Bildirim
ABD den telefon getirme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneman9100
Arkadaşlar Abd den iphone 5 getirtsem(1450 tl) sonra bunu satsam ne kadar para kazanırım?
Iphone5s çıktıysa onu da getirtebilirim
kazanamazsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.450 fazla değil mi ya amerika için
quote:
Arkadaşlar Abd den iphone 5 getirtsem(1450 tl) sonra bunu satsam ne kadar para kazanırım?
Eğer amerikadaysan alabildiğin kadar iphone 5s veya iphone 5c alıp getir çok fena satarsın . hele birde dayanamayıp almak isteyenler çok erkenden itelersin iyi fiyatabenim imkanım olsada ben alsam getirip satsam
-
quote:
gümrükte kaybolur.
neden mi? çünkü bura türkiye -
Pasaport kaydı sim lock factory şeysi restore sonrası operatör onayı diye bağıra bağıra yamuldu bunlar. Yurtdışından telefon alıp ters dönenler kadar gariban kullanıcı görmedim ben.
1.450 çok fazla.Satınca üstüne fazla eklemiş görünsün istemediğin için yazdın bu fiyatı galiba.Ben de almanyadan ps4 veya xbox one getirecem.Satmayı düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
1.450 çok fazla.Satınca üstüne fazla eklemiş görünsün istemediğin için yazdın bu fiyatı galiba.Ben de almanyadan ps4 veya xbox one getirecem.Satmayı düşünmüyorum.
Hocam apple store 700$ satış fiyatı.amerikadan tanıdıkla getirteceğim
benim arkadaşım almanyadan iphone 5 i 1200 aldı. abd de daha uygun olması lazım değilmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: LegoLas_14
benim arkadaşım almanyadan iphone 5 i 1200 aldı. abd de daha uygun olması lazım değilmi ?
Almanya fiyatını bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X