Şimdi Ara

ABD Başkanı Trump'tan sosyal medya platformlarına tehdit: 'Düzenleyeceğiz veya kapatacağız' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f.saricam

    Sosyal medya haklıdır haksızdır bunları aranızda tartışabilirsiniz , bunun sonu gelmez. Bazı yorumlarda Amerikan halkının bu oyunlara gelmeyeceği ve sesini yükselteceği gibi söylemler var. Amerikan "halkının" dünyanın en cahil halkı olduğu su götürmez bir gerçek. Özgürlük adı altında yaşadıkları yıllardan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu, neyi istedikleri neyi istemedikleri şeklinde yorumlamaya başladılar. Kısacası istiyorsam doğrudur oldu. En basit örneği, koronavirüs salgını sürecindeki karantinaları sokaklarda eylem yaparak eleştiren bir toplum bu. O yüzden sanılmasın ki çok donanımlı bir toplumdur. Kimseyle kıyaslamadan söyleyebilirim ki Amerikan halkı manipüle etmesi en kolay toplumdur. Trump bu durumdan bile fayda sağlarsa şaşırmam.
    Hayatimda okudugum en komik cümle. Dünyanin en cahil halki senin de icinde bulunduğun halktir. Hicbir yönetim ülkeyi soyarken halka tezahürat yaptiramamistir. Adamlar hem ceplerini dolduruyor, hem asgari ucretliye amigo gibi tezahürat yaptiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam tam bir görev adamı.Adamda nasıl bir güç varsa kafa tutmadığı yer kalmadı helal Trump 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamayacağını biliyorum gaz almak için bu lafı etmiş klasik yorumları her zaman ki gibi ama bu dediği gerçekten doğru. Bizim ülkemiz daha gelişmekte olan bir ülke olduğu için çok önceden bunlar oluyordu, halkımızın kalitesi de ortada internet kullanmasını bilmeyen bir millet olarak elimize evimize bu interneti soktular sonuçları da ortada internet rezil bir ortam haline geldi. O yüzden şimdi artık bu durumlar abd gibi ülkelere de sıçramış olduğunu anladım ki sesi Trump 'tan çıkmış.

    Her zaman derim, eğer özgürlükler başkalarının özgürlüklerine engel olmaya başlamışsa orada özgürlük kavramı bitmeye başlamıştır demektir. Bizim ülke de son yıllarda bu çok olmaya başladı, misalen bana yol da sokakta karşımda kendi şahsı ile ismi cismi ile laf edemeyecek hakaret edemeyecek kişiler internetin ardına geçip anonim isim ve takma isimlerle benim şahsıma kişiliğime aileme verdiğim oya seçtiğim liderlere (bu her kesim her ideoloıji he oy için geçerli) hakaret saldırı aşağılama değerleri yok saymaya gidiyorsa o ülke de özgürlük adı altında özgürlük idamı gerçekleştiriliyordur. O yüzden hep söylüyorum, sosyal medya da insanlar olacaksa resmi hesapları gerçek tüzel kişilikleri ile yazsınlar bakın o zaman görelim kim kime ne yazabiliyor. O yüzden interneti dingonun ahırına çevirmeye başladılar nasılsa bir şey olmuyor diye.




  • Ne yazik ki burada hala daha utanmadan Twitter gibi platformlari destekleyenler var, ve bunu sanki ozgurlukmus gibi gostermeye calisiyorlar.

    Twitter kafasina gore istedigiklerini banliyor, istediklerini one cikariyor. Neyin dogru, neyin yanlis olduguna bir sirket, kendi siyasi emelleri dogrultusunda karar veriyor ve sonunda bu yalanlar ile insanlarin hayatlarina zarar veriyor.

    Artik bu pislik Twitter ve benzerlerini savunmaktan vazgecin. Trump bu mucadeleyi kazanabilir mi bilmiyorum, ama umarim kazanir, ve o cok sevdiginiz teror kaybeder...

  • Aktroll ordusu bunu beğendi.
  • Birisini hayirlatiyor ama kimi bilemedim 😬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırak bizi ağam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pspoor P kullanıcısına yanıt
    Sen Twitter'da her gördüğüne inanıyorsan o da senin malligin. Elinin altında sonsuz bir kaynak var ama sen kendini bir sayfayla kısıtlıyorsan sorun sende. Twitter istediğini yapar sorumluluk sende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık Allah sonumuzu hayır etsin...

  • Düzenleyeceğiz (açıklaması) : Biz kontrol edeceğiz, bizim yazdıklarımız sorgulanamaz ve özgür olacak. Hoşumuza gitmeyenleri sildirip engelleyeceğiz. Eğer böyle olmazsa kapatır yolumuza bakarız.

    Düzenleme yapmak demek düzenleyenin işine geldiği gibi olması demek midir?

  • muslim2715 M kullanıcısına yanıt
    sen hangi gezegenden yazıyorsun? türkiye'de asgari ücret alan kalmadı mı? çalışan kesimin yaklaşık yüzde kırkı asgari ücret alıyor burada. bu oranda sanıyorum geçen senenin oranıydı. virüsle birlikte yüzde elliyi rahat aşar. yaşadığın gezegene bizden selamlar.

  • RTE yi öpün başınıza koyun. Trump gibi biride gelebilrdi. Gerçi bizdede muhalefette trumpdan kötüleri var ama neyseki başkan değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili dostu gibi taktikler aynı. Arada bir fark var trumpun yandaş müteahiti yoktur herhalde
  • Tam bizimkilerin kafadan

  • Dikdatörün böylesi dünyaya bir kere gelir
  • Kapatsın sıkıntı yok bize ne sonuçta ABD’nin kendi ürünü karar onların.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.