Şimdi Ara

ABD'de Akademik Kitaplar Neden Pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adult Fiction serisi yapıyorum. Amazon, Türkiye'ye göre çok daha ucuza satıyor o kitapları. Birkaç sipariş verdim. ABD'de yaşayan yakınım gelirken getirecek. Birkaç İngilizce akademik kitap alayım dedim. Burada 75 lira olan kitap orada 160 $. Aynı kitap ilk defa kendi vatanında ülkemize göre daha pahalı. Bunun sebebini bilen var mı?

• türkiyede satılan kitaplar soft kapak oldukları için daha uygun, ayrıca ülkemizde satılan kitaplar international editon olarak satılıyor, yani ülkenin ekonomik durumu gözönünde bulundurularak satılabilir, çünkü kolay kolay ülkemizde kimse o fiyatları vermez, veremezde.
  • Pizzacı bile 3.000USD civarına çalıştığı içün.
  • Gerçekten çok pahalılar. Senelik 1500$-2000$ civarı bir kitap gideri oluyor. Türkiye'de de yabancı akademik yayınlar kullanan bir okulda okuyordum ve kitaplar Amerika'dan geliyordu. Sene boyunca çok kullanmadığımız bir calculus kitabına bile 200$ verdik. İnsanın içine oturuyor bu ücret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Gerçekten çok pahalılar. Senelik 1500$-2000$ civarı bir kitap gideri oluyor. Türkiye'de de yabancı akademik yayınlar kullanan bir okulda okuyordum ve kitaplar Amerika'dan geliyordu. Sene boyunca çok kullanmadığımız bir calculus kitabına bile 200$ verdik. İnsanın içine oturuyor bu ücret.

netten e-book larını buluyorum ucuza geliyor
    ama bazen aradığım kitapları bulamıyorum sanırım onları mecburen pahalı pahalı almak zorunda kalacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.