|
ABD’den “Ölüm Ağı” planı: Hedef tüm müttefikleri ortak bir ağda birleştirmek
-
-
Tayvan meselesi loading…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Venezuela is coming
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
oraların dijital fetö-epstein ağı kuruluyor demek ki.
-
turkcell ceosu marifetmiş gibi alphabet ile data center işleteceklerini ve verinin Türkiye'de kalacağını sallıyordu. Aynen google yazılımını sen kontrol edebileceksin :D süper zeka akpliler kapı arkasında palantir için yalvarıyorlarsa şaşırmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 1 Mayıs 2026; 00:45:16 >
-
Ne .. yerseniz yemeye devam edin ama bize karışmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ -
Daha çok bilgi hırsızlığı daha çok insan ölümü....
-
dediklerin doğru da, haklı bulmadım.
bizde ihanet ettiklerini bile bile akp-chp-mhp-iyip-hdp meclise 5'li siyasi çete olarak giriyor, bizi dışarıdan başkaları çökertmiyor, çoğunluğunun ahlakı bozuk halk olarak, "oyun boşa gidecek-benim taraftarı olduğum takıma oy vermezsen karşı takıma oy vermiş olursun" gibi bahanelerle kendimiz çökertiyoruz.
her halk hak ettiği gibi yönetilir deniyor ya, Atatürk'e hakaret edenlerin erdal inönünün truva atı partisinde, milliyetçilere "vallahi apoyu özledik" türü şeyler söyleyenlerin milliyetçi olduğunu iddia eden gladyo partisinde........... ve daha nicelerini bilerek halk olarak bunları biz seçtik.
başka bir örnek vereyim, bir adam gidip hayat kadınıyla evlense laf etmem saygı duyarım, ama başka biri gece gündüz "bakirelik en önemli şeydir, namus en önemli şeydir" deyip duruyorken gidip genelevden biriyle evleniyorsa ona her lafı söylemeye hakkım olur.
don mcminn
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me. - Don McMinn %https://donmcminn.com/2024/05/fool-me-once-shame-on-you-fool-me-twice-shame-on-mekarikatürdeki gibi, aynı yöntemle oynanan tiyatroyu türk halkı geneline 24 yıldır yedirip durdular, türk halkının yaklaşık %95 kadarı, başlarına gelen şeyleri tam olarak hak ediyorlar... (yine de tanrı varsa bizim halkın zeka ortalamasını bildiğinden bayağı affedici davranıyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 2 Mayıs 2026; 16:16:3 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Tayvan meselesi loading…
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt