Bildirim
Abd den gelen at&t iPhone 5 unlock
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
çok uğraştırır sizi. Forumda bilen arkadaşların yazılarına bir bakın istiyorsanız. -
quote:
Orijinalden alıntı: MetinMumcu
Merhaba,
Abd den yeni gelen fakat kontratı bitmeyen at&t iPhone 5 var. Fakat bunu kontrat bitmeden unlock yapabilir miyiz? Ona göre satın alıcam, arkadaşım satıcak. Teşekkürler.
http://www.sanalpazar.com/Iphone-5-At-t-Unlock-Factory-Unlock__isp6754375?gclid=CNvj2K3nwLoCFUyV3godhgMATw
gibi satanlar var ama ne kadar güvenilirdir bilmiyorum
-
Kontrat bitmeden cok gereksiz para verirsiniz hatta actiramayabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler. Zaten Apple online store açıldı ordan alırım fiyatlarıda fena değil. Vazgeçtim almaktan -
quote:
Orijinalden alıntı: MetinMumcu
Merhaba,
Abd den yeni gelen fakat kontratı bitmeyen at&t iPhone 5 var. Fakat bunu kontrat bitmeden unlock yapabilir miyiz? Ona göre satın alıcam, arkadaşım satıcak. Teşekkürler.
ben simkilit.net ten AT&T açtırdım 20 TL karşılığı aklınızda olsun, ben yaptırırken iphone 4 'tü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X