Şimdi Ara

ABD İran’ı vuracak’ iddiası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAHIM'IN HUZURUNDA YEMİN EDİYORUM ABD BİR GÜN TÜRKİYEM'E GİRECEK!

AL O ZAMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÈZO -- 2 Ocak 2006 15:46:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BÈZO

ALLAHIM'IN HUZURUNDA YEMİN EDİYORUM ABD BİR GÜN TÜRKİYEM'E GİRECEK!

büyük puntolarla yazmanın anlamı ne?.
  • giremez.emin olun giremez Güven Özveri Tecrübe ister
    her nekadar güçlü de olsa usa türkeye saldırması büyük i hata olur
  • quote:

Bu yemin, yalnızca seni ve senin dünyevi düşüncelerini ilgilendirir arkadaşım. Bu işe, inançlarını karıştırman fanatizm olur ve pek de mantıklı olmaz.

Herkesin paylaşmasını beklemek, yada gece gündüz korkuyla yaşaman pek doğru bir şey sayılmaz aslında. Fanatizm'in her türlüsü iyi değildir ve ne yazık ki toplumun katkısını gerektirir. Maalesef medeni ve teknolojide ileri giden toplumlar " Ulusçuluk " anlayışı ile yönetilmektedir. Şu anda dünya, " Ulusçu " zihniyetle " Ümmetçi " zihniyet arasında bir savaş veriyor. Türkiye de bir karar aşamasında..

Ya Türk Ulusu olarak kalacak, sınırlarını korumak için askere yazılacaksın ya da, İslam devleti zihniyetine DÖNÜŞ yapacaksın ve önceden tayin edilmiş o yukardaki korktuğun sonla karşılaşacaksın.!

Şimdiden haberin olsun, Bunun başka bir yolu yok.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 2 Ocak 2006 16:08:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

quote:

Bu yemin, yalnızca seni ve senin dünyevi düşüncelerini ilgilendirir arkadaşım. Bu işe, inançlarını karıştırman fanatizm olur ve pek de mantıklı olmaz.

Herkesin paylaşmasını beklemek, yada gece gündüz korkuyla yaşaman pek doğru bir şey sayılmaz aslında. Fanatizm'in her türlüsü iyi değildir ve ne yazık ki toplumun katkısını gerektirir. Maalesef medeni ve teknolojide ileri giden toplumlar " Ulusçuluk " anlayışı ile yönetilmektedir. Şu anda dünya, " Ulusçu " zihniyetle " Ümmetçi " zihniyet arasında bir savaş veriyor. Türkiye de bir karar aşamasında..

Ya Türk Ulusu olarak kalacaksın ya da, İslam devleti zihniyetine geçiş yapacaksın ve önceden tayin edilmiş o yukardaki korktuğun sonla karşılaşacaksın.!

Şimdiden haberin olsun, Bunun başka bir yolu yok.!

BU BÖYLE GİTMEZ KARDEŞİM GİTMEZ KÖPEK GİBİ KULLANIYOR HERKES BİZİ YA GİRSİN HEPİMİZ AMERİKAN ÇOCUĞU OLALIM YA DA SAVAŞALIM
    BEN SAVAŞIRIM

• ben savaş çıkarsa en geride duracam..

savaşmayan veya cepheden geri dönen varsa önce ben vurmak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlyAllen -- 2 Ocak 2006 16:09:31 >
  • Önce Irak,İran sonra Suriye ve Türkiye'yi vuracak. Bu şekilde Kukla devletini yaratıcak. (Kurdistan)
    Bekleyin görün.
  • @SlyAllen
    @ashc
  • quote:

AL O ZAMAN

arkadaş girceğini sanmıyorum zaten başımızdaki kukları çok güzel oynatıyor
    bir devleti içten göçertmek daha kolaydır

Sky Turk te nihat genç in programı var onu izleyin herif harika konuşuyor biraz argolu konuşuyor tabi kendini kaptırıp tabi gerçekleri söylüyor bazılarının hoşuna gitmez
  • Sırf lafsınız başka bişi değil...Savaş çıksa köşe bucak kaçarsınız...

Benim en önde inancım gelir...

İnancım da bana "şehit olmayı canı gönülden istememi" söylüyor...

Amerika Türkiye ye girmez çünkü bizimle işini savaşla değil başımızdaki yalakalarla görüyor...

İşte bunun kanıtı sizler...bomboş gençlik...Din bilmez iman bilmez gelir burda artislik yapar....
  • içten dağıtamazsa girecek iran gibi çünkü iranı 50 yıldır içten dağıtamıyor

bu arada nihat genç'i biliyorum elini sıkmak istediğim tek adamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Sırf lafsınız başka bişi değil...Savaş çıksa köşe bucak kaçarsınız...

Amerika Türkiye ye girmez çünkü bizimle işini savaşla değil başımızdaki yalakalarla görüyor...

