Şimdi Ara

abd de satılan golf 2.5 ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkar biraz... Oradaki trafik cezalarını duymadın herhalde...

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

bu 2.5 golf ile uzun yolda nasıl gidilir valla tadından yenmez 3500 devirde 200km ile gider herhalde sessiz sessiz.
  • Coşkun,

ABD'de 2.0 T 200 HP (aslında 2.0 TSI 200 HP) ve 3.6 V6 280 HP (aslında 3.6 FSI 280 HP) satılıyor. Türkiye'deki en pahalı Passat ABD'de en ucuz Passat.
  • vw ne kadar satıyor amerikada. ciddi denilebilecek bi satısı varmı acaba
  • adamlara bakya biz 1.2 1.4 tüplü araba kullanıyoruz
  • onlarda tüp takıyorlar ama markaları bizdeki gibi brc, milano değil en çok nos takılıyormuş
  • VR5

150 HP
    5 Silindir
    2.5 litre

abd de satılan golf 2.5 ler

Engine Type 2.5 liter Double Overhead Cam 20 valve inline 5 cylinder Engine.
    Horsepower 150 @ 5,000 RPM
    Torque 170 @ 3,750 RPM
    Fuel Recommended Regular Unleaded.
    Transmission (std.)
    Transmission (opt.) 5 Speed manual transmission
    6-speed shiftable automatic
    Drive Type Front Wheel Drive
    Tires P195/65HR15 all-season tires
    Overall Length 179.3"
    Wheelbase 101.5"
    Width 69.3"
    Turning Diameter 35.8 ft Curb to Curb
    Curb Weight 3,230 lbs.
    Fuel Tank 14.5 Gals
    Miles Per Gallon 22 mpg city, 30 mpg highway
    Acceleration 0 to 60 9.1 Seconds
    Base Sticker Price $17,900 + $615 destination charge

• Ben bu motoru ÖPERİM. Almanya'da bile yok! 2,5 litre motordan 150 HP'cik. Peh, peh!!! Fiyata bak, 17.000 dolar o zaman sıfırı.

• Genellikle mesafeler uzun olmakla birlikte oldukça sorunsuz motorlar istediklerinden

ABD ye giden motorlar oldukça performans fakiri ve dayanıklı büyük hacimli olmaktadırlar.

Ama tabiki teknolojinin beşiği japonyanın gözde firması Honda 1.6 vtec 1.7 qvtec lerini yollayıp satmaktadır senelerdir

Oldukça dayanıklı ve performanslı motorlardır. Honda 1.8 motorlarınıda Abd ye yollamakta ve şu anda güzel satışlar

elde etmekte gençlerinde tercihi olmaktadır.

http://world.honda.com/USA/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 3 Nisan 2009; 11:27:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chevymel1

vw ne kadar satıyor amerikada. ciddi denilebilecek bi satısı varmı acaba

Ayda 15-20 bin civarı. Ama bu rakam Amerikaya göre fazla değil:

http://forum.donanimhaber.com/m_30802505/tm.htm
  • o kadar 5000cc lik suv ların arasinda 2.5 lik golf herhalde bizdeki 1.6 golfler gibi kalıyordur.
  • Birde dikkat ettim ABD de satılan bütün Volkswagen'lerde böyle dandikten bir radyo var. RCD 300 bile yok nedense??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 4 Nisan 2009; 0:42:05 >
  • aslında bu radyo daha emniyetli normal golf teybinde sürüs esnasında bas tiz ayarı yapayım derken kaza yapabilirsiniz bu teypde daha pratik gibi.bu tür ayarları manuel yapmıslar.
  • haha rezillik...
    quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Birde dikkat ettim ABD de satılan bütün Volkswagen'lerde böyle dandikten bir radyo var. RCD 300 bile yok nedense??

• Ben biraz bilgi vereyim. Burada genelde golf R32 ler dolasir nedeni de kucuk arabasi olmasi ve performansli bi araba olmasi (R32 bizim mersodeki amg gibi bisey heralde tam bilmiyorum) ama bayagi deli gidiyorlar.

Onun haricinde V8 passatlar var burada hacimleri heralde 4.2 yada 4.3 gibi burada herkes yuksek hacimli araba sevdigi icin genelde passat ve diger alman firmalar arabalarina yuksek motor koyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Valla Ontario'da eski kasa Golflerde 2.0 lt'ler baya var, ilginç bir şekilde Tdi'lar çok var.. Bende hiç 2.5 Golf görmedim :) Düşük hacimli motorlar zaten City Golfler ile satıldı, bir de bizim Golf IV ler orada 2006'ya kadar satıldı o da ilginç şimdi de Golf V satılıyor Rabbit adı altında..

Edit: 2.5 olanlar Rabbitler galiba..

Burada bir golfe rabbit desen sahibiyle mahkemelik olursun.Ama takdir ettim iyi benzetme.
  • ontario da oyle olmasinin sebebi orada benzinin litresi fransiz tarafinda (montreal) neredeyse 1 canada dolari yani bi arabanin deposu 80 kanada dolarina filan doluyor buda 65 abd dolari filan heralde cok pahali abd ye gore... abd de arabanin deposu 35-40 dolara doluyor bu sebeble golf 2.5 olmayabilir dogru duzgun mercedes yok zaten montreal ve toronto da
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

Ben biraz bilgi vereyim. Burada genelde golf R32 ler dolasir nedeni de kucuk arabasi olmasi ve performansli bi araba olmasi (R32 bizim mersodeki amg gibi bisey heralde tam bilmiyorum) ama bayagi deli gidiyorlar.

Onun haricinde V8 passatlar var burada hacimleri heralde 4.2 yada 4.3 gibi burada herkes yuksek hacimli araba sevdigi icin genelde passat ve diger alman firmalar arabalarina yuksek motor koyuyor.

Evet katiliyorum, birkaçtane R32 bende gördüm.Burda düşük motorlu araç bulmak kolay deil.Adamlar 60 mil hız sınırını geçmiyorlar, şehir içinde çok yavaş gidiyorlar, demem o ki kurallara uyuyorlar ama 7 aydir burdayim hala anlamiş deilim büyük hacimli motorlari neden bu kadar çok seviyorlar.Benim bulunduğum yerde Dodge Ram çok görüyorum ve benzeri trucklar F-150 gibi.Bu araçlar benzini yakmiyorlar su niyetine içiyorlar.

Dodge Ram SRT-10 delivers big numbers at every turn. With 500 horsepower, 525 lb.-ft. of torque, 505 cubic inches and a 505 watt ear-melting sound system, Dodge dominates in every category.

Engine size: 8276 ccm (505.00 cubic inches)
    Fuel city driving: 26.1 litres/100 km (9.00 miles per gallon)
    Fuel mixed driving: 21.4 litres/100 km (11.00 miles per gallon)
    Fuel highway driving: 15.7 litres/100 km (15.00 miles per gallon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChymerA -- 4 Nisan 2009; 13:45:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

aslında bu radyo daha emniyetli normal golf teybinde sürüs esnasında bas tiz ayarı yapayım derken kaza yapabilirsiniz bu teypde daha pratik gibi.bu tür ayarları manuel yapmıslar.

Belkide daha U ile başlayan bir ülke ismi söylermisiniz sorusuna cevap bile veremeyen(United States of America) ileri zekalı(!) vatandaşları menülerde baslarla tizlerle uğraşmasın diye yapmışlardır.
  • Avrupada satılan 5silindirli Golf4lerde vardı ama 2.5l değil -2.3l V5 20V 150 PS-2.3l VR5 20V-170 PS
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.