Şimdi Ara

Abaza Türk Dayılar ve Kırolar Facebook Reklam Yorumu İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anasayma düşen facebook reklamına gelen yorumlar. Seç, beğen, al. Her telden yorum var. Daha ana dilini yazamayan insanlar ve cinsellikle kafayı bozmuş kırolar bunlar. Bir kısmı eşiyle, çocuğuyla, torunuyla fotoğraf çekip facebook hesabında yayınlamış tipler.

Bu ülkenin büyük bir kısmı düşük zekalı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 25 Şubat 2020; 15:43:43 >

• Şu profil fotoğrafı güneş gözlüklü olan at hırsızı tipli kırolar fabrika üretimi galiba. Hiç şaşmıyorlar ha. Aslında böyle reklamların yapılması iyi oluyor. Boş zamanlarımda insanları analiz etmeme yardımcı olıyor bu facebook. Bunun bir değişik versiyonu daha var. Bir ürün reklamına "kaçbara n kadrğğrr, gıredi kardı gçerlimi" gibi absürt yorumlar var. Bulursam onlarıda atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 25 Şubat 2020; 15:51:43 >
  • abi hem gülüyorum hem ağlıyorum. çok kötü durumdayız çoooook.

instagramda dayılardanyorumlar diye bir sayfa vardı kayboldu bulamıyorum. facebookta böyle dayıların yorumlarını kesip atıyorlardı çok iyiydi. yıllardır bu şekil dayılar var her fake kadın profilinde görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

abi hem gülüyorum hem ağlıyorum. çok kötü durumdayız çoooook.

instagramda dayılardanyorumlar diye bir sayfa vardı kayboldu bulamıyorum. facebookta böyle dayıların yorumlarını kesip atıyorlardı çok iyiydi. yıllardır bu şekil dayılar var her fake kadın profilinde görebilirsiniz.
    Ben üzülüyorum ama artık üzülmeyi bıraktım bu insanlara. Bir İnsan mağarada yaşasa ve büyüse bile bu kadar cahil ve abaza olmayı başaramaz. Buna mantıklı bir açıklamam yok.

• Facebook hesabım olmadığı için detaylı göremedim ama diş sağlığı(zirkonyum) reklamı vardı doğru mu?

Reklamı yayınlayan kuruluş ilgiyi arttırmak için göğüs dekolteli fotoyu ön plana çıkarmış. Lütfen yanlış anlamayın, bu durum kıroların yorum yapmasını gerektirmiyor ama firmanın da burada ufak da olsa yanlışı var. Bugün sosyal medya denilen cehennemde hapşırsan bir açığını bulur rezil ederler. Reklamcılık tekniklerine dair birşeyler okudum geçmişte. Sağlık firması, ya da o haberi yayınlayan kuruluş, daha fazla "keklik avlayabilmek için", göğüs dekoltesi diş bölgesinden daha fazla dikkat çeken foto kullanmış ve diğer fotolar arasından sadece onu öne çıkarmış. Maksat belli.

Eeeee, abazan bir toplumda bunu yapıp da başımıza bu geldi dememeli. Kendileri de bunun olacağını az çok tahmin etmişlerdir.

Yorumları tahmin ediyorum ve yazanları kınıyorum onu da ekleyip giderim...

• olum o dayılar fena ya valla resmen monitörden penis uzatıyolar herkese öyle bir azmışlar herifler
  • abi inan onlara üzülmüyorum. onların o halde olmasına üzülüyorum. onların cocuklarıda kendileri gibi cahil ve abaza olacaklar. kısır döngü devam edecek. cahilliklerine üzülüyorum. adam ilk ilişkisini köyde eşşekle yaşıyor daha ötesi var mı.. cinsel açlığın afrikasıyız.

ankaranın keçiören semtini bilen bilir. cahil doludur. özellikle yukarı taraflarına çıktıkça inanılmaz şekilde artar bu durum. yazın gece 3 de 5 6 yaşında çocuklar oyun oynamaya devam eder. avazı çıktığı kadar bağrır. bigün adamın teki cama çıkıp yeter lan işimiz gücümüz var uyuyamıyoruz dedi diye adamı linç ettiler mahallecek. aşiret gibi herkes akraba bir anda toplanıyorlar 6 7 yaşında çocukların agzında benim bile bilmediğim küfürler var.evde nasıl küfürler ediliyorsa çocukda onları duyup sokakta küfür ediyor.

ülke boku yemiş. kaçabilen kaçsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Kızları ve Tinder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorum yapan dayılardan rastgele birine baktım, şu özetliyor zaten tüm durumu. Bunların IQ'sünün 80'in üstünde olduğunu düşünmüyorum.
    Abaza Türk Dayılar ve Kırolar Facebook Reklam Yorumu İçerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 25 Şubat 2020; 16:46:57 >
  • kadının göğüslerini beğendim üzerlerine créme de la penis'imi enjekte ederdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim diş reklamını ikinci plan olarak gördüm ve tipik bir click bait olarak algıladım ancak facebook gibi profillerin açık ve herkesin ahlak bekçisi olduğu bir ortamda bunu doğrudan ifade eder miydim geçiniz..

Yalnız duvar fotoğraflarına profil fotoğraflarına bakıyorsun filozof tipli hayatın çemberinden geçmiş derinliği olduğu algısını yaratıp uzaklara anlamlı bir şekilde bakarak dalıp giden insanların meme'lere odaklandım demesi ilginç geliyor, diyemezler mi derler tabi
  • Ne güzel şeysin eliflamimustakimhuvedtevvabirrahim tanrisenikorusun amen turkey
  • Bilerek kadina dekolte giydirmisler iste. Istenen bu sonucta.
  • Reklam kokan hareketler bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.