. gelirken iphone alıp bana getirmesini istiyorum fakat bu konuda ne o bilgili ne ben. bu yüzden merak ettiğim şeyleri ayrı ayrı soruyorum yardım ederseniz sevinirim. 1- kontratsız olarak apple storelardan gidip yeni bir iphone 4 alırsa gelirken pasaporta kaydettirirse bi sorun çıkar mı? neye dikkat etmek lazım bu konuda? 2- ben ebaydan bi iphone 4 alıp arkadaşıma kargolatsam o da gelirken bana getirse olur mu? ebaydan iphone 4 alırken neye dikkat etmeli acaba? bu konuda ne yapmam lazım? 3- şayet iphone 4 alamazsam(herhangi bir sorundan dolayı) hangi telefonu önerirsiniz kullanmak için yada getirip burda satıp iyi kar edip tekrar buradan bir iphone 4 alabilmek adına?
Merhabalar.Mesajınızı yeni gördüm,bildigim kadarı ile cevaplayayım. 1.Aldığınız ürününün en önemli özelliği simFREE olmasıdır.yani her hat ile calisabilmesidir,öyle olmaz ise gevey gibi işlerle uğraşır,başağrısı çekersiniz. 2.tabiki alip kargolatabilirsiniz,satın aldığınız ürünü satan kullanıcının toprated seller olmasına dikkat edin,tanımıyor iseniz,ama ebay den ürün alir ken paypal ile öder iseniz,ki büyük ihtimal ile ödersiniz,paypal toplam fiyat üzerinden %4 komisyon aliyor.1000dolar da 40dolar gibi birsey. 3.ip4 almayacak iseniz,kesinlikle galaxy s2 tavsiye ediyorum.ama bu benim görüşümdür,isteyen istedigi cihazı tavsiye etsin.
gevey nedir acaba ebayden baktıgımda fiyatı uygun olan iphone 4 ler gevey yazıyor. ayrıca sizce en mantıklısı nedir att magazasından kontratsız bi iphone 4 almakmı yoksa ebaydan almak mı? fiyat konusunda yardımcı olablrmisiniz hangisi ortalama nekdrdır? teşekkürler şimdiden :)
Hocam hiç uğraşma bence,dolar da yükseldi zaten,gel benden 1.350TL ye al,rahat rahat kullan.2tane kaldı . XD