Şimdi Ara

ABD İran’ı vuracak’ iddiası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deadalus uyan artık aynı irandan mı bahsediyoruz?İran?İranın silahı yok ha??? İranın silahı tek atımlık mı??Çeçenlere destek kötü bir şeymiş gibi yazmışsın?Ruslar işgalci konumdalar adamlar topraklarını geri istiyor.Irakda bir ara o yönetimden bıkmıştı ama ne olduğunu hepimiz görüyoruz.

İranın silahı yok ha

• abd ye destek verirsek suriyeden sonra sıra bizde olacak büyük ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

quote:

Sırf lafsınız başka bişi değil...Savaş çıksa köşe bucak kaçarsınız...

Benim en önde inancım gelir...

İnancım da bana "şehit olmayı canı gönülden istememi" söylüyor...

Amerika Türkiye ye girmez çünkü bizimle işini savaşla değil başımızdaki yalakalarla görüyor...

İşte bunun kanıtı sizler...bomboş gençlik...Din bilmez iman bilmez gelir burda artislik yapar....

başımızdaki yalakalarla görüyor...
    tayyip ve türevleri onlar merak etme gençlik değil

Sen dışarı çıkmıyorsun herhalde..!!

Gençlik Yalakalık yapmasa bile onlara benzemekte yarışıyor...

sen gençliğe laf atıyosan bundan kendin sorumlusun eleştirdiğin bu gençliği sen yarattın hiç mi sorumlu değilsin ??
    ağzından çıkanı kulağın duysun sen iran a kardeşimiz diyerek, onların desteklediği teröristin öldürdüğü binlerce şehitimizin kemiklerini sızlatıyosun...

senin gibi düşünen aydınlara kalcağına bizim gibi düşünen boş gençliğe kalsın bu ülke !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 2 Ocak 2006 17:32:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

quote:

quote:

quote:

Amerika Türkiye ye girmez çünkü bizimle işini savaşla değil başımızdaki yalakalarla görüyor...

İşte bunun kanıtı sizler...bomboş gençlik...Din bilmez iman bilmez gelir burda artislik yapar....

sen gençliğe laf atıyosan bundan kendin sorumlusun eleştirdiğin bu gençliği sen yarattın hiç mi sorumlu değilsin ??
    ağzından çıkanı kulağın duysun sen iran a kardeşimiz diyerek, onların desteklediği teröristin öldürdüğü binlerce şehitimizin kemiklerini sızlatıyosun...

senin gibi düşünen aydınlara kalcağına bizim gibi düşünen boş gençliğe kalsın bu ülke !!!

Yaratmak Allah'a mahsus...

Zaten sizin gibi boş gençliğe kaldı..Ama biz elinizden almasını da biliriz....

• Ne trörist beslemesi be.Teröristin babasını amerika besliyor ama ona kimsenin sesi çıkmıyor.400 yıllık komuşumuz diyemi bütün bu yakıştırmalar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her genç okadarda kötü durumda değil.Merak etmeyein

• Amerika iran ı içten yıkacağı için fazla kayıp vereceğini sanmam en fazla 3000 ile 4000
  • kimse demesin yok iran a saldirsinlar bize saldirmasinlar diye iranda bircok turk yasiyor hatta benim babam bir ara (insaat muhendisi) irana is icin gitmisti...Ayrica bir arkadas vatani ugruna olenlere sehit denir demis, sen kultursuzsun heralde yada hic din kulturu dersi gormedin sehit: allah yolunda olene denir,yani dini ugruna dinini yaymak ugruna ...
    amerikaya israile

• İran ı küçümsüyorsunuz...Ama bakın ekşisözlükten bir yorum aktarıyım..

{insanlari genelde turkiyeyi cok severler. 30milyon turk diyebilcegimiz insan yasamaktadir zaten iran da. amerikayla bi savas haline girse ki yakin zamanda bunuda gorucez amerikayi zorlar, ama amerikanin essiz hava saldirilarina hic bir ulke gibi iran da karsi koyamaz. orta dogunun en tehlikeli devleti, bunuda hep yalnizligina, araplar tarafindan sevilmeyisine vermek gerek. araplar bizide yalniz birakti zamanin da, iran saddam gibi amerika masasi diil ama, zor lokma cok zor

Gerçekten çok doğru bir yorum....Küçümsemeyin..

