Bildirim
ABD'ye 10 yıllık vize nasıl alıyorlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim bildiğim o 10 yıllık vize göstermelikti yine giriş çıkış yapman gerekiyordu -
Açıkçası ben 10 senelik vize nedir onuda bilmiyorum ama tahmin ettiğim gibiyse yani vizesiz sadece pasaport 10 sene boyuca gidip gelmek serbest olmuyor mu? -
Turist vizesi sabit 10 yıllık. 10 yıl boyunca konsolosluğa gitmeden direk Amerika'ya gidebilirsiniz. Vize kontrol memuru size oturum izni verir. Bu da genelde 6 ay olur. 10 yıl değil, 6 ay kalma izniniz olur. 6 ay sonra çıkar tekrar girerim, bir 6 ay daha alırım derseniz şüphelenirler ve almayabilirler ya da süreyi düşürürler.
Eğer oturum izni bittikten sonra ülkeyi terkederseniz bir daha girmeniz çok zor olur. Eğer dışarı çıkmıyorsanız ve hiçbir suça karışmazsanız ömür boyu orada kalabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X