Şimdi Ara

ABD , F-16 kaynak kodlarını TR ye veriyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi hoş güzel olmuşta.şu uçakların sessizlerini üretsinler be. eskişehirde yaşıyorum bir f-16 geçtimi dediklerimizi anlamıyoruz üzerine üst üste 4-5 tane geçince iyice iptal oluyoruz.muhabbeti unutuyoruz o derece

bu arada kaynak kodları vermişler iyi hoş güzelde.biz ne verdik acaba ? artık incirlik üssünden ömür boyu çıkmazlar

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

iyi hoş güzel olmuşta.şu uçakların sessizlerini üretsinler be. eskişehirde yaşıyorum bir f-16 geçtimi dediklerimizi anlamıyoruz üzerine üst üste 4-5 tane geçince iyice iptal oluyoruz.muhabbeti unutuyoruz o derece

bu arada kaynak kodları vermişler iyi hoş güzelde.biz ne verdik acaba ? artık incirlik üssünden ömür boyu çıkmazlar

1 gündür söylüyoruz yahu etmeyin.

Kaynak kodu önemli bir şey değil. Önemli olan yalnızca İsrail'de bulunan 'object code'

• Citizen de bulurdu kaynak kodlarini ne var yani

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

iyi hoş güzel olmuşta.şu uçakların sessizlerini üretsinler be. eskişehirde yaşıyorum bir f-16 geçtimi dediklerimizi anlamıyoruz üzerine üst üste 4-5 tane geçince iyice iptal oluyoruz.muhabbeti unutuyoruz o derece

1 gündür söylüyoruz yahu etmeyin.

Kaynak kodu önemli bir şey değil. Önemli olan yalnızca İsrail'de bulunan 'object code'

hocam yorumları okumadım ya.ben sesinden rahatsız olduğum için direk girdim yazıya

nesse demek elde gene bi b... yok desene.

• Kodlar nete düşmüş.

<?php 

$enemy_country = array("Iran", "Iraq", "Russia", "China", "Turkey");

if ($enemy_country == "Turkey"){
    lock_the_bombing_system();
    make_it_fall_down();
    }

?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 9 Kasım 2011; 17:28:55 >

İstikbal
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

f-16 larla ancak 29 ekimlerde gökyüzünde kırmızı-beyaz duman çizerler.asdasfsa zihniyete bak ya

f-16lar manevra kabiliyeti olarak f-35lerden ustun. modernize ettigin surece de f-35lerle başa baş mücadele edebilecek uçaklar.

Olur mu öyle şey. F-35'lerin kağıt üstünde mükemmel derecede güç/ağırlık oranı var. Aerodinamiği ve vektör kontrol sistemi sayesinde F-16'lardan çok daha iyi manevra kabiliyetine sahip olacaktır. F-16'yı istediğiniz kadar modernize edin sonuçta F-35 5. nesil bir uçak onun seviyesine çıkabilmesi mümkün olmayacaktır.

ABD den alınacak 30 adet F-16 Block 52 4.5 nesil sayabiliriz.

evet doğru Block50/52/60 4.5 nesil fakat yeni gelecek uçaklarımız Block 52 değil Block 50+ konfigurasyona sahip. Block 50 ile 52 arasında sadece motor farkı var birisi GE motorları diğeri PW üretimi motorlar kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 9 Kasım 2011; 17:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

geçenlerde bir haber vardı. Türk mühendisler savaş uçaklarındaki yazılımı değiştirerek düşman ülke tanımlamalarını değiştirebilecek, uzaktan üretici müdahalesi mümkün olmayacak gibi şeyler. bunun gerçek payı var fakat tam detayını bilmiyorum.

şimdi abd bize bu kodları veriyorsa mutlaka program güncellemesi de yapılacaktır. muhtemelen bizim eski versiyon kırıldığı için eskidir. yeni versiyonda uzaktan erişim bizim mühendisler tarafından farkına varılmayacak (veya varılmaması sağlanacak).

böyle bir oyun olma olasılığı da var...

keşke onların yerine sen mühendis olsaydın çünkü bunları bir tek sen düşünüyorsun

denk bir mesleği yapıyorum fakat dediğimin kaale alınmadığı bir işte çalışmak istemem. o yüzden özel sektördeyim. bu kısa hayatımı komplo teorileriyle çürütemem...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.