Şu haberi de okuyun...

http://www.8sutun.com/node/5520

Adamlar bir nevi meydan okuyorlar...Harici den gazel okumuyorlar...Bi bildikleri var ki konuşuyorlar...

Allah yardımcıları olsun...

Her ne kadar kabul etmesenizde ben şahsen kafirlere karşı onları gönülden destekliyorum...

• quote:

boş gençlikmiş ??
    salt imanla dolu insan olsaydı ... dünyayı şeyhler yönetirdi..
    politika nedir .. ülke çıkarı nedir bilmiosunuz.. her lafı dini imana getiriyosunuz...
    allaha şükür inancım war.. çokluğu azlığı tartışılmaz o benle allah arasında...
    benim sewiyemi biliomusun da değerlendiriosun ??
    söle bakiim benden ne fazlan war da beni boş diye aşağılıyosun sen ??
    herşeyden önce sen kim oluyosunda bu ülkeyi bizim elimizden alıyosun ??
    sen kimsin?? biz kimiz ??
    söyle de bilelim ....
  • @crepassio Sen daha ne yazdığını bilmiyorsun...Seninle ne tartışacam ben....Bunu kim yazdı babammı ?

quote:

Sen kendine boş demişsin...Sonra bana nasıl boş dersin diyorsun...Valla hiç güleceğim yoktu...

• quote:

@rodrigo

gül gül
    allah ağlatmasın seni

ne oldu dostum
    kimmiş yazdıklarını bilmeyen

ben yazdığım cümleleri gayet ii biliorum merak etme... sen o boş gençlik diye benden alıntı yaptığın cümlenin anlamını düşün sorgula biraz..
    sonra da şu soruyu düşünmeye başla

sölesene boş gençlikten ne fazlan war senin ??
    nesin sen ???

sonra da buna cevap yaz
    oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 2 Ocak 2006 18:19:40 >

• quote:

quote:

@rodrigo

gül gül
    allah ağlatmasın seni [

Bak yine güldürdün beni...Yanlış yeri quote yapmışsın...

• anlamadım yannış olan ne ??
    bak bi daha
    o msg değiştirilmeden önce okudun heralde...
  • ARKADAŞLAR BİLMİYORUM AMA DURUM CİDDİ BENCE İRAN I YIKARSA SURİYE SONRA ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ ASLA İZİN VERİLMEMESİ LAZIM BENCE EN AZINDAN BİZİM ÜS OLMAMAMIZ LAZIM
  • quote:

quote:

@rodrigo

gül gül
    allah ağlatmasın seni

ne oldu dostum

ben yazdığım cümleleri gayet ii biliorum merak etme... sen o boş gençlik diye benden alıntı yaptığın cümlenin anlamını düşün sorgula biraz..

nesin sen ???

sonra da buna cevap yaz
    oke

Burda farkımı yazsam bitiremem...Haa sırf benmiyim...Ben ve benim bütün arkadaşlarım sizlerden farklıyız...

Manevi olarak çok farklıyız şimdiki gençlikten...Zaten bu ülkeyi kurtaracak olanlarda bizim gibiler...

Benim gibileri tanısaydın çok daha farklı düşünürdün...Ama Allah kimine güzel çevre nasip ediyor kimine etmiyor...Çok şükür ben güzel bir çevrede yetiştim...

Sizin gibiler bütün gün bilgisayar başında pinekler...Sonra sabahtan akşama kadar ya araba ya da karı,kız muhabbeti yapar...

Allaha inanırım dersiniz ama belki gün içinde saysanız bir kere Allah demişsinizdir...Anlınız ya cumadan cumaya ya da bayramdan bayrama secdeye değer...Bazıları ise secde nedir onu bilmez...

