Şimdi Ara

Abbas Güçlünün Sunacağı “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” etkinliği iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ne diyoruz hadi hep birlikte "Daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi, daha fazla adalet ve hukuk, daha fazla huzur."



    Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonunun organize ettiği Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun katılacağı “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” etkinliğini son gün iptal edildi.

    SON GÜN İPTAL EDİLDİ
    milligazete.com.tr'nin edindiği bilgiye göre, İstanbul Bahçelievler'de bulunan Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinde yapılmasına karar verilen programın tüm tanıtım çalışmaları, canlı yayın hazırlıkları ve üniversiteli öğrencilerin katılımları tamamlanmıştı. 26 Haziran perşeme günü saat 20.30 için tüm duyuları yapılan program hiçbir gerekçe gösterilmeden okul yönetimi tarafından iptal edildiği öğrenildi.

    SİYASİ İRADENİN BASKISIYLA İPTAL ETTİRİLDİ
    Konuyla ilgili milligazete.com.tr'ye konuşan AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, "Üç ay öncesinden planladığımız, bir aydır çalışmasını sürdürdüğümüz, teşkilatımızın arazide gece gündüz tanıtımını yaptığı ve sahnesinden, canlı yayınına moderatöründen diğer tüm ekipmanlarına kadar tüm hazırlıkların tamamlandığı “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” programımız hiçbir gerekçe gösterilmeksizin son gün siyasi iradenin baskısıyla iptal ettirildi. Böyle bir program için ter dökmek sizin gibi yiğitlere, böyle bir programı iptal etmek ancak fikirden yoksun korkaklara ve zalimlere yakışırdı. Biz kendimize yakışanı yapmaya devam edecek, bu zalimleri de Allah’a havale edeceğiz. Üniversite gençliğinin fikirlerini özgürce ifade edebileceği programlar düzenlemeye devam edeceğimizi kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.



    Kaynak:www.milligazete.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.DarKStyLee -- 26 Nisan 2018; 17:55:47 >







  • Abbas Güçlünün Sunacağı “Üniversiteliler Soruyor Bilge Başkan Cevaplıyor” etkinliği iptal edildi
  • Bilge başkan sesli güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilge başkan

    Abbas zaten ayrı provokatör. Çok iyi olmuş iptal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saadetten bile korkmaya basladilar
  • Bilge başkan nedir ya gidin işinize.
  • "Bilge başkan nedir ya gidin işinize." işte ilerde karşılaşacağınız olgunun özeti bu.bişeyi beğenmedikler zaman X nedir ya gidin işinize.
  • Adamların anketleri istediği gibi gelmediği apaçık, saadetten korkmuşlar ya ahahah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.