Şimdi Ara

abcdefgh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 8 Aralık 2017; 0:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ah ah nereden başlasam ki. kütüphanede sağımda solumda oturan tıpçılardan mı düşük obpden mi yorgunluktan mı bilmiyorum
  • ✋🏻ben de varım

• Bu platformda kuruluyorsa beni de ekleyin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frederchopen

vatsap kurabiliriz başka öneriniz varsa öyle de yapabiliriz

tamam hocam bana uyar.whatsapp kurarsanız pm atarsın
  • Benide alin cok yalnizim :((

• Ben varım ama telefon kullanmiyorum whatsappa gelemem :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www6.siteadı.com ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Discord acin hocam wp kullanasim yok:)

• Wp kurulursa haber edersiniz 👍🏻

• pisman olursunuz yazmayin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok İstemiyorsanız sağlığınızı düşünün ve tıp yazmayın.( tıp 2.sınıf öğrencisiyim)

• Ben istirem hem de cok 3.senem ve kirik obp ve olmazsa dortte olabilir nereye kadar gitcek bakalim

• beni de alabilirsin.tıp fakültesindeyim az çok moral verip yol gösterebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de alın hocam
  • whatsapp kullanmayanlar var discord açın
  • Tıpın özenilecek hiçbir yönü yok. İyi bir bilgisayar mühendisliği kazanamadım ve özel sebeplerden dolayı tıp yazdım. Yaptığımız tek şey ders denilen zaman diliminde hoca denilen şahısların birtakım slaytları okumasını izlemekten ibaret. Sonra evde bunları eşşek gibi anlamaya çalışması var. Ülkeye değer katacak olan mühendislerdir (özellikle bilgisayar). Gelecek bilişim sektöründe. Boşverin tıpı falan. Yakın gelecekte tıp ve birçok meslek yok olacak, bunların hepsini robotlar yapacak. Siz de robotçu tayfadan olun derim

• 2. sınıfım ben de yardımcı olabilirim herhangi bir konuda.(tıpı aile baskısı,prestij,puanım çöpe gitmesin vs gibi nedenlerden yazmayın.sevilmeden okunacak yer değil kesinlikle.)

• Mühendislik isterken yazdım pişmanda değilim sanırım fakülteye göre değişiyor düşünceler

• İçimde büyük bir aşk yoktu ama isteyerek yazdım. Sınav döneminde ciddi anlamda çalışmak gerekiyor, yani sürekli gezerek 1.sınıfı bile çok zor geçersiniz. Bazı şeylerden fedakarlık etmeyi göze almanız gerekiyor.

Yazdığım için genel olarak pişman değilim. Bu bölüm sizin önünüzü de kapatmayacak bu arada siz istemezseniz. Tıp da her gün gelişiyor, ilerde bu alanı biz geliştirmeye devam edeceğiz. Daha vezne memurunun yerine geçememiş olan robotların 10 sene sonra doktorların yerine geçeceğini söylemek de pek doğru olmaz bu arada :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.