İçimi döküyorum üstüne alınma...Genelleme yapıyorum...Sözüm meclisten dışarı...

Öle yaniii....Sen Fiesta nla gez...Takma kafana...

• İran'a saldırsın bu bizim çıkarlarımız doğrultusunda diyen kişiler, yarın Amerika Türkiye'ye saldırdığı zaman diğer ülkelerde buda bizim çıkarımıza dediği zaman bakalım ne diyeceksiniz..

Bugün onlara yarın bize, komşuna bu şekilde yaklaşırsan oda öbür sefer yakaladığı fırsatı affetmez..
  • eet arkadaşlar haklı ırak'a saldırması önlenmedi ama irana saldırması önlenmeli sonumuzun gelmemesi için en olmadı son 20 yılda büyük bir hızla teknolojimizi geliştirip savaş aççaz ya bu ya bu başka seçenek var mı
  • quote:

quote:

quote:

@rodrigo

gül gül
    allah ağlatmasın seni

ne oldu dostum

nesin sen ???

sonra da buna cevap yaz
    oke

Burda farkımı yazsam bitiremem...Haa sırf benmiyim...Ben ve benim bütün arkadaşlarım sizlerden farklıyız...

Manevi olarak çok farklıyız şimdiki gençlikten...Zaten bu ülkeyi kurtaracak olanlarda bizim gibiler...

Benim gibileri tanısaydın çok daha farklı düşünürdün...Ama Allah kimine güzel çevre nasip ediyor kimine etmiyor...Çok şükür ben güzel bir çevrede yetiştim...

Sizin gibiler bütün gün bilgisayar başında pinekler...Sonra sabahtan akşama kadar ya araba ya da karı,kız muhabbeti yapar...

Allaha inanırım dersiniz ama belki gün içinde saysanız bir kere Allah demişsinizdir...Anlınız ya cumadan cumaya ya da bayramdan bayrama secdeye değer...Bazıları ise secde nedir onu bilmez...

İçimi döküyorum üstüne alınma...Genelleme yapıyorum...Sözüm meclisten dışarı...

Öle yaniii....Sen Fiesta nla gez...Takma kafana...

evet fiestamla geziorum da
    ne alakası war bi açıkla allahını sewersen ??

sırf demogoji yapıyosun ...

bu ülkeyi biz bu hale getirmedik
    bunda siz de sorumlusunuz !!
    dikkat et..

senden daha fazla düşünüyorum bu ülkeye nası faydalı olabilirim diye
    kafanı yorma sen
    topiclerde yazdıklarımı bile bildiğine göre
    o bilgisayar başında pinekleyen gençlikten pek bi farkın da yok sanırım !!

not yaşına baktım.. sende bu gençliğin içindeymişsin..
    ben sen büyüksün diye sizden teslim alıyoruz demiştim...
    onu düzeltiyim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 2 Ocak 2006 18:36:32 >

• Şimdi ülke hangi gençliğin elinde ve kimler kimlerden bu ülkeyi alacak?.... Arkadaşlar ülke hepimizin boşuyla dolusuyla... İnançlarla ülke yürütülmüyor.... Bu tartışma taaa ortaçağlarda kaldı... Herkesin inancı kendisine... Önemli olan bu ülke için fiili olarak bir şeyler yapabilmekte... Her insan kendisine bir şeyler katabildiği ölçüde topluma faydalı olabilir... Bunu yaparsa insan çevresine milletine ülkesine faydalı olabilir... Bu salt "siz boş gençliksiniz" "alacaz bu ülkeyi elinizden" mantığı ile değil... İlk önce ne olduğunuzu ne bildiğinizi ve "boş gençlik" diye itham ettiğiniz gençlikten farkınızı ispatlayın sonra ahkam kesin...!!!! Salt olarak oraya buraya lafda saldırarak değil...

Biz ilk önce kendi içimizde uzlaşırsak bu ülke için bişeler yapabiliriz ey gençlik... Bu da malesef birbirimize körü körüne saldırarak olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.