Şimdi Ara

ABCC Borsası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABCC, kullanıcı odaklı ve sürtünmesiz bir deneyim sunan kripto para birimleri için birinci sınıf bir borsa sunma misyonuyla yola çıkan, yepyeni bir borsa platformu. ABCC‘nin odak noktası, yatırımcıların Blockchain varlıklarını tanımlarken, güvenli çevrimiçi alım satımlar yapma ve profesyonel ticaret hizmetleri almalarına yardımcı olmak. Borsada, kullanıcılar sitenin kâr payı ile ödüllendiriliyor ve aynı zamanda borsalar ile daha popüler hale gelen yeni Trade-to-mine modelini de kullanan AT token var.

    Bir medya ve teknoloji uzmanı olan ve ABCC borsasının kuruculuğunu üstlenen Calvin Cheng, finansal hizmetler, yönetim danışmanlığı ve internet şirketlerinde bir dizi deneyime ve başarılı takip kayıtlarına sahip kurucu ortaklarıyla çalıştı.
    ABCC ile çalışan kilit danışmanlardan ve yatırımcılardan bazıları, Malta’nın eski Dışişleri Bakanı Dr. Michael Frendo ve bulut tabanlı Blockchain ile çalışan bir sosyal ekosistem yaratmak amacıyla faaliyet gösteren YeeCall and Yee’nin CEO’su Zhang Lei’dir.Bir seri girişimci olan Forrest Chen, ayrıca strateji ve ürün liderliği ile derin öğrenim konularında uzmandır. Weixing Chen, Kuaidi Dache’nin kurucusu ve Funcity Capital ve Funcity Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan bir Blockchain yatırımcısıdır. Kurumsal yatırımcılar arasında Funcity Capital, Dream Seeker Capital ve BlockOrigin bulunmaktadır.
    Bununla birlikte sürekli yaptıkları iyi kampanyaları var. Halen devam etmekte olan toplam 120 eth lık bounty ödülü vardır. Diğer yandan son gün bugün olan bir kampanyasında yeni üye olup kyc yaptıktan sonra ( tr saati ile 19.00 a kadar) en az 100 dolarlık coin alırsanız 10$-100$ arasında ödül veriyorlar. Kayıt olmak için : ABCC Token (AT) is available now! Invitation code: 00f077. Trade-to-Mine and earn AT rewards. Earn 10% from your Level 1 Referral and 5% from your Level 2 Referral for their trading fees.. Join Now:https://abcc.com/at_invitation/share?aff=00f077 120 eth lık bounty programından yarralanmak için link:https://abcc.bounty.global/signup?ref=ncbeck7kd







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.