Şimdi Ara

ABD'den iPhone 11 & 11 Pro alacaklar! Uluslararası garanti konusuna dikkat! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
16
Favori
79.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • visualize kullanıcısına yanıt
    Dünyanın neresinden iPhone alırsan al, SIM kart takıp etkinleştirdiğinde cihaz Apple’ın 1 yıllık uluslararası garanti sistemine kaydedilir.https://checkcoverage.apple.com adresinden yaptığın sorgulamada da tüm cihazlar otomatik olarak garantili görünür. Küresel olarak bu bilgi de doğrudur zaten. Fakat orada gördüğün garanti bilgisi, Türkiye’deki garanti kapsamı hakkında bir referans değil. 10 yıldır ABD’den alınan CDMA cihazlar o sayfada garantili görünüyor, ama 10 yıldır Türkiye’de garanti hizmeti alamıyorlar. 10 yıldır kesin bilgi bu. Malawi, Uganda, Sudan benzeri bir ülkede yaşamanın bedeli maalesef.

    Her şeye rağmen cihazın Apple’ın 1 yıllık uluslararası garantisi kapsamında. Sadece o garanti Türkiye’de geçerli değil. Cihazını Apple Store bulunan medeni ülkelere elden götürüp orada servis hizmeti alabilirsin. ABD olur, Almanya olur, tüm avrupa ülkeleri olur. Hatta Dubai’deki (BAE) Apple Store bile olur. ABD cihazı olduğu için Berlin’deki Apple Store’da bile Değişim için birkaç gün bekeletebilirler ama sonuçta hizmet alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba iphone 11 pro max aldım A2218 kodlu yurt dışı sadece facetime aktif değil aktif etmenin yolu varmı saçma biraz yasak olan ülke sınırlarında pasifleşmeli bence ben türkeyedeyim türk hattı takılı konumum türkiye ama facetime pasif
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DuR1SnDinLe

    Merhaba iphone 11 pro max aldım A2218 kodlu yurt dışı sadece facetime aktif değil aktif etmenin yolu varmı saçma biraz yasak olan ülke sınırlarında pasifleşmeli bence ben türkeyedeyim türk hattı takılı konumum türkiye ama facetime pasif
    Selamlar
    Hangi ülkeden aldınız acaba bende ABD den getirtmek istiyorum da benim de başıma gelmesin.
  • SERSERİ6935 S kullanıcısına yanıt
    Hangi ülke bilmiyorum FaceTime aktif değil ama çokta önemli değil aslında FaceTime kullanmıyorum whatsapp var insg gibi bir çok görüntülü konuşma seçeneği var aslında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    turkcell kullanıyorum. yok sorun çözülmedi ios 13 ile daha berbat
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Sorun ne ki acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonyadan hangi modelini ala bilirim türkiye için iphone 11 ve xs
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Sizin ne sıklıkla yapiyor ? Benim en son gecen hafta yapti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DuR1SnDinLe D kullanıcısına yanıt
    xs max kullanıyorum kore cihazı A2101 ama lte ile kullanamıyorum. çağrı merkezi sorunsuz kullanabilirsiniz diyor. servise verdim dokunmadan geri verdiler

    lte bağlantı devamlı kopuyor. volte açıkken konuşulmuyor. ancak 3G

    ios 13 ile internet var gösteriyor ama yok.
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    her gün reset atmaktan yıldım valla. ios 13 bağlantı konusunda çok kötü.
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Allah yardimciniz olsun hocam ozaman ins kisa zamanda cozulur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesajım dursun lazım bana.
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    garanti bitmeden geniş bir dosyayla servise gidicem. yaptıklarımı olanları yazıcam. değişim isteyeceğim.

    anladığım kadarıyla bazı ürünlerde anten sorunu var sinyal düştüğünde direk kesme yapıyor. yeniden bağlantı kuruyor. Qualcom antenin intel den daha iyi olduğu anlamış olduk.
  • muticoo kullanıcısına yanıt
    Garantiniz varsa hic beklemyin.birde sizin cok sik araliklarda yapiyor anladigim kadariyla.benim 10-15 gundur hic yapmadi masallah..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abd’den Apple Store’dan 11 Pro almak istediğimde sadece 2160 modelini sattıklarını söylediler. Okuduğum kadarıyla garantisi olmuyor Türkiye’de. Peki bu 2215 modelini Abd’de nereden alabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trostulan T kullanıcısına yanıt
    ABD’de A2160 dışında iPhone 11 Pro satışı yok, ne yazik ki. Geçen yıl da durum aynıydı. ABD ve Kanada’da Xs/XR modellerinden itibaren Apple tek tip cihaz satmaya basladi. Eskisi gibi bir kısmı Cdma ve GSM bir kısmı sadece GSM iki tip cihaz satışı artık yok. Bu yılın iPhone 11 modellerinde de durum aynı. Sadece tek tip cihaz satılıyor. İlk mesajda satıştaki kodlar mevcut. A2215 almak istiyorsan cihazı avrupa, asya, ortadoğu vb. ülkelerden alman gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 23 Ekim 2019; 4:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Almanya Apple store başka ülkeden alınan iPhone’ye bakarken fatura istiyormu? Başına gelen yaşayan varmı acaba?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Apple Store cihazının faturasıyla ilgilenmez, sadece cihazın sistemde kayıtlı aktivasyon bilgisini baz alır. Herhangi bir hukuki sorun, çalıntı durumu, yasal süreç, şüpheli durum vs. olmadığı sürece faturan Apple Store'u ilgilendirmiyor. Tüm Apple Store'larda bu uygulama aynı. Sadece cihazını götürmen yeterli, fatura sorulmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    BTK ile bir sorun yaşarsan fatura lazım ama servis için gerekmiyor. seri numarası kayıtlı ne zaman aktif edildiği belli sadece 2 adet imei nin de kayıt edilmesi çok önemli. edilmezse cihazınız garanti dışı kalıyor.
  • Pasaportuma kayıt ettirme hakkımın dolmasına 1 ay kaldı.Ağustosun ikisinde ülkeye giriş yapmıştım. Bu hakkım kaybolmadan Almanya'dan satın alınmış ve kutusu açılmamış, pasaporta kayıt edilmemiş 11 pro 256 gb. telefon almak istiyorum. İstanbul'dan bunu nereden temin edebilirim bir fikir verebilir misiniz arkadaşlar?
    Şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.