İşte bunun kanıtı sizler...bomboş gençlik...Din bilmez iman bilmez gelir burda artislik yapar....

başımızdaki yalakalarla görüyor...
    tayyip ve türevleri onlar merak etme gençlik değil
  • Ne var ne yok....Çok sağlam adam

Ayrıca Leman dergisinde köşesi var...
  • quote:

Ne var ne yok....Çok sağlam adam

Ayrıca Leman dergisinde köşesi var...

lemanı bıraktı galiba tam emin değilim ama arada izleyin çok güzel konuşuyor dün tekrarı vardı galiba izledim yinede
  • quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

quote:

Sırf lafsınız başka bişi değil...Savaş çıksa köşe bucak kaçarsınız...

başımızdaki yalakalarla görüyor...
    tayyip ve türevleri onlar merak etme gençlik değil

Sen dışarı çıkmıyorsun herhalde..!!

Gençlik Yalakalık yapmasa bile onlara benzemekte yarışıyor...

• sadece hikaye olarak kalır saldıramaz merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

o kardeş dediğin pkklı itleri besliyordu...

doğru dedin

• quote:

İran'a ve kendi rejimlerini ihraç etme politikasına karşıyım. Din kardeşi hikayelerine de inanmam. İranın vurulması Türkiyenin uzun dönemli çıkarlarına uygundur. Nükleer silahları olan İran, Türkiyenin kesinlikle zararınadır.

Türkiye, İranda bi savaş çıkar ve bu savaşta büyük bir yanlışlık yapıp İranın yanına geçmesi durumunda olan Türkiyeye olur. Türkiye böyle bir savaşta Toprak kaybeder. Zırvalıklara son verip mantıklı düşünmek ve davranma zamanıdır. Duygularınızdan kurtulun artık. Dünyevi işler mahşeri duygularla halledilmiyor maalesef.
    Sevgiler Saygılar. Herşey Vatan İçin.

böyle düşüncelere karşıyım amerika kendini mahallenin kabadayısı sansın önüne gelene saldırsın sizde ona destek olun çok yanlış
    peki amerikanın nükleer silahlarına niye kimse bişey diyemiyor irana gelince tehlikeli amerikaya gelince barışcıl amaçlı mı? bugün irana saldıran yarın bizede saldırır.hem iranla dini bağlamda ortak yanlarımız var.
    buradan amerikayı lıyorum ve destekleyicilerini
    israil,ingiltere

lütfen haçlı ordularına yüz vermeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiro -- 2 Ocak 2006 16:58:34 >

• quote:

İranın silahlarının tamamı " Tek Atımlık ". cephanesi fazla değil ve hiçbir ülke İran'a cephane vermez. Veremez. rusya da vermez çünkü, Çeçenlere destek yapıyor İran.

Amerika zaten havadan vuruyor. Aşağıdakilerin cephanesi tükendikten sonra yere iniyor.

İran halkı da zaten, Dini ve Yobaz bir rejimden bıkmış.

İran tamamen " Kof ".

Irak'a nazaran İran'ın çökmesi çok daha kolay olacak.

• Sadece gülüyorum.Hemde poh poh gülüyorum.Böyle saçmlık böyle zırvalık bukadar mantıksız bir şey olamaz.Neymiş efendim türkiye amerikaya üst verecekmiş de amerika iranı türkiye üzerinden vurcakmış hemde türkiye üzerinden.Yuh artık ya.Böyle mantıksız böyle saçma sapan bir şey olmaz.Evet bu yazılar sanırım iran basınınada yansıyordur.Amaç belli oldu iran halkına bakın dost bildiğiniz türkler amerikya üst verip sizi bombalıyacakmış.Türklere,türkiyeye güvenmeyin onlar sizin düşmanınız.Amaç budur.Hiç bir yarım akıllı insan böyle bir şeyi mümkün kılabileceğini bile düşünemez.İran la bugün 400 yıllık sabit sınırımız var.400 yıllık bir sınırı koparsal koparsa zaten ancak böyle bir yöntemle koparabilirlerdi.Türk insanını iran aleyhinr,iran insanını da türkiye aleyhine kışkırtmak.Türkiye cumhuriyetinden önce bu topraklarda kuran vardı.Şimdi siz çıkın ve gazetelere yazın türkiye üzerinden iran bombalanacak.Böyle saçma sapan bir şey daha olmaz.Tek maksat insanların aklını bulnadırmak.Böyle mantıksızca bir şey olabilir mi ya.400 yıllık komşumuzu düşman etmeye çalışıyorlar hepsi bu.Buarada yukarıda uzun vadede yatırım için öyle bir durumda amerikatarı tutulmalıdır diyen arkadşaa etrafına bir bak diyorum sadece etrafına bir bak.İran da giderse sonra suriye kşm kaldı etrafında başka?Bi bakın etrafınıza ya.Bulgarlar kötü,gürcüler kötü hemen altında ermeniler ezeli düşman sonra yunanlılar var bir ezeli düşmanda o,suriye arkamızdan oyunlar oynuyor güyaa,iran terörist besliyor.Ya yeter artık ya yeter.Yetmedimi bukadar oyun herkes kötü.Bizim kimle armız iyi?Bir suriyeyle iran kaldı onlarda yok terör,st besliyor bilmem ne.Yetti artık be.Yeter be.400 yıllık sınırımız var bizim o insanlarla.400 yıl.Yuh diyorum artık.Yuh